13

Анонимен

преди 6 години

Убиха го медиите, сигурно са доволни с какъв кеф описват как е умрял и тн. ***

12

Анонимен

преди 6 години

10, българинът се учи само с яки глоби.Всеки си вика: "Това на мен не може да се случи, аз съм профи"

11

Отговор

преди 6 години

До Ястреб атеиста 3 С дрон бе ахмак следовател.Не се връзвало....

10

От 5

преди 6 години

Дано тази нелепа смърт послужи за поука на другите подрастващи и вече пораснали деца.Съболезнования за близките.И не винете само бащата.Той може дори да не е разбрал,че младежът е взел ключовете,за да повози момичето.Отговорност носим всички ние като общество.

9

Анонимен

преди 6 години

Добре де не можаха ли да огледат скалите с дрон ами го оставиха 14 дена да се разложи

8

Анонимен

преди 6 години

Какви ли коментари щяхме да четем, ако този Кристиян беше ром.Обзалагам се, че на 99% щяха да искат да бъде разстрелян на място.

7

Анонимен

преди 6 години

Докато истината си върже обувките, Лъжата е обиколила света. Ако все пак това е жестоката истина, означава, че това дете не е получавало истинска любов от своите родители,а само материални придобивки. В толкова труден момент да не потърсиш помощта им, не промявам. ОТ правосъдието може да бяга, но защо се крие от родителите.

6

Минаващ

преди 6 години

Съболезнования! Крис заплати с живота си за грешката му. Само един Господ е безгрешен. Аз съм възрастен и продължавам да греша.

5

Анонимен

преди 6 години

Момчето е имало достойнство,направило е грешка и е заплатило за нея,дори пре скъпо.Имало е самосъзнание,какви ли мисли са минавали през главата му,преди да вземе това решение.От една страна е блъснало хора,вероятно е мислило,че има убити и осакатени,от друга страна се е страхувало от родителите си и от отношението на околните.Жалко,ако беше останал на ПТП-то,нямаше да има такова развитие.Да почива в мир!Повечето трагедии са резултат от няколко последователни грешки.Взима кола,ПТП,бяга,умира..

4

Един от Северозапада

преди 6 години

Моите съболезнования на семейството му, но за тази трагедия е виновен този, който му е дал ключовете за колата, или си е затварял очите за това, което прави. Снимката с мотора и екипировката му, показват, че баща му и майка му едва ли са на социални помощи. Вероятно и друг път е правил такива изцепки, и за това на никой на кмет, полиция и роднини, не им е правило впечатление.Или пък са били принудени по някакъв начин да мълчат. Това е резултатът, виновен е този, дал ключовете, или затварял си оч

3

Ястреб атеиста

преди 6 години

Нали е недостъпна зоната там, как са го намерили родителите му. Нещо не се връзва.

2

М.28

преди 6 години

Съболезнования на близките. Да почива в мир. Амин!!!

1

Тъп ики да!

преди 6 години

Бащата на кол - *** ***, да остави 16 годишен с кола през нощта??? Невменяем е сигурно!