22

cazzo duro

преди 6 години

Абе др. Порожанов, аз мога и по-фрапиращи примери да дам!! Ето например минералната вода Сан Бенедето!! В Кауфланд е саааааааамо 2.лв. бутилката а тук на магазина е 22 цента. Да ама..............друго е да каже кифлата българска "Сан Бенедето ще си купим"! Е, пак вода като "Горна баня " ама нали звучи по-така:)))

21

един

преди 6 години

За сведение на потребителите. В Германия се произвежда бира /тъй наречената мътна бира/ която, според правилата в Германия се произвежда по различен начин за вътрешния им пазар и за износ.

20

Кратун

преди 6 години

Следващит път като почнат да ви кръщават, че цените щели да се качат двойно, когато приемем еврото, да знаете, че ви баламосват. Както се вижда - те вече са скочили по-високо от западноевропейските.

19

Анонимен

преди 6 години

Ми не яжте бе. Стига сте се тъпкали по веригите. Никой не ви кара на сила да тъпчете "сирене", "кренвирши" и прочие ***. Българина няма култура на хранене после другите са му еинодни

18

cazzo duro

преди 6 години

Абе хора, не купувайте детски пюрета бре!! За къф са ви тези прескъпи западни ***?!?! Има десетки видове български!! Наши, "родни"! Хем убави, хем качествени хем евтини! Ама ха! И шоколад не купувайте! Немедлено да се възстанови производството на марципан с министерско постановление! Ххах!

17

88

преди 6 години

До Я гледайИли си някой младеж с промит мозък, който е чувал за социализма само от правилните ТВ, или вече те е хванал алцхаймер. Да, тогава се пазаруваше това, което имаше по магазините, като то беше ограничен асортимент. Обаче всичко се произвеждаше със захар, олио, месо, мляко и т.н. Нямаше подсладители, палмови масла, заместители на сирене, смлени бръмбари....В тази статия никой не пише за социализма, пише за двойния стандарт на западните ни приятели. С една дума си пълен нeщacтник.

16

Дедо Мъди

преди 6 години

До Я гледайОЛиговрений през соца всичко беше хубаво и за това свървшаше, кой стане рано да си купи от магазина след това нема!Всеки ден имаше зареждане на натуралнокисело мляко с трайност 24 часа това да не ти днес с фалшиво "мляко" фрашкано със всякакви консерватни заквасено във формалин ,което никога няма да се развали?>

15

Анонимен

преди 6 години

М-р Порожанов,защо в Европа избягват палмовото масло,а тук всичко е с палмово масло,от което се внасят десетки хиляди тона?Защо на много хранителни продукти от внос пише на етикета "произведено за България".Защото произведеното за нас трябва да е с по-ниско качество и за да не се обърка производителя и да ни изпрати по-качествената стока,която е за неговия пазар.И нашит и чуждите производители ни тровят с лоша храна,а липсата на контрол и малките санкции ги правят неуязвими.

14

zeus

преди 6 години

И какво излиза: най-бедните в ЕС ядат храни на двойна цена и със занижено качество. Къде е сега Вожда да спомене колко сме добре?

13

ЦК на Либерастите

преди 6 години

България е в търговска обсада-факт за всички източни колонии! Ши ядете каквото има в немските хипер-бакалии и ще се радвате,че е по-евтино! Ае честито!

12

Я гледай

преди 6 години

До eu 3 А при соца кво беше убаво, убаво...Купуваш кво пуснат .И ака успееш да си купиш течно кисело мляко или колбас кучешка радост с бучки хрущяли вътре се радваш и не мислиш да са оплакваш. Че речеш ли да са оплакваш.А де ! А де!

11

Гюнтер

преди 6 години

Да живей България и Евроатлантическата солидарност!!!!И натО!!!!Да живей Банкя,Сирущник и паси!!!

10

Мънго Джери

преди 6 години

Напъна се ГЕРБ и откри "топлата вода"..... пак!

9

Анонимен

преди 6 години

Преди време друга песен се пееше тук. Колко е евтино в България.

8

Анонимен

преди 6 години

Хахахахаха, а няКОЙ се плашели, че като приемем еврото, цените щели да се повишат!!!Хахахахахха.

7

Питам

преди 6 години

Каква е разликата между комисията за защита на подребителите и федерацията за защита на потребителите?Май много пари изтичат в Перловска река.

6

факт

преди 6 години

До Джедай МастърТака се отнасят с страните който не отговарят на критериите за членство в ЕС но приемат по политически причини!

5

онбашията

преди 6 години

уморих се вече да троля в тия *** теми за храните, дайте нещо по-интересно. видяхте ли интервюто с онова момче главорезче от иракските войски дето се бият срещу ид?

4

Анонимен

преди 6 години

Такава колония като източна Европа къде ще намерите? Я се е обадил някой, че им продават менте алкохол на чужденците, я съм му разбил зъбите. И дрогата - най-големите *** им продавайте!

3

eu

преди 6 години

Герберастка България! Управници крадци и нищо друго! Единствена цел-физическо изтребление на хората... Пълен геноцид.