16

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

А ПЪК НА СУЛТАНА МУ ЗАБРАНИХА ДА ГОВОРИ ПУБЛИЧНО ПРЕД ТУРСКАТА ОБЩНОСТ В ГЕРМАНИЯ ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩАТА Г-20 ! ОБИДЕН ВДИГНАХ ЕДИН ТЕЛЕФОН НА МЕРКЕЛ ЗА ДА Я ПОПИТАМ КАК МОЖЕ ДА ЗАБРАНЯВА НА СУЛТАНА ДА ГОВОРИ ПРЕД ТУРСКАТА ОБЩНОСТ , А ТЯ МИ ОТГОВОРИ -ЧОВЕК КОЙТО ЗАКРИВА 200 МЕДИИ В СТРАНАТА СИ И ЦЕНЗУРИРА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ,НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА В МОЯТА СТРАНА !

15

Анонимен

преди 6 години

Бахахахахаха, нема такива кухи евразийски ***, на които даже и първокласниците се присмиват :)))

14

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Путин е велик, другият е луд. Сделка тук е малко вероятна.

13

Анонимен

преди 6 години

Бахахахахаха, нема такива кухи евразийски ***, на които даже и първокласниците :)))

12

А бе

преди 6 години

До !Да не се увличаме!Руснаците няма да превземат нищо!То и не могат.Но пък могат да унищожат ВСИЧКО!Така че-нова Ялта и 50-60г мир.Иначе..... ще оцелеем само хасковлии и първомайци-свикнали сме на радиацията,дето се вика(хи-хи).

11

RED ARMY

преди 6 години

Путин е джудист, Русия е велика. Тръмп отива да се поклони през император Влад и да го признае за светoвен лидер от галактически измерения. Крим е руски свикнахте ли вече евро-шмиргели.

10

Анонимен

преди 6 години

Последната среща между американци и руснаци край Елба, завърши кофти на немците ахахах

9

Хм

преди 6 години

Още е много рано за нещо съществено.Първо американците трябва да разберат,че няма начин да победят Русия,без самите те да загинат.Нека да намерят друг начин да избегнат фалита.Всъщност то е измислено-Европа поема американските тежести и ги спасява.Европейският стандарт ще спадне няколко пъти,ама няма нищо,нали САЩ ще процъфтяват....

8

!

преди 6 години

До 1945Руснаците знаеш ли какво казват -вече няма да стигаме само до Берлин,а до там докъдето вече няма нищо за превземане - не ни дразнете.

7

Анонимен

преди 6 години

Докато КримНаш, Путин ДГД

6

до 3

преди 6 години

минджев , ти ли си

5

1945

преди 6 години

"предстоящият разговор между президента на САЩ Доналд Тръмп и руския му колега Владимир Путин в Хамбург"Значи руснаците и американците пак ще се срещнат край река Елба в Германия. :)

4

това са хората

преди 6 години

Двамата велики,откровени и справедливи са на светлинни години пред другите, следват ги Моди и Си Дзин Пин и донякъде Ким,а останалите са зависими пионки!

3

Вова

преди 6 години

Че САЩ е титан и суперсила разбирам, но една регионална сила ***, като Русия да се оприлича на титан, по скоро е манипулативна статия. Русия и титан, е много много голям антоним!

2

Нищо няма да стане

преди 6 години

Политиката отдавна не се води от личности, а от големите мултинационални компании. Тук изобщо не става въпрос дали са харесват Путин и Тръмп, а два факта:-САЩ са във фалит и се нуждаят от нова Световна Война за да излязат от тежката си криза-Русия е държавата с най-големи ресурси на планетатаТук не става въпрос за лоши чичковци, а за същността на капитализма, който се нуждае от постоянни войни за да има печалби. Все едно да се чудите защо хищниците изяждат други животни - за да живеят.

1

1945

преди 6 години

Руснаците и американците пак ще се срещнат край река Елба в Германия. :)