20

Анонимен

преди 6 години

От коментарите по този случай е видно, че обществото е натрупало огромно недоволство от медицинския персонал в България.Тъй като си зависим от тези хора ги търпиш, когато си в ръцете им, но те са се самозабравили и нямат никаква хуманност. Интересуват ги парите само.Болниците ни и отношението към пациентите са потресаващи.

19

Анонимен

преди 6 години

Много хубаво че България остава без лекари. Скотското население на република *** заслужава да го лекуват конските доктори. За щастие има доста свободни работни места за лекари н чужбина, така че изтичането на кадри ще продължи. Тогава щат не щат вулгарските пациенти ще почнат да си плащат и да ценят лекарите. Ако не айде при ветеринаря. И там ще плащат.

18

Първобитни

преди 6 години

Първобитното зове, на *** народ какво да му обясняваш че има думи за тази работа.

17

Анонимен

преди 6 години

българана си мисли, че да си агресивен маймунняк е яко.това е защото му липсва сивото.

16

ponti до троловете

преди 6 години

Кви комунисти? Кви 5 лв? През 1950-та е имало най-голям прираст на населението в Бг. До падането на комунизма прираста е бил положителен. За всички деца е имало места в ясли, детски градини, училища, университети (като нивото на образование в тях е било в пъти по-добро). Безработен "ром" не е имало, а "ромска престъпност" е било непознато понятие. От както "демокрацията" е на власт, не виждам какво е построено, но мога да изброявам какво е разрушено, разграбено, безследно изчезнало.

15

Анонимен

преди 6 години

Лекарите са по-алчни и от даскалите и само пари искат.

14

Анонимен

преди 6 години

До pontiПунти, аре беги у лево, да си правите гей парад с децата ти.

13

Анонимен

преди 6 години

До Другата гледна точкаСъс сигурност, едва ли ще ангажират за подобно нещо някой честен и почтен човек.

12

Анонимен

преди 6 години

Всички мероприятия са организирани така, че да предизвикат максимален обществен отзвук и реакция - конфликти уж на етническа основа, побой над професии с обществена значимост - лекари. Утре ще набият сигурно някой учител. И ТОВА НЕ СЕ ПРАВИ С ЦЕЛ ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ? АМИ СИГУРНО СА МАРСИАНЦИТЕ.

11

Анонимен

преди 6 години

"От 2013 година побоят над лекари е криминализиран."А преди това беше абсолютно легално...

10

до 7 от ponti

преди 6 години

За твое нещастие не съм :) имам 3 доказано мои деца... може би даже 4, но не е сигурно. Всички са добре възпитани, а учащите са пълни отличници! Господ си знае работата.

9

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Комунистите започнаха! Пазете хората, църквити и ... мандрите! ВНИМАВАЙТЕ! КОМУНИСТА Е ТЕРОРИСТ ПО УБЕЖДЕНИЯ!

8

Анонимен

преди 6 години

комунистическите доктори и новородено в кофа искаха да давят

7

Анонимен

преди 6 години

До pontiMalko ti e. Sterilen e tryabvalo da te ostavyat, da ne se mnojish.

6

Анонимен

преди 6 години

Комунистите започнаха да организират нападения над хора.

5

ponti

преди 6 години

Когато видях как акушерката изкъпа новороденото ми дете с ледена вода (защото нямало топла), и ехидно ми обясни че това било полежението и нищо не е станало, аз също бях на прага да я оставя на място!

4

Анонимен

преди 6 години

До pontiОказва се, че побойника е специалист по генетиа, ама миналата година е карал нелгално бежанци хахахаха и преди това имал малко проблеми с дрогата

3

Анонимен

преди 6 години

Вие българите сте много интересни...Роми и българи се бият...та рокери на протест, та някви юнаци на протест...Българин бие лекар за плацента лекари на протес, но не е голямо чудо...ако ром беше пребил лекар за плацентата :-) ооооо та юнаци, та рокаци :-)

2

Анонимен

преди 6 години

ПОРЕДНАТА ОГРАНИЗИРАНА ОТ КОМУНИСТИ АКЦИЯ. И ВЕДНАГА МИНИСТЪРА ОТ БСП НА ПЪРВА ЛИНИЯ. МНОГО ПЛИТКО ДРУГАРИ. ИЗВИНЕТЕ СЕ НА ДОКТОР ГАГОВА И ДРУГАРКАТА АНДРЕЕВА ДА И ПЛАТИ ЛЕЧЕНИЕТО.

1

ponti

преди 6 години

Както винаги страната по-близка до медиите сатанизира другата. Оказва се, че побойника е специалист по генетика, работил по специалността си в Англия и вероятната причина да иска плацентата е съхраняване на стволови клетки. За незанещите, това може би е ключа към лечението на нелечими към момента заболявания. Далеч съм от мисълта, че пострадалата му е обяснила човешки, че не може да му я даде, а трябва да следва някаква процедура и той... я е пребил. Дим без огън няма...