61

BG

преди 6 години

В добавка към комунягата 61, мога да кажа - общ работник от Швеция си позволява луксозен хотел в България ! Защо, другарю - щото в Швеция никога не е имало комунизъм! Точно вие комунистите и русофилите сте виновни за това положение !

60

kolarov

преди 6 години

Ти си позор за туризма

59

Циник до 61

преди 6 години

Другарю текезесар - "крещенето" е признак на толкова своиствената (ви) липса на култура!Сбъркал си форума...това не е митинг на комунистическата младеж на Бузлуджа!Спести ми - антикапиталистическата истерия!

58

Анонимен

преди 6 години

мистър рИтан явно не познава скандинавците и не знае нищо за тях. те ще се обидят, ако няма подобаващо наказание за този швед. за тяхното мислене и начина на живот в тези държави ще е изумление, ако му се размине. тогава няма да могат да проумеят каква е тази държава, която толерира подобно поведение. това ще е наистина обидно.

57

Анонимен

преди 6 години

Чудесно написано, поздравления за автора! Друг въпрос е дали примитив, като г-н Рагин , би успял да схване смисъла на текста...За него бих добавил, че самите шведи / които в огромното си мнозинство са изключително свестни хора!/ осъждат подобно поведение и едва ли биха посетили страна, в която подобни свинщини се толерират заради някакви съображения!Съд, присъда, затвор - това е изходът! И никакви приказки за "шведи-ТЕ", този човек не е швед, а вилнеещ алкохолик! Алкохолиците са отделна нация!

56

E

преди 6 години

Браво! Много добра статия. Този профан от село Ярлово се изложи максимално. И очеводно не осъзнава какво всъщност се случи. Няма как да се толерират подобни престъпления. По - добре да ни бойкотират и да не идват, ако си мислят, че тук всичко им е позволено. Не всичко е пари.

55

anonimen

преди 6 години

Абе,Рагин,защо не се притестявате ,че всички българи са по плажовете на Гърция,ами сте тръгнали да ревете за такива *** като този швед?Тя ,камериерката предполагам,че с два езика и три бакалавърски дипломи,нали Рагин?И с 500лв. заплата.

54

ДО 49

преди 6 години

А стига рева пък ти бе бегай в С Корея там партията ще ти определя живота червен каскет.

53

Ганчо

преди 6 години

Този и неговата асоциация са за закриване. Това не са българи, това са хора мислещи за пари и печалби. Това са хора, които са способни да продадат страната си на пияници, наркомани и и всякаква *** почиваща в България. Тези избиват евтините ваучери за чужденци с баснословни цени за българи. Това са хора и този господин които не мислят за нас. Сравнете - български ваучер за остров Родос със същия продаван от ТУЙ - 780лв/205 евро. Тема за размисъл. Евала на гърците - няма разлика.

52

BG

преди 6 години

Тоя .... първо трябваше ясно да подчертае че това е криминален случей на един ... пиянде! И г-н Рагин, това няма нищо общо с НАЦИОНАЛНОСТТА !! Подобно деяние ще извърши всеки .... на шише алкохол независимо дали е българин, швед, германец, англичанин и прочее !Скандинавците щели да се разсърдят ?!?! Защо ?!? Защото България е вкарала в затвора един хулиган !!! Това какво общо има с туризма, националната гордост и бизнеса ?!?! Напротив ако България не направи нищо, това ще бъде срам за нацията !

51

Стефанов

преди 6 години

Рагин, ти си срам за България. Срамна е властта и позицията, която заемаш. Срамна е алчността и доводите, с които оправдаваш лакомията. Срамна е посредствеността и готовността ти за подкупи. Заради такива като тебе сме на това дередже - не само "твоя" сектор, а цялата държава. Заради такива като тебе децата ни бягат в чужбина. Засрами се!

50

Циник до 45

преди 6 години

Другарю текезесар - ако си вдигнеш каскета от очите - ще видиш , че ако същото се случи в Швеция, или Щатите - този ще плаща, и ще лежи , докато ум му зайде!Такива като другаря Рагин са "остатъци" от 45 години светъл социализъм, когато бяхме само човекобройка! Даже гражданската ни съвест я няма по същата причина - народ от боязливи доносници!А иначе - Северна Корея те очаква!Нали искаш комунизъм!

49

miko

преди 6 години

Рагин е *** и родоотстъпник!Публичен линч му е малко!

48

Ф.С.В.

преди 6 години

Шведите щяли да не идват в БГ - ХАХХА - Този тлъстугя не се ли замисля че с оневиняването на пияният швед който с този ритник замалко не е убил тази дребна измъчена женица -- Че тлъстюгата трабва да се притеснява НЕ ЧЕ шведите ще липсват а- ПЕРСОНАЛ - след такава случка и защитаване на пиян турист-Всяка година ТОЗИ РАГИН реве че нямало персонал че българите били мързеливи че държавата е виновна че не му праща ученици да му слугуват в хотелите като стаж и без пари - И сега си показа алчното лице

47

Марина

преди 6 години

Ако този Рагин шведа го беше изритал в главата и да изпадне в безсъзнание дали щеше да говори така? Омерзен съм че има хора като Г-н Рагин в България. Но всяко начало си има и край след време няма да има желаещи българи да работят в хотелиерският бизнес и ще си внасят негроиди и арабели и .. тогава ще ги питам кон боб яде ли?

46

До 50

преди 6 години

Да си си обръщал наскоро внимание, за да се оцениш какъв пълен *** си?

45

Анонимен

преди 6 години

Няма ли някой авджия да набара този чичка и му завре изотзаде една цев и дръпне петлето. Но някъде на пусто място защото ще се развони на ...знаете какво. Туризма може тогава да спечели.

44

Анонимен

преди 6 години

Айде и вие сте големи моралисти! Ако й дадът 100 000евра си заслужава шута! И жената доволна и ритача ще дължи на фирмата! Ако на мен ми дадът сто хилки, давам два шута да ми удари шведа! Пари са си на тая мизерия! А иначе съм съгласен, тоя трябва да лежи в наш български затвор за да се запознае с етноса хаха

43

Анонимен

преди 6 години

Вземи се гръмни бе Рагин и името ти е някакво идиотско! Ти българин ли си? Цункай задницата на Шведа и му се извини, че е ритнал камериерката с висше образование. *** колко и плащаш на тая камериерка, че ще си се загрижил за бизнеса?

42

Анонимен

преди 6 години

Рагин е същия като лакея Бойко Борисов и всички останали брюкселски слуги в България. Ритнете го по кухата кратуна, за да му се размърда малко акъла.