57

Така е

преди 6 години

До Анонимен 42 САЩ трябва да бъдат разпарчетосани..То добре ама я кажи как ? Огромна военна сила с която никой не бива да си е...а.И ако все пак някой успее , то това ще бъде края на възхода на човечеството.

56

Анонимен

преди 6 години

А България е страшно суверенна държава. Само като се смръщи веждичката на Меркел и Боко тича веднага да види какво е сбъркал.Ако НАТО поиска още 4 бази, освен 4-те, които сега ползват безплатно, веднага ще им ги дадем.

55

Анонимен

преди 6 години

Браво на Путин.Сатанинскитещати нека се гърчат - накраяще им натисне ядрения спусък.

54

Анонимен

преди 6 години

тов. Путин действиетелно е в чудесна форма и спортува редовно. Спокойно може да управлява още 15, а защо не и 20г.? Това няма да е проблем за руския народ, който мрази демокрацията и вярва в силен лидер, който да ги води и да ги управлява с желязна ръка и да изпитват страхопочитание от него. Последния такъв велик вожд, от който изпитваха страхопочитание е Сталин. Путин и Сталин са близки в идеите си за разрастване на могъществото на руский мир отвъд границите й.

53

Анонимен до 50

преди 6 години

Ти Руснаците не ги мисли, ами нашето население да не би да се е увеличило бе.Намалели сме с два милиона за 28 години демокрация.

52

Анонимен

преди 6 години

КАТО НАСТЪПИТЕ АМЕРИКАНСКИОТЕ ЦЕНТРАЛИ ПО ОПАШКАТА, ВЕДНАГА ПО ПИСЪЦИТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЙ Е СОБСТВЕНИКА.

51

Отговор

преди 6 години

Путин , Путин...Цялата тази истерия я предизвика ти с безумните си действия и брутална намеса във вътрешните работи на независими държави.

50

Анонимен

преди 6 години

Вредните елементи не са население.Те са плевели за почистване.

49

Анонимен

преди 6 години

Някое от пишещите тук евроатлантически плондерчета дава ли си сметка, че ако в САЩ натиснат ядреното копче от България нищо няма да остане, нищо че сме приятелска държава. Приятелският огън е специалитет на САЩ. Пък и точността на ракетите им е пословично ниска. Помним, когато бомбардираха Белград, бомбите с обеднен уран падаха в Горна баня.

48

Анонимен

преди 6 години

Е така е. САЩ са те(там е колектив). Но Аз съм си Аз.

47

Анонимен

преди 6 години

Руският лидер казва, че страните в света, които имат и могат да се ползват реално от своя суверенитет, се броят на пръсти, сред тях е и Русия. А много страни са обременени от т.нар. съюзнически задължения. ....Именно Русия ограничава суверенитета на много страни.

46

аз

преди 6 години

До хехеА кой е собственик на американските компании - това кога ще разберем?! Щото то и Булгартабак, и БТК се водеха на какви ли не компании - накрая се разбра, че парите идват от руска банка и български частни лица! Колкото за газа - това вече е доказано и признато от руснаците! Съвсем официално са признали, че десетилетия са ни източвали с цена на газа в пъти по-висока от пазарната!

45

Анонимен

преди 6 години

След като написа самодоволнои тъпоумно думата бояръшникТролчето посегна за пореднатадоза наркотик.

44

Анонимен

преди 6 години

Ама само как звучи ..."Втора серия от сериала...". Е, аз бих написал втори филм или втори епизод например, ама кой ти обръща внимание на такива неща, а и не съм журналист.

43

Анонимен

преди 6 години

Е той ги ликвидира де. Населението на руслямистан прогресивно намалява.

42

Анонимен

преди 6 години

Путин има право да ликвидиравредни за Русия елементи.Всичко останало е американскашизофрения.

41

аз

преди 6 години

До Браво :)Кажи си го! Кажи си го! Кажи си честно и ясно! Знаем, че искате и България! Признай си открито!

40

хехе

преди 6 години

До Анонимен 59иди в Русия после говори !или поне влез в Интернет и провери .....*** са някой квартали на Ню-Йорк, Лосанджелис и Калифорния !!???а в САЩ има места където не знаят какво е електричество и живеят в каравани ...пълно е изоставени градчета на средата в нищото (личен опит) !

39

Анонимен

преди 6 години

До 59Какво имаш под предвид "да предложи"? В Русия не се цени човешкия живот и благосъстоянието на мужиците! Важното е Родината-майка да е силна и могъща! И по времето на Петър I, и по времето на Сталин и по времето на Путин - идеята си остава една и съща! Превземане на нови земи и разширяване на Третия Рим! Русия е империя от класически тип и няма да се спре! Да не говорим че в момента се фашизира и ще става още по-агресивна! Съвсем скоро Казахстан и Беларус ще бъдат присъединени!

38

Анонимен до 57

преди 6 години

А какво ще кажеш за Клинтън, Буш старши и младши, и за останалите американски президенти.По големи военноп.естъпници от тези няма.То не беше Сърбия, Ирак , Афганистан, след това арабската пролет на Обама.Сащ не могат без войни на това се крепи икономиката им.Тръгнал да ми обяснява за военопредтъпници.