13

Анонимен

преди 6 години

По-добре украинци отколкото руснаци

12

вместо да ревете,

преди 6 години

вдигнете заплатите, подобрете условията на труд и се отнасяйте с малко уважение към рботниците си.

11

...

преди 6 години

Значи на МУТРА да му работя за 500-600лв. а той да прибира стотици милиони и после да ми вика не вършиш работа и за 5 стотинки! Еми няма да е! Предпочитам да мия чинии и да разнасям пици в държави където дори само това ти е достатъчно за да живееш сравнително добре, отколкото да работя в БГ "курорти" къдет никога нищо не правиш както трябва, никога не си прав и винаги заплатата колкото и да ти е малка то винаги разбираш ли мутрата ти давала повече отколкото заслужаваш! Еми да го ду....

10

Анонимен

преди 6 години

Аз се чудя защо едни канадци, американци и германци с куфари забързани се юрнали с хиляди към черноморието а то било защото майтапчията като висш държавник решил проблема с липсата на работна ръкъ като им предлага цели 365 лева чисти за бармани. Тия хора къде другаде по света ще получават такава висока заплата. Но изведнъж гледам те се юрнаха обратно към държавите си а то било защото помислили, че става въпрос за 365 лева на час а не на месец.

9

Анонимен

преди 6 години

Симеонов, ***, кой ще ти работи по цял ден 12 часа 26 дни в месеца за 700 лева, бе ***?

8

Анонимен

преди 6 години

"Тези специалисти, които са наети у нас във високотехнологичните компании, взимат поне 1,5 пъти повече от средното за страната, т.е. над 1509 лева."То друг начин няма закона го е казал дава се 1,5 пъти над средната ,за всеки работещ извън ЕС.Чудя се как на могат да дават на българи ,а на чужденци им се отвързват кесиите.Да си имам и държавата,да търси чужденци вместо да натиска бизнеса да дава повече.И къде по света се започва бизнес дето ще работи 1/4 от годината?

7

СКАТ но не TV

преди 6 години

Валерчика да си оправи смотана телевизия и после акъл да дава.Май и той е назначен по девиз: "Назначавайте всичко, което мърда". .......абе всичкото му е толкова .

6

Активист на БКП

преди 6 години

Два милиона !!! Толкова изгонихте от държавата ! Млади ,здрави ,силни ,с образование ! Сега ще се пържите в собствената си лой ! От алчност...

5

Анонимен

преди 6 години

На фона на глупостите които Валери неуморно, ежедневно бълва реформаторите изглеждат свръх интелегентни и можещи. В конкретния случай човечеца иска да си осигури евтина работна ръка за хотелчетата си. Пука му за проблемите на страната, точно пък на него. Ле ле мале до къде паднахме, ужас. Най много да набие пак някоя баба г-н вице премиера.

4

Анонимен

преди 6 години

Най-много са дошлите от САЩ 40. Основно те работят като преподаватели в университети и училища.TOEST AGENTI I MISIONERI

3

аз-ът

преди 6 години

Казвал съ, го, пак ще го кажа. В ИУ-Варна специалмност межд. туризъм се завършва само с 2 езика, с англ. само не става. Как едно младо момиче, ще го вържеш да бачка за 800 лева с 2 чужди езика. В ИМТ - ВАРНА се учи дори устройството на кафрмашината. До момента, в който бг фирмаджиите са селски колбасари, които сметат че си ИМ ДЛЪЖЕН. че ти дават работа за 600 лева така ще е. Не байно, ти трябва да си ми благодарен, че ти се хващам да ти работя ...

2

Анонимен

преди 6 години

Типично по нашенски - всичко "вносно" е по-добро от нашето.Е не е вярно! У нас има съвестни работници, също и много добри инженери.Заплащането е изключително ниско. Крайно време е "бизнесът" да разбере, че трудът не е ангария, а стока. Ако искаш качествена стока - плащаш повече.

1

Петров

преди 6 години

Искали да внасят проф. шофьори от трети страни, е как ще стане Дами и Г-да работодатели ? Вие осигурявате българските шофьори на МРЗ, а чуждите трябва да получават мин. 1500лв. А сега???