247

Андрешко.

преди 6 години

Това не е наша работа какви са били руските интереси на Балканите,след като ние сме получили най-важното,освобождаването ни от пет вековното турско робство. Руските войници в тази война са дали живота си с вярата,че освобождават своите братя. Ако не бе руско-турската освободителна война Методи Андреев щеше да бъде с фес на главата си сега. Да си спомни,че и Борисов подари кученце на Путин...

246

промо

преди 6 години

каквото и да говорите ИСТИНАТА Е ЕДНА!!! АКО НЕБЕШЕ РУСИЯ - щяхте сега ДА ПИШЕТЕ НА ТУРСКИ

245

Анонимен

преди 6 години

"Аман от руски ***!"Минусите показват че не е "аман", те са ненаситни професионалисти!

244

Сан Стефано

преди 6 години

До Избеляла фуражкаможе да не дойде. той сега е на македоноидна вълна по пътя за Сърбия, макар че навремето не успели да ги открият на картата, иначе щяха да освободят на следващия ден и античките братчеди. Ташкова ще е още по-ядосана на Андреев в следващото предаване и из форумите, но пък управляващите патреотични фиданки няма се хилят неестествено, докато козируват в крак с времето пред брюкселските зелки

243

Анонимен

преди 6 години

До глупаво заглавиеТака е, но тоя "смешен милиционер" е и милиардер! Но пък е стиснат и не от своите пари плаща на путинофилите!

242

аут

преди 6 години

Американците и ЦРУ до си приберат Радев !!! Натресоха го със заблуда на българите и фалшив имидж ......

241

Анонимен

преди 6 години

Аман от руски ***!

240

До Николай

преди 6 години

Николайчо, е това съвсем не го разбирам! Комсомолци да обиждат другите на "комсомолец"! Това е, като да се псуваш сам.

239

глупаво заглавие

преди 6 години

Научете фактите от историята, които категорично показват. че Русия е НАЙ - ГОЛЯМИЯТ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ !!!! А този смешен милиционер Путин, е един от най - големите терористи в света !!!

238

До ХАХХАХ

преди 6 години

Да така е! Нпример Sokolair е жив-умрял за копейки!

237

Анонимен

преди 6 години

Добре, че вече имаме президент с топки между краката....Че има топки има ама май не са неговите.

236

Анонимен

преди 6 години

До УСПЕШЕНУспешен ама друг път! Колкото успешно съхрани авиацията ни! Докато ние си "бъбрим" той и на среща с патриарха. Въпросът ми е какво общо има Радев с църквата?

235

ХАХХАХ

преди 6 години

абе има 2-3ма в тоя форум на центове и само чакат новини да почнат да си показват простотията

234

Николай

преди 6 години

Добре, че вече имаме президент с топки между краката.. за разлика от предишния ни псевдопрезидент и бивш отявлен комсомолец.

233

Анонимен

преди 6 години

МНОГО СИЛЕН ХОД , кани не кой да е а НАЙ-ВЛИЯТЕЛНАТА личност в света !!!

232

Наблюдател

преди 6 години

До Избеляла фуражкаАко под целия цивилизован свят разбираш САЩ, да, изолиран е. И какво от това? САЩ показаха колко са принципни, след като наскоро подписаха многомилиардни договори за доставка на оръжия на двата бастиона на демокрацията и човешките права - Саудитска Арабия и Катар. Защо мразят Путин? Защото вдигна Русия на крака и защото им мъти водата в Близкия Изток.Но да си дойдем на думата - кого да покани Радев за 3-ти март? Ердоган? Или Тръмп? Ставате смешни вече, осъзнайте се.

231

Анонимен

преди 6 години

Путин е толкова изпаднал, че стигна до там да се самопокани чрез натиск от страна на посоля върху ***. Ще бъде посрещнат с освирквания и развалени яйца.

230

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Анонимен и люди Ты храброе сердце,очень,но когда позади Нато,если вы очень храбрые,выходите из Нато и опять говорите такие вещи,тогда увидим кто будет в Варна... ;) ... Зачем выбрали Нато и Ес перед ваша мать Россия,для денег предали и продали Россия...жаль

229

УСПЕШЕН

преди 6 години

Ген.Радев както винаги показва че единствен мисли за благото на БЪЛГАРИЯ , за разлика от останалите политици, МНОГО СИЛЕН ХОД, брааво !!!

228

Избеляла фуражка

преди 6 години

Радев направи огромен гаф. Путин е изолиран от целия цивилизован свят. Не го канят никъде. Едва ли щеше да дойде в БГ, но точно по това време сме председатели на ЕС и той ще дойде да си направи евтиния ПР пред света , за да не го забравят съвсем, а льотчика си мисли че е направил мъдър ход...ти го плюеш той си мисли че дъжд вали...