20

Винету

преди 6 години

До 13 смешен червен домат. Големи, ама големи глу.пости си написал. И сам не си вярваш ама какво да се прави - нали трябва да се плюе по ГЕРБ за щяло и нещяло.

19

СМАЖИ ГРОБАРСКА МУТР

преди 6 години

До до 15ХАЙДЕ НА ПАРАД БЕ ШУШЛЯК

18

Бай Хей

преди 6 години

*** червена ***, ти ли ще се правиш на моралистка. А истината от стенограмата се видя и тя е, че основна вина за аферата КТБ имат БНБ и червеното правителство на Орешарски. Така че, по-кротко.

17

СМАЖИ ГРОБАРСКА МУТР

преди 6 години

До вд 16СМАЖИ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ ***...

16

Анонимен

преди 6 години

Герберугииии, бързо викайте Странджата и Професора защото истината, ах тази истина, тресе дебелит такива наДоцента от СИК и БКП, Божеството, Падишаха, Човека Слънце, българския Луи 14. Ако сте чели знаете как завършва Луи 14. Така ще свърши и този потънал в лъжи и измами дребен мошеник, ограбващ и предаващ един тих и добър народ.

15

вд

преди 6 години

Другарката Краднелия, да и се свети името,задава тона на омразата. Прави невъзможно нормалното съществуване на държавата. Прави това, защото неистово се стреми към властта, която никога няма да получи. Искам да попитам нейните другари, няма ли да се намери някой, който да я озапти. Тази жена има много сериозен проблем. Ако е така - да се лекува. България няма нужда от злобни, арогантни, нагли и безотговорни ръководители.

14

до №5

преди 6 години

До Анонимен КомунизЪма е 100 пъти по-алчен от когото и да било. За това се сгромоляса сам!

13

Анонимен

преди 6 години

тази и цялото БСП защо не са на прайда?

12

Анонимен

преди 6 години

Каквато и да е тази лелка, говори истината! И тя е една! Здраво боде Сикаджията в дебелия г-з, защото е шъжец и двуличник, предател като Поп Кръстю. Болният му мозък ще бъде все по-болен, все по-алчен и страхлив. Параноята го убива бавно но сигурно! Живее в затвор от кохорти гавази които добре знаят какво прави но мълчат. Не сте ли разбрали, за българина и България не дава и 5 пари. Ето защо го харесват в Брюксел. Гнусно угоден и без достойнство. Защо им е друг. Има разлика с Вишеградската 4.

11

Аман от тази

преди 6 години

Тази т*ъ*п*а крав*а говори за оцеляване на ГЕРБ,а те *** едва мърдат . Ако таз не кряка всеки ден хората ще забравят , че съществува партийката им. Нагло, грубо и арогантно същество, търсещо внимание чрез скандали.

10

Анонимен

преди 6 години

Авей вие ли, ще говорите за честност....Тая като някой бивша даскалка от комунизма говори. Кара се такава като говори. Много неприятна.

9

Го4о

преди 6 години

Искам обществото да знае, че БКП/БСП е терористична организация, която трябва да бъде забранена веднага и преучредена с нови, европейско-мислещи хора!

8

Анонимен

преди 6 години

има ли дата за влизане на *** в лудницата или е на домашно лечение с диазепам в момента ?

7

Анонимен

преди 6 години

Права е.Заради нискочелите му фенове ще страда цял народ.

6

Анонимен

преди 6 години

Тази лелка да не се прави на загрижена ами да връща децата си от краварника че там ядат канадско ГМО.

5

Dab

преди 6 години

Bg prezident i bg premier si rejat klonite na krushata edin na drug......to krushi nema de...samo staro darvo...a i bez voina se ubivat edin drug kato kain i avel...A komshiite iznasiat lesno bez pari bg gora...bg metali, kamani, gips, cement, porcelan, keramika, jito, olio, prah, kapki, tok, voda, barut, pushki.....fui

4

Анонимен

преди 6 години

Искаме да знаем истината за чувалите с пари, които изнасяха с военни самолети за ливан.

3

Анонимен

преди 6 години

НИНОВА ЩЕ МУ РАЗКАЖЕ ИГРАТА НА БОРИСОВ.ТЯ ЩЕ БЛЪСНЕ ГЕРБ В ГРОБА, КОЙТО МУ КОПАЯТ ПАТРИОТИТЕ

2

Анонимен

преди 6 години

аз искам да знам истината за червените куфари и за всичките ви ръководни кадри

1

Анонимен

преди 6 години

Слабо ни интересува КСНС искаме да знаем как Масларова водеше пенсиите на море посред зима в чии хотели отсядаха и в чии джобове потънаха тез пари от бюджета ?