293

до 402

преди 6 години

Казали са ако светът свършва утре засеи дърво!Тя и политиката и икономиката са ни такива ,нищо ново без идея ,без стратегия без намеса освен ако не е да се пречи.Хората стават по мъдри това поне е утеха.

292

Сега

преди 6 години

Италянската мафия си има представители в изпълнителната власт.Българската мафия си има държава.Ето това е предателство към цял един народ !

291

1

преди 6 години

"Диктаторът от Правец уведомява съпартийците си, че в СССР ежегодното потребление на месо на глава от населението е 65 кг, а в НРБ то е едва 35 кг"-това е така защото всичко хубаво се изнасяше за советската империя.Безплатен детски труд и норми за децата до 8-и клас да съберат билки и плодове за советските другари да не гладуват. Безплатни бригади.Само един факт:...Над 85 милиарда долара са откраднати от москва чрезбезплатното ограбване на урана от българските рудници за 45г.

290

WtF

преди 6 години

Бъркаш държавния монопол *камиона с частната конкуренция *баничарката ........

289

до 397

преди 6 години

Може да е просто трафик генератор ,знаеш там с дубъл кликовете,тя темата е актуална и след 30 години.Може да е просто и дозата лекарство което трябва да получим.Знаят ,че не сме им от най-добрите съюзници,но това е по-скоро към разрушителната им политика спрямо нас ,не от любов към миналото.Правят си анализи за обществото,те купените са ясни.Явно трябва да живеем в миналото ,че да не гледаме бъдещето ,че можем да решим да го променяме.

288

Анонимен

преди 6 години

Какво ще ми разправяте, че България щяла да стане 16-ста република, ама не станала, когато сега България е 29-ата дупка на кавала в Европейския съюз.

287

И това ако е демокра

преди 6 години

И аз мисля :Защо ни занимават само със социализма ?Достатъчно предатели има и през фашизма и сега са още повече !!!!!!!Има ли смисъл да се изреждат всичките национални предатели : от Костов и царя до ден днешен !!!Никой журналист не пише за това.ФАКТ

286

абе 395

преди 6 години

Ела да видиш как си живурка един с Гигант после за колелото и пръта може да поспорим.Защо ни го сложиха,как се продават соц .марки и притежателите им в момента.

285

gogo

преди 6 години

30 години минаха от социализЪма.Стига ни занимавахте с комунистически ***.

284

до Василев

преди 6 години

Аз пък съм последния от Дс изпратиха ме на тайна база на Луната да работя за България.Харесваш ми.Купения ни "Елит" е пълен къорфишек,ще ги демократизират рано или късно,точно когато запада се разпадне,чудя се как ще учат арабски хамелеоните ,но те в това са способни.

283

Анонимен

преди 6 години

Няма да се лъжем повече!Искате ли демокрация и отговорен съюзник в лицето на България ,развързваите кесията и направете поне минимума ,да е държава ,е тогава хората ще ви уважават без значение на коя фракция сте.Другото е просто замазване на очите и цветен филтър.

282

Анонимен

преди 6 години

Ние обичаме Престъпниците така че болни мозъци сме

281

....

преди 6 години

Където отидем взичко пада . РЕД Е НА ЕС !!

280

Анонимен

преди 6 години

Щом се заговори за недояждане ,то нещата са много зле!Актуализираи програмата за България вместо за Северна Корея,те и там преяждат,само в колониите на запада се гладува.И бира нямаше аххаха,а жените бяха с бурки!Знам ,че се работи на принципа 100 лъжи накрая стават истина ,но след 20-30 години ,още е рано.

279

Анонимен

преди 6 години

Абе като овце се надпреварват тука да коментират или само ботове са тва

278

TOP SECRET

преди 6 години

През 1990 г. е образувано дело за насилствената смяна на имената на българските турци и принудителното им изселване от 1984 г. до 1989 г. В периода до 1998 г. Върховният съд връща делото 4 пъти за доразследване във Военната прокуратура.На 25 февруари 1991 г. започва процес за незаконно раздаване на апартаменти, коли и представителни пари от УБО. На 4 септември 1992 г. Върховният съд го признава за виновен и го осъжда на 7 г. лишаване от свобода и да върне на държавата 7 млн. лева. През януари 1994 г. присъдата е потвърдена. На 9 февруари 1996 г. общото събрание на наказателните колегии отмен

277

Коце кмета

преди 6 години

Десетилетия по-късно, се случва същото. Само че предателят не е Живков, а неговия бодигард Боко Тиквата, а Големия брат е САЩ, а не СССР. Освен това началникът вече не е Първия на Големия брат, а зам. шефа на неговото разузнаване. Освен това в навелата се република този път разполагат окупационни войски, докато предния път не си позволиха...

276

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен375 Има, има! Сегашните са по-голями българофоби! Или не продават сега национални интереси, територия, земя, суверенитет, на "началниците? И не разгониха цветананацията, младите хора навън, от добър живот? Междувпрочем, защо ми говорите за комунисти и национални предатества, от колко години Герб е навласт? с леки пресъсвания, и какво направиха, за да се прекратят всичките безобразия? А демократите преди тях? А още преди тях? Комунистите били виновни? И сме независими сега, като Швейц

275

Анонимен

преди 6 години

НАД 350 КОМЕНТАРА И НИКОЙ НЕ ГО Е ГРИЖА ЧЕ ТЕКСТА Е КОПИРАН 1:1 ОТ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ НА БЪЛГАРСКИ - ПО СЪЩИЯ НАЧИН И НА ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИ КАТО ОВЦЕ ГЛАСУВАТ

274

Един от Северозапада

преди 6 години

До cazzo duro Разбирам, че си от нормалните, искащи да спорят смислено? Силно се съмнявам, как си се кръстил .... Между впрочем, това обяснява и манталитета ти.И какво, иска ти се да не пиша, така ли?А къде остана прокламираната от демократите Свобода на словото?