23

Анонимен

преди 6 години

А защо не се говори как полицай и военни са престъпници стимулиращи сивата икономика, като работят по още една работа през почивките без това да се декларира и да плащат данъци??? Това ли пример? Да им направят заплатите минимум 2000 лв. , но да се уволнят всички и да се назначат нови хора, които нямат никаква връзка с уволнените и ако ги хванат в нарушение да носят двойни санкции на обикновените граждани. Е тогава ще сме по добре.

22

Анонимен

преди 6 години

Започнало е решаването на проблема с липсващите униформище им раздават по едно одеалце, да не настинат, докато лежат в храсталаците по пътищата.

21

Гюнтер до 8

преди 6 години

Кога съм казвал че съм в Германия,кога съм писал че случилото се е в София??..Аз не знам да,съм шизофреник,но нещо май ти не си уред!!..Абе,като ви харесват тия мъррди т нар полицаи,гледайте си ги бе и си ги хранете.Аз написах какво ми се,случи днес,нищо повече!Но къфто народа, такова му е всичкото...В Германия не съм ходил никога,минавал съм от там само и то преди доста години.това за протокола!

20

Dies Irae

преди 6 години

Причината за липса на уважение на гражданите към МВР е, че МВР не вършат основните си задължения. Викаш ги заради шум от маанета те ти казват оправяй се. Викаш ги заради кражби, те били малки като стойност-оправяй се. Викаш ги заради побой почва едно ходене по съдилища 10 години и накрая нищо. Хората разбраха, че от съд и полиция полза няма. Направиха ги статистическо бюро, значи статистически заплати! Като има разкрити случай, като се намали престъпността тогава по високи заплати!!!

19

Dies Irae

преди 6 години

До !!!Никой не говори да няма санкции и актове. Но ако само от това им зависи заплатите ще се пишат за щяло и нещяло. Заплатите им трябва да са обвързани с реална работа. Например колко телефонни измами стават на ден? Нали всички карти вече се издават с договор в който има имена, лични карти и тн. Защо още не са ги изловили? Защото не работят! Тогава какви заплати? Неможе само дай трябва и да дадеш. Всеки ден убити, заклани и незнам си какво. Като почнат да си вършат работата тогава пари!

18

!!!

преди 6 години

До Dies Irae /16 /За да има ред и дисциплина трябва да има и санкции. Като започнат да пишат актове и глоби ще се научите и да уважавате.Според теб кой издава условните присъди?

17

Анонимен

преди 6 години

Прави са си ченгетата,ще има корупция като държавата не мисли за тях.Управляващата *** иска да срине самата държава.Явно им идва на акъла че полицията и армията,могат да ги пречукат,затова дойдоха 25000 войници от нато

16

ЕХО

преди 6 години

Айде да намалят заплатите в съда и прокуратурата, щото там ги пускат на общо основание

15

Dies Irae

преди 6 години

До АнонименТова ще доведе до линчуване на народа. Ще почнат да пишат актове и глоби за всевъзможни простотии. Трябва да си вършат работата. Като се намери човек с 20 условни присъди на свобода - значи и МВР и съдът не са си свършили работата и всички трябва да им се ореже заплатата с поне 50% докато не се отстрани проблема. Така се карат хора да работят. Даваш им висока заплата, но обвързана със заработка!

14

военен

преди 6 години

Прави са си хората !!! , НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ !

13

Dies Irae

преди 6 години

Просто им обвържете заплатите с работата която вършат! За всяко дело върнато заради неправилно попълнени документи - 50% на всички в районното. За всяко дело без присъда и без някой да е осъден за даденото престъпление - 30% от всички районни който не са си свършили работата! За лице обявено за общодържавно издирване и не открито до 5 дена - 20% от всички в МВР и тн. Така ще имат високи заплати, но и ще трябва да вършат работа за да ги получат! И всички ще сме доволни!

12

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да се определят определени проценти от глобите събрани от кат за заплати и също от всички други видове глоби. Така ще е най-справедливо защото ще се вижда как се върши работата.

11

Dies Irae

преди 6 години

Дайте да си кажем истината в очите. Има нужда от нов закон за МВР и нов начин на формиране на заплатата. Да им се направят заплатите по 2000, но за всяко престъпление което се случи в района (понеже те са и за превенция не само за разкриване) - 10% от заплатите на всички в районното! За всяко неразкрито престъпление в рамките на 3 дена (след 3-тия ден става почти невъзможно) - 30% от заплатите на всички в районното! За спад от 1% от разкриванията на престъпления в страната - 20% от всички в МВР

10

SS

преди 6 години

Нахалството на "работещите в МВР" няма граници! Явно са решили да забогатяват бързо, искат да си го мeрят с лекари и IT специалисти...

9

SS Анонимен [#4]

преди 6 години

Точно така е: "нашата полиция ни пази" е само в песните на оня хитрец Веско, който най-намазва винаги (при всяка власт), ама при ГЕРБ се нагуши яко.А като е толкова жизнено важен този въпрос за възнагражденията на полицаите - ами да се инициира едно общонародно обсъждане, а защо не и допитване - и да видим дали хората са съгласни да бъдат издоени с цел да бъдат облаготелствани "работещите" в МВР. А те не искат никак малко - това са цели 20% отгоре! И осигуровките на това- пак за данъкоплатците!

8

Анонимен

преди 6 години

Аз, пък искам да им ги намалят, за тази "работа" която вършат и тази заплата им е много........

7

До гюнтер

преди 6 години

Преди 2часа ни убеждавахте че сте в Германия а сега ни говорите за "случка"от преди 3часа в София -А за това състояние си има медицински термин (шизoфpeния)

6

Станимака мен

преди 6 години

Увеличете им ги ,увеличете ! Преработиха се в Асеновград !

5

Анонимен

преди 6 години

Първо трябва в полицията да се даде път на свестните хора, които милеят за народа си, след това да искат заплати. Тези корумпета и съучастници на престъпниците не заслужават повече.

4

Анонимен

преди 6 години

Не увря ли елементарния акъл на мат'ряла,че това с "нашата полиция ни пази" е само в песните и в народния фолклор -вицовете.Всяко "нещо",което е на държавната ясла,пази само този,който му спуска благини от яслата.Демек,за раята,среден пръст!Така,раята,дето плащат парите трябва да разберат,че САМО ТЕ,САМИТЕ НА ОСНОВАТА НА ГРАЖДАНСКИ(а не "доброволни") отряди,на основата на добре организирана задължителна гражданска отбрана(швейцарски тип),могат да се опазят,без полиция,че и без армия!