67

Анонимен

преди 6 години

и техните медии се държат от Соростутките, затова си пишат небивалици точно, като нашите

66

Анонимен

преди 6 години

Боже, Боже, защо ни наказа с този Супермен, Каратист, Тенисист, Художник, Политик, Интелектуалец, Китарист, Патриот, Пипан по главата от три папи, Целувач на макарона на Ердоган и главен негов *** и какво ли още не? Да си го вземат макетата да ги по управлява малко и после с камъни ще го пребият. Те не са овци като нас. Ако може завинаги да го вземат, ще им благодари цял един народ. За Бай Тошо не са се писали такива идиотщини. Безсрамие и наглост е това.

65

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Това, че харесват Борисов в Европа не говори толкова добре за самия Борисов, колкото говори зле за самата Европа !Евахти и Европата, в която *** и примитивен човек като Бойко може да и дава акъл как да бъде управлявана !

64

Анонимен

преди 6 години

Да хвалиш Бснкянския Монокнижник е заболяване! Толкова тъпо парче досега не ни е управлявало, и алчно. Явно е платил в този сайт да пишат тези дитирамби и българинът се смее на това. Освен вдигане на цените те и заеми, друго не е направил. Е, цар е в купуването на изборите. Омразата към него е чудовищна. Той знае и поради това мрази България и българите. Краде ги безмилостно и ги предава, от страх да не го свалят, защото и да се крие, ще му видят сметката. Такъв страхливец рядко се ражда.

63

Анонимен

преди 6 години

Чета хвалебствията за Наш Бочко и се смея! Честно, кой поръчва такива глупости не знам. Цяла България знае, че е полуграмотен, алчен и страхлив, *** на Турция и ЕС, а за САЩ да не говорим. С много ниско IQ, с активно бандитско минало от СИК, характерно с пребиване на длъжници, крадени коли и амфети. Треперещ от страх да не го убият бившите бандити които е издал на полицията, особено от Сретан Йосич. Откупил се е от него стещу 50 МИЛИОНА. Затри България защото смаза бизнеса за да му се плаща.

62

Анонимен

преди 6 години

Че Бойко е супер,супер е,но дали като политик или като ид.иот- зависи кога: преди изборите се представя като бъдещ супермен и политик,а -след изборите доказва,че е 90039 суперкуку и пълен ид.иот!

61

Анонимен

преди 6 години

В ченгеджийска "държава", пълна с отпадъци какво да очакваш освен възхвала на алчни престъпници? Ако тоя тип е върхът на националните възможности, най-вероятно до 20 години наистина няма да съществуваме. А македонците...Прости ми, Боже!

60

Герб fornever

преди 6 години

Верно ли бе!

59

Makedon

преди 6 години

Bravo be...... za toj Bojko Borisov cela Makedonija go slavi....... ami vreme bese nekoj politicar od Sofija da go skrsi mrazot na komunistite....... Ziv i zdrav da e.....

58

ГЕРБ forever

преди 6 години

Невероятен политик и държавник,нашият премиер ще се нареди в първата десетка доказани световни лидери,които ще се изучават скоро в най-добрите университети и дипломатически школи!

57

('-')

преди 6 години

Щом така са на казали македонците...

56

Пешо

преди 6 години

До снайпера Не бе вие и децата ви ще ги плащате защото можете да пишете!

55

Маке

преди 6 години

Бойко Акбар!

54

снайпера

преди 6 години

До Пешо 63Кои сте вие бе, милиардерите?И как, и от къде ги платихте тия 20 милиарда, като не можеш и да ги напишеш

53

Пешо

преди 6 години

Значи като ударихме дъното изведнъж се префърнахме във фактор на стабилноста?Ясно бе разбрах ви!

52

Анонимен

преди 6 години

Ами колкото и да се дуят фенките на бесепарките, Бойко е голям държавник. В политиката е важно да си гъвкав и компромисен, а Бойко е точно такъв. Освен това умее да се ориентира добре. Неслучайно го избират вече трети път хората. България е най-стабилната страна на Балканите и постепенно започва да се превръща в лидер! Щом вече макетата се откъснаха от Сърбия и започнаха да идват на крака в България.. само респект за Бате Бойко.

51

Гацо Бацов

преди 6 години

След като ни взеха Славянската писменност макетата се угледаха и у Бойко!

50

Пешо

преди 6 години

Ако още се чудите за име кръстете я БайХойландия!А столицата може да е Банкя!

49

Станали сме...

преди 6 години

Фактор на стабилността...По точно фактор на стабилната БЕДНОСТ...

48

Пешо

преди 6 години

Този не си го даваме много ни е скъп до сега ни излезна малко над 20 милярда евро!