92

Анонимен

преди 6 години

До АлексАзис е Продукт. Както и примерите които дава т нар Един българин.Тях ние ги знаем като а катопродукт, , теле-продукти. Айде не ми ги прави норма, ако може.

91

Алекс

преди 6 години

До Анонимен 107 - Вземи чети по два пъти :) Обществото НИ - на нас, българите. Търсиш теле не под вола, ами под жирафа..

90

Анонимен

преди 6 години

Политиката за пълен разпад на обществото е в ход отдавна. Разделението върви по всякакви признаци - цвят, раса, народност, ориентация. Мъже срещу феминистки. Деца срещу майките и бащите си.Целта - индивида да остане напълно сам, неспособен да общува, център на вселената, ревящ за права и придобивки. България не ме обича, а аз съм @бати пи.ча.Такава аморфна маса е рай за кукловодите. Колкото по-де.билна и послушна, колкото по-агресивно настроена към ближния, толкова по-добре.

89

Анонимен

преди 6 години

До юбералесАма то всичко си има граници -с тази показност където е на хората им омръзна .Любов е имало преди парадите и гейове също.За какво парадират или на някой американски сенатор и някой чиновник в Брюксел трябва да угодим ???

88

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 106 - БРАВО! Тъкмо щях да пиша за редицата медицински проучвания, които доказват, че хомофобите, като повечето, които коментират тук, всъщност имат неосъзнати гей влечения и вътрешната им борба разжда тази омраза - плитко прикритие на истината, че им се лапат *** хехе Ти го каза по-добре де, на разбираем език :)

87

Анонимен

преди 6 години

До Алекскасаещи обществото ни, защото явно не го познаваш достатъчно, че да имаш обективно мнение................................Така ли? Обществото ВИ. Е вие не сте ли част от нашето общество, аз поне ви включвам. Ако СТЕ ОТДЕЛНО общество КАКВО ТОГАВА ИСКАШ ОТ НАС.

86

Анонимен

преди 6 години

Мой приятел - върл гуляйджия се ожиени за веганка.На едно семейно събиране, където естествено се плюскаше и пиеше яко, нашия с лиги на устага и сълзи на очите не спря да дудне вегански мантри, как ще изгнием отвътре и ще умрем в адски мъки.То му се иска и 2 не вижда, ама дудне.Такива са противниците на прайда.Никой истински веган няма против,че нагъвам пържоли.Никой истински хетеросексуален няма против, че на друг му се ака навътре.

85

Анонимен

преди 6 години

До Алекс - до 75Децата се разждат невинни и чисти. Средата, в която се развиват определя какво харесват и какво не като пораснат. Ако имаш две майки или двама бащи, които са любящи и грижовни не виждам как ще ги намразиш..........Да сам го каза. Средата е важна. Две май и двама бащи, това и при животните го няма бе. Айде че много пренебрегнах когнитивната хигиена с тая тема.

84

Алекс

преди 6 години

До Анонимен (100)Благодаря ти за коментара за Алън Тюринг!

83

Алекс

преди 6 години

До Анонимен (96)Ходи го разкажи това на лелките, дето се погмокряат по 50 Shades Of Grey (май е преведено 50 Нюанса Сиво на български). БДСМ няама нищо общо с ЛГБТ. БДСМ съществува както при хетеросексуалните, так аи при хомосексуалните. Шсичко това само доказва тоталната обърквация в обществото ни, незнание и страх от непознатото, водещ до омраза. Именно атова са нужни тия паради.

82

Анонимен

преди 6 години

Един от най-интелигентните хора, изиграл решаваща роля за края на Втората Световна е бил гей. Осъден на химическа кастрация и доведен с това до самоубийство след войната - огромна неблагодарност към него и загуба за хората, защото такъв ум би допринесъл още много за науката и хората. И затова трябва да има прайд и толерантност, защото когато ги няма - се отива в другата крайност - както са постъпили с гения Алън Тюринг.

81

Алекс

преди 6 години

До 92 - Във всяко общество има имена на популярни личности, които се знаят от всеки - Лили Иванова, Слави Трифонов, Бойко Борисов. Няма значение дали го харесваш или не - Азис е едно от тези имена. Ясно ми е, че се правиш на интересен, но ако наистина не знаеш кой е Азис, то ти няамаш абсолютно никакво право да коментираш по каквито и да било въпроси, касаещи обществото ни, защото явно не го познаваш достатъчно, че да имаш обективно мнение.

80

Анонимен

преди 6 години

До Един българинТи знаеш ли че гейовете са хора с трамвми и фрагнемтирани личности.Чети повече

79

Анонимен

преди 6 години

До Един българинЕгати и примерите за успели хора имаш

78

Анонимен

преди 6 години

"би било много забавно да те набие някой гей хехе"Половината от тях /активните, последователи на Мустафа ***.наф/, често са тестостеронови анаболни психопати. Любимото им нещо е да причиняват болка. Но имат права. И нямат проблем с психиката. Хич.

77

от 62

преди 6 години

До Алекс (до 62) част 2Абе човек кое е тоя азис и важно ли, че не ми говори нищо? знаеш ли как ме боли главата, когато се налага да обяснявам на някой сляп и глух прости неща? М?Все едно да ти доказвам че 2 и 2 е четири но ти ме мориш, че е 5.Последен въпрос- ти как се появи? Защо не приемеш, че си следствие а не причина.Капиш?

76

Анонимен

преди 6 години

Затова приветствам Алтернатива за Германия - единствената Партия която се обявява против.,,,Да, да, точно азг дето е пълна с геюве и се тресе от гейскандали.

75

Men

преди 6 години

До Алекс - до 75Дете НЯМА как да има еднополови родители, такова нещо не съществува. Отвори си учебника по биология.

74

Алекс - до 75

преди 6 години

Децата се разждат невинни и чисти. Средата, в която се развиват определя какво харесват и какво не като пораснат. Ако имаш две майки или двама бащи, които са любящи и грижовни не виждам как ще ги намразиш. Не съм чул досега дете да се е самоубило, понеже има еднополови родители, но пък статистиката на самоубийства сред неподкрепените от семейството и обществото ЛГБТ деца е стряскаща.А защо мислите, че децата ще видят как двамата бащи си бъркат по дупките? Вие правите ли секс пред децата си?

73

Берлин

преди 6 години

Как пък в най-жалката държава се навъдиха най-големите мъжаги и патриоти?! Хаха... смях в залата. :)))