21

Анонимен

преди 6 години

Су-35 е Най-доброто за нас като съотношение цена-качество, но Господарите на Еднокнижната Тиква няма да ни позволят да го купим.

20

Анонимен

преди 6 години

А на Грипен е 4 300 $ и може да ги ползваме 40 години а не под 20 като Ф-16

19

Анонимен

преди 6 години

Полуграмотната Тиква и Цветанов Грозника с IQ колкото на фикус разбирали повече от самолети отколкото Генерал Радев, на когото целият живот е минал в авиацията и е в Топ-10 на най-добрите летци-изтребители в света. Няма такъв цирк. Няма такава държава.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22На ф-16 струва 12 000 $

17

Анонимен

преди 6 години

Абе шматко аз съм съгласен че МиГ е много по-добре, но не ни позволяват "господарите". За 1.5 млрд може да се сдобиеме с поне 2 ескадрили от най-новия МиГ-35 който е вече готов и ще го представят на публиката . Истината е че в момента нямаме много опции и трябва да избереме най-доброто западно за 1,5 млрд и това е Грипен

16

Анонимен

преди 6 години

Су-35 и Ф-22 могат да се засекат един друг горе долу едновременно, но като прибавим последното поколение система за електронна борба на руската машина везните се накланят в полза на Су-35 въпреки че не е 5то поколение

15

шматка

преди 6 години

До ВъххНе съм казал че съм специалист но се съмнявам че ти си.тавана на МиГ29 е 18 км а на Грипен е 15МиГ-а е и по бърз.Ако решат да нахлуят в нашето небе не виждам как ще го спреш с тези показатели.Отделно МиГ29 е известен и със своята маневреност.Колкото до ракетите не вярвам МиГ -овете да са въоръжени с пръчки и камъни.

14

гого

преди 6 години

Журналистите от немското издание Stern нарекоха Су-35 най-опасният изтребител в света. Ако в това има доза преувеличение, то не е силно. По своите бойни възможности Су-35 има малко съперници в света най-сериозен е американският изтребител за завоюване на превъзходство във въздуха и недостижимия по висока цена F-22 Raptor.l

13

Анонимен

преди 6 години

Само да спомена един простичък факт за Су-35 и той е че има най-мощния в света радар и може да засича самолети от над 400 км. За разлика от него останалите натовски *** с изключение на Ф-22 могат да засичат вражески самолети от 150-200 най-много. За далекобойните руски ракети дори няма смисъл да се пише

12

Анонимен

преди 6 години

Не ми е известно да има свален до сега Су-35 за разлика от едно 3-4 броя ф-22.

11

Въххх

преди 6 години

Личи си че си шматкa и нищо не разбираш от самолети и финансиране. Искаш да кажеш че Грипен се бори на тепиха с другите самолети или какво ? Грипен е нов модерен самолет с последно поколение електроника и радар. Има възможност да носи всички видове въоръжение включително противокорабни ракети. При въздушен бой Грипен няма да се удря като камикадзе в другия самолет за да го свали а ще изстреля по него ракета. Тази ракета е една и съща с тези на Ф-16 , Юрофайтър и тн.

10

ивчо

преди 6 години

алоо жигулито и майбаха, мн ги чуващ петлите. Ама все от агенция ЕЖК са ти данните, ЕЖК една жена каза....

9

до cazzo duro

преди 6 години

Ти от луната ли падаш та дрънкаш глупости за руските самолети,бе? Или от по-високо? Нещо за невидимия "Стелт" в Югославия? И ти въобще наясно ли си с техн.данни на самолетите ?

8

шматка

преди 6 години

Прегледах характеристиките на 4 потенциални за купуване изтребителяМиГ29,Грипен,Ф16 и ЮрофайтърГрипените издишат отвсякъде.По всички показатели.Не могат да бъдат опонент на нито един от останалите.Единствено по скорост биват.

7

cazzo duro

преди 6 години

До Анонимен 8Да сравняваш ф-22 със Су 35 е все едно Майбах с Жигули.

6

Burzum

преди 6 години

Само да не е американски!Предлагам китайски J 10 ....xaxxaxxa....

5

cazzo duro

преди 6 години

до анонимен 5Та викаш..американските самолети няма да издържат атака на Су и Миг:)) Харно ама до сега все руските железа падат изпържени на земята а не американските:)

4

PST

преди 6 години

А с откраднатите пари от КТБ може 3 ескадрили да се купят ! Да проследят парите чрез следене на харчовете и ги върнат - на серГея...Сарайте...шефове и ус на БНБ..сидера .Ореха ..Чобана..Писана от данса . За такава кражба - СВ.РЕКОРД...близо 5% от БВП прошка няма !

3

PST

преди 6 години

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА Е ШВЕДСКИЯ !!! Външната граница на НАТО граничеща с азиатски агресори се пази от америк.самолети- Румъния.Гърция.Турция ! Ф 16 се правят и в Турция и са по-евт. от америк.. А вс. коли РЕНО в БГ са правени в Турция - защо не и Ф16 !

2

Petkan

преди 6 години

Gledaite parada na BA ot 1981 godina. Kolko samoleta minavat na parada. Tuk za 8 iztrebitelq govorqt ve4e 3-ta godina i nishto !