8

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо повечето българи така силно мразят македони те, след като те са ни най близкият народ...................МАКЕДОНСКИ НАРОД НЯМА

7

Анонимен

преди 6 години

Цяла Е се присмива на българите, а пък те си избиват комплексите над македонците. Смях отвсякъде.

6

123

преди 6 години

Когато амбициозните селянки ги издигнат във властта, така се получава- сега ще трябва да им замазват гафовете и на Захариева и на Габриел, дето нищо не разбира от дигитализация.. Ама това са герберските възможности, никой не може да е по-умен от шефа, а той знаем, не е много умен..

5

Анонимен

преди 6 години

ЕЗИЦИ И НАРОДИ НЕ СЕ ПРИЗНАВАТ,а тая Захариева дето иначе добре отговори на Путин тука просто не се изрази както трябва,не трябваше да казва че чрез държавното име признаваме и езика ЗАЩОТО НЕ Е ТАКА,ТРЯБВАШЕ ДА КАЖЕ"ПОДПИСВАМЕ НА ОФИЦИАЛНИТЕ ЕЗИЦИ НА ДВЕТЕ ДЪРЖАВА"И НА АНГЛИЙСКИ!!Как си го наричат в Скопие НАС НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА!!Без друго ако подпишат договор с Гърция ТАКОВА ОПРЕДЕЛНИЕ ЗА ЕЗИКА ИМ НЯМА ДА ИМА!Пак ще ни се смеят и гаргите!!

4

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо повечето българи така силно мразят македони те, след като те са ни най близкият народ.

3

Анонимен №3

преди 6 години

Да се прекъснат дипломатическите отношения с македония, да спрем да ги признаваме за държава и да забравим за съществуването им. Този народ е с прогнил манталитет, винаги ще ни мразят а Заев скоро ще бъде убит с пръчки в парламента. Ние живеем с илюзията, че отношенията се затопляли. Забравете за този гноясал, червясал, прояден труп! Ние може да не сме никой, но все пак сме над нивото на тези самозвани сърбофили. Сами са си го избрали, сами ще си срещнат смъртта! И то много скоро!

2

Анонимен

преди 6 години

А оставете ги тея македонци най-сетне! Те ни мразят, ние ги мразим! Нямат икономика, нямат армия, имат само политически и етнически кризи. Имат най-големия икономически спад на Балканите, една от най-слабите икономики в източна европа. Те са само един надут народец, който с НИЩО не може да се похвали и който до 10 години ще бъде унищожен от гражданска война! С кой мозък някой в България би ги искал? С кой мозък някой на света би имал полза и би спечелил от тях. Оставете ги да гният!

1

Анонимен

преди 6 години

Как може да получи признание от много страни за какво, още нищо не е свършила. За какво ни занимавате с тая гробаджийска сдухана хохла