36

Анонимен

преди 7 години

Ама ,ние искаме,сега и немедлено да ни поздравите и подаръци да ни поднесете!

35

Българка

преди 7 години

Взаимоотношенията между великите сили не вървят добре от както това голямо бебе Тръмп оглави САЩ.Светът не отива на добро,Звучат несериозно заплахите с ядреното копче.Спешно трябва да се намесят ония които милеят за земята и живота ни и да елиминират такива неадекватни като Тръмп.

34

Анонимен

преди 7 години

САЩ искали да поздравят Навални с руският празник, но не искали да ги обвиняват в намеса във вътрешните работи !!!

33

ами....

преди 7 години

Въпрос на елементарно възпитание

32

Анонимен

преди 7 години

Че да не са пък длъжни да поздравяват създатели на режими по света.

31

гого

преди 7 години

до 33ако Русия не е възприемана от САЩ като суперсила, биха ли хабили толкова резурс да се превъоръжават и модернизират. Що не опасват Индия с ПРО

30

Анонимен

преди 7 години

Какви смешни оправдания- променилиси правилата.Типична гуанска простотия- като не им изнася нещо и веднага сипроменят правилата.

29

:) :)

преди 7 години

ксто чете човек и хваща как е един и същи тоз който бълва антируските тъпиз ми. Хсйде, намери си и другарче поне мслко стила да е по разлчен, ехидността не винаги впечатлява, ама де толкова капацитет.

28

Анонимен

преди 7 години

Абе руснаците много не уважават този празник защото буди у тях лоши спомени! 1990г. когато СССР се разпада, какъв празник може да им е? Реалния празник на русия е октомврийската революция или първи май, но не и това! Все едно България да празнува подписването на Ньойския договор! А и за Руснаците идването на демокрацията буди чувства за края на статута на Русия като суперсила. Те затова руснаците мразят демокрацията и си тачат Путин! Ако може биха го избирали за ръководител още 50 години!

27

Брей,

преди 7 години

и тук разни форумни експерти слагат край и приключват с Русия.А бе аланкоолу,както казва Вучков,те векове наред все някой се опитва да сложи край на Русия,и тя става все по-силна,а въпросния някой обикновено завършва в трап,полят с бензин и запален,или нещо от сорта!

26

Анонимен

преди 7 години

12 юни е ден на Независимостта на Русия от СССР, те това празнуват руснаците. Държавата наследник на СССР празнува независимостта си от родителя СССР. Докъде са стигнали в "независимостта" си сами можете да прецените по портретине на Сталин и червените знамена със сърпове и чукове. Така че това е един фалшив празник както и всичко останало в тази фейкова държава.

25

Анонимен

преди 7 години

Ми вие пък ги поздравете с нещо по-така.

24

Анонимен

преди 7 години

Какви стари лаври бе, чете ли текста? Празника е едва от 20 тина години

23

Анонимен

преди 7 години

Все пак не бива да забравяме, че САЩ е единствената държава,която е извървяла пътя от варваризъм до упадък,без да си направи труда да създаде цивилизация.

22

Анонимен

преди 7 години

До 11Точно пък Руснаците са комплексирани. Горките лежат на стари лаври и не са мръднали на никъде.

21

Анонимен

преди 7 години

Че да не са длъжни пък?

20

Анонимен

преди 7 години

Много нагли бре, още малко ще искат и всеки руснак да бъде поздравен лично.

19

Анонимен

преди 7 години

До Изгърбич ЗадвратянДраги ми мекорък Подгърбич Наврян, остани с мечтите си - няма да посмеят да го направят! Още повече, че 50-мегатонна бомба имат само руснаците. И средства да я изпратят във всяка точка на Щатите имат. А на теб ти стига една конвенционална глава, от тези, на които нормалните дами се радват! Поддържай личната хигиена, Подгърбич!

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Че как ще видиш, като "приятелските" западни, в това число и наши, телевизионни канали ПОКАЗАХА ЧАСТ ОТ ПРАЗНУВАЩИТЕ КАТО протестиращи!!!!! Представи си, по улиците на Москва са излезли над 2,5 милиона да празнуват, а някакви ***....чета решават, че могат да развалят на хората празника!!! И познай КОГО западните зелки снимат!!!!!! Добре че има руска телевизия и хората са наясно КОЙ КАКВО ПРАВИ! И всичко се дава на живо, а не със скалъпени кадри и "удобен коментар"!!!

17

до 17

преди 7 години

Всички знаем как Баба Ванга много ''познава'' бегай си пий хапчето, а Путин е велик ? Hападна Крим за да може от там да нападне краварите, ясно поредната голяма победа на Путин със която придоби санкции нищо повече.Сега света е във възторг и бърза да поздрави Путин за големите му победи ако си аутист то ок, ама целия свят не са прости!