33

Анонимен

преди 7 години

Последиците от фалшивия алкохол никой не може да предвиди. В България се продава само фалшив алкохол! Факт! Важното е да има бандерол. А влиянието му върху човешката психика не е проблем на държавата.

32

Загрижен

преди 7 години

До Анонимен 32: Много си прав ... но си оставаме анонимни и нищо не може да променим. Единственото е да не гласуваме но и това не е възможно. Продажници сме били и си оставаме такива. Жалка истина ... освен това никога народа не е бил единен ... никога ... още от времето когато сме били царство .... имало е кратки моменти но всичко сме прецакали. Всички по времето преди турската инвазия на балканите са знаели за заплахата но никой не е направил нищо. България е била разединена Византия също.

31

Анонимен

преди 7 години

Да влезе в софийския затвор, да се начуди на комфорт.

30

Анонимен

преди 7 години

Василев, шушумигго, пак ли си се напушил от сутринта, бе?

29

Анонимен

преди 7 години

Пиян че чак да не помни, ама друг път. Човек който не помни моменти заради алкохол си залита докато върви, а тоя си беше напълно в кондиция в коридора. На кого ги разправя тия глупости. Не че това ще го оправдае пред съда, ама да не ни взима за овце.

28

условно или не

преди 7 години

Наказанието е административно за лека телесна повреда, за съжаление и в този случай.

27

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е,че се сплоти народа и показа гражданска позиция,но това е частен случай с агресивен и пиян швед,в същото време Б.Б даде пълно съгласие БГ да се пълни с нашественици,които са потенциални терористи.Давате ли си сметка,че докато сме вперили поглед в този случай ..ни убягва много по-сериозен друг!? Страната ни приема безусловно всичко,което поиска ЕС ,а когато ни напълнят с мюсюлманска ***-потенциални мишени ще сме всички и определено няма да минем с 1 ритник. Голямата картина изпускаме

26

това е лъжа

преди 7 години

До Анонимен 23Изобщо не е бил пиян!В МВР са го пробвали на дрегер!

25

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !С такива като е нормално

24

Анонимен

преди 7 години

Бих желал да не чувам и виждам в интервюта боса на асоциацията,ако може да не го показвате изобщо.Той подкрепи акта,деянието на тоя шведски мерзавец,дето вадел мляко от дърво.Никой не е обиждал жведите,освен тоя престъпник.Съд и затвор 3г за назидание на руснаци от подобен клас.

23

Анонимен

преди 7 години

Един швед да не е над закона! И то баш швед от Швеция!

22

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !а източните пропадняци? За тях нещо да се разквичиш няма ли? Датиебапуткатамайнаненормална А за тоя швед - пандиз. Да се научи как да се държи като пътува в чужбина.

21

Партиен член

преди 7 години

Вчера гледах гл.прокурор.Ей богу колко безкомпромисен беше.Но нали става въпрос за някакъв швед.Виж когато нашите шведи бият и ритат защо не се изказва така.

20

Анонимен

преди 7 години

Не, нека си плати за травмите на жената, да покрие сумите по лечението и моралните щети и да го освободят. Човекът го е направил под въздействие на алкохола, което е утежняващо вината обстоятелството безспорно, но действието му е било БЕЗ умисъл - ударът по жената. Той осъзнава постъпката си и съжалява искрено, не е рецидивист. Така че затворът е излишен. У нас има хора с умишлени опити за убийство, които са на свобода. Спомнете си и Ставайки....заради кариерата и славата си се отърва от затвора. Все пак нека сме справедливи, а не жестоки, само защото е от западна страна!

19

ПсихоГог

преди 7 години

Алкохола е виновен. Затова ако видите че някой пие, бягайте спасявайте се. Ще ви клъцне гръцмуля и като отрезнее няма да си спомня нищо. Временна невменяемост впоследствие на интоксикация се нарича това състояние.

18

бдинец

преди 7 години

Някой знае ли на колко осъдиха рома ритнал жената в метрото в Германия и обвинен в опит за убиство?Просто да направим сравнение с нашето правосъдие обвинило шведа в нанасяне на лека телесна повреда.

17

Анонимен

преди 7 години

Ами ефективно го назначете на минимална заплата в БГ хотел да чисти и мие тоалетни. Оставете го да се издържа с нея. Запорирарайте му сметките в Швеция и така 3години. Да видим ще спести ли за билет. За почивка на Слънчев бряг въобще не говоря. Хиляди българи са с ефективна присъда "работник на минимална заплата".

16

Анонимен

преди 7 години

Ще се отърве максимум с условна, нищо повече няма да му направят.Хотелиерите са богата мафия, ще платят на Съда и всичко ще се покрие.За тях е по-важно гостите да са добре, а персонала няма значение.И шефа на сдружението им така каза, помните ли?

15

Хех

преди 7 години

Бре, горкичкият. Бил се намразил! Аз ако го изритам веднъж във физиомутрата проста не само че няма да се намразя, ами и ще се самозаобичм още повече. Даже може и да си "посегна" от любов. Джибромицин нещастен! Всякакви се надомъкнаха тука, не само ***, кафяви и др, ами и бели вече. Е няма ли да му отнемат поне правото да влиза в България (например) за цял живот? За какво ни е тая ***? Ааа, може да хо ди на гости у Рагин!

14

Колко да е пиян?

преди 7 години

Не е бил толкова пиян. Ходеше съвсем стабилно, оправеше се с багаж безпроблемно и най-важното - хич не го затрудни да застане на един крак, без да губи равновесие и да улучи жената с едно прицелване. Много добре координирани му бяха движенията открай докрай. Действаше съзнателно.