104

Анонимен

преди 6 години

Видяхме ги в Сирия - падат като круши ...В Сирия за сега падат само руски щайги.

103

Щирлиц

преди 6 години

До Прав си 97Каква роля изпълнява този"вътък"в човешкото тяло?Питам,защото случайно 6години работих в тъкачница,та всеки ден се разправях с вътък,бобини,основи и т.н текстилни наименования.Та затова,че нещо странно ми изглежда?

102

до 77

преди 6 години

Грипен е разработен от шведите за защита от евентуална Съветска инвазия. има линейна блокова поддръжка, което го прави лесен и бърз за ремонтиране, има система за запускане без наземно захранване, т.е. може да излети и без всички онези кабели ,за които говориш, не е капризен за пистата и реално може да кацне и на право шосе. Това го прави доста подходящ избор.

101

Бау

преди 6 години

И за какво са ни ? За да се снима президента с тях или да си лети ? С тях и без тях сме еднакво дребна риба...

100

Щирлиц

преди 6 години

Леле,каква модерна и силна авиация ще имаме,със цели 8! изтребителя!!!!Къде ще им търсят авиобаза,достатъчно голяма за да ги побере?

99

Анонимен

преди 6 години

Най-хубавото е че краварската летяща *** е отпаднала от конкурса.Хем бяха най-скъпи, хем не стават за нищо. Видяхме ги в Сирия - падат като круши и то свалени с едни морално остарели ЗРК каквито са Стрела-7М.

98

Прав си 97

преди 6 години

Швеция е по-голям враг на Русия - още от Средновековието, но това *** няма как да го разберат, защото не им стига вътъка.

97

Анонимен

преди 6 години

На сорошките писачи им е казано, че зад шведските ГРИПЕН стои дългата ръка на Путин.Тe са толкова тъ-пи, че няма как да направят връзката, че Путин не би могъл да има никакво влияние в Швеция, нещо че и в Швеция е социализъм. Той е доста по-различен от руския.

96

Щофел

преди 6 години

Много ги е шубе да не купим Юрофайтърите, които са най-модерните самолети в света на въоръжение. Тогава г-н Путев няма да може да се прави на мъж с техните смешни Су, Карамел-Му и други подобни дъвки търбо смехории, които има на въоръжение.

95

Анонимен

преди 6 години

Зорошоидните *** оплюват СУ-тата, само защото са руски и за това им плащата - да плюват всичко руско.Но ако се поразровят има класации и таблици с тактико-технически данни.Самолетите СУхой превъзхождат всички останали. Оставям настрана, че са и по-евтини.

94

Курамиянко

преди 6 години

Росенцето плефнелиеф обеща да си замозапали розовите прашки в знак на протест.срещу купуването на Грипен-ите

93

Само теоретизиране

преди 6 години

Някой да ме светне кога СУ са се били с фантоми, че нещо не мога да се сетя със старата си кратуна.Как така разбрахте кой е по-добър като реално няма никаква база за сравнение!

92

Ник

преди 6 години

Това за Сухой са пълни глупости и е поредната руска пропаганда. Просто помислете, ако бяха такива хубави, щяха да се купуват масово, а то какво? Само съветската армия си ги ползва.

91

Анонимен

преди 6 години

"раздайте парите на пенсионерите и не се занимавайте с прахосване на пари за нещо, което никога няма да ни трябва практически, а гълта много ресурси"Сърди се на НАТО, те ни задължават да отделяме 2% от БВП за армията, както и да си обновим техниката.

90

Анонимен

преди 6 години

Генерал Радев е в Топ-10 на света на най-добрите летци изтребители.Тиквата Менте го няма дори в разширената класация за кофопомпаджии. Ха-ха.Истински генерал, при това летец-изтребител от световна класасрещу Гоцевско-Догановско-Кобургското менте от Банкя.

89

Анонимен

преди 6 години

Абе как без фърчила ще обявим война на Турция?

88

Анонимен

преди 6 години

Павел Сухой е най-добрият авиоконструктор на военни самолети. Това е признато дори от Пентагона и НАСА.

87

Какви пенсионери бе

преди 6 години

Друго си е президентчето да се изфука на някое ново самолетче.

86

ЗАЩО

преди 6 години

Защо не вземем заем от 100 милиарда долара , като Катар , от САЩ ?Ще си пазаруваме какви си искаме самолети .

85

Анонимен

преди 6 години

раздайте парите на пенсионерите и не се занимавайте с прахосване на пари за нещо, което никога няма да ни трябва практически, а гълта много ресурси, а пък и в света никога няма да има война в смисъла, който всеки влага.по-практично е някоя друга зрк със близък обсег и някое друго ново бмп и толкоз.хвърчилата гълтат най-много средства и не са за нас! няма да ви ги плащаме през ток, вода, парно, данъци и осигуровки! стига са трошили народна пара за "глезотии" и "черен хайвер"!