59

Трак до 90

преди 6 години

Само ти пожелавам да срещнеш толкова мацки , колкото аз съм оправил покрай гей приятелите ми.Аз нямам страх да общувам с обратни , понеже съм уверен в хетеро сексуалността си.А такива като тебе ги е много страх от гейовете , защото са несигурни в сексуалността си.Стига се мъчи , а вземи го поеми най-накрая.

58

Анонимен

преди 6 години

До антиБългарин трак никой не мрази България, но не можеш да накараш Българите да обичат държава като америка, която унищожава нашата страна.Запомни го че поголямата част от Българите не обичат америка, но за разлика от това харесват Русия.

57

Анонимен

преди 6 години

Днес гръмна нов скандал с държавно руско хакерство, този път жертвата се оказа Катар проявил неблагоразумието да прави скрити сделки с токсична Русия. Преди 15 дни изведнъж се появиха материали в сайта на Ал Джазира за преводи на парични средства и връзки шейсгвото с няколко терористични организации. Дни наред Катар се оправдаваше че това са злонамерени хакерски материали но явно че има и доза истина защото партньорите на Катар реагираха остро.

56

Анонимен

преди 6 години

До Българин-трак 92Като те гледам и намразвам Територията бълxapистан.

55

Анонимен

преди 6 години

Всички които псуват Путин, вас сигурно са ви ритали пияни шведи в кратуната.ха ха ха

54

Българин-трак

преди 6 години

Минусите по долу , само доказват , че вие русофилите мразите България , но обичате Русия.Защо не емигрирате кем раша , а все към лошия запад бягате.Почему

53

Га-га

преди 6 години

Дори и да импичнат Тръмп, нещо което не се е случвало от 100г, Хилари никога няма да стане президент.

52

Анонимен

преди 6 години

за 85...аааа Линч е в някакъв негов свят. Туин Пийкс 3-ти сезон гледам вече 5 серии...Някъде е човека.Може и да не е луд ако накрая успее да събере пъзела който разхвърля. Тогава ще го призная.

51

Анонимен

преди 6 години

Кравария си повярваха колко са специални, че чак лично отмъщение ще им организират.Де Киро на кирия.

50

Странно

преди 6 години

Как пък най-простите и примитивни хора на земята(мюсюлманите) се оказаха и най-опасните според русофилите.

49

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо излезе по-луд и изтрещял от Фюрерът и Дейвид Линч взети заедно.

48

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости. Путин като интелект и като политик е на средното ниво, с тази разлика, че е патриот и работи за родината си. Той спаси Русия от разпад. Между другото, ако Русия се разпадне Европа буквално ще бъде пометена от милионите мюсюлмани, които ще се радикализират след като няма да има малко по-твърда ръка. Краварите на това разчитат защото си мислят, че са защитени от океана и отдалечеността си за да гледат отдалече атентатите и войните в Европа и Азия.

47

Българин-Трак

преди 6 години

Русофилите днес са образец на чорбаджиите по турско време.Който плаща , той поръчва хорото-това е тяхното мото.Но за тяхно разочарование и преди , и сега България ще ви победи.Така и не разбрахте , че България е не просто държава или народ , тя е свещенна и благословенна.И който се е опитал да я заличи(а те са много-от Чингис Хан до Сталин и Путин сега) винаги е умирал позорно.

46

Анонимен

преди 6 години

до 78 За твое сведение Путин забрани гейй парадите в Русия, брат!Най-великия!Що Тиквата не ги забрани? Щото е булонка на Доналд и Брюксел, затова.

45

ь

преди 6 години

Накрая Тръмп няма да се види с Путин и ще се окаже ,че великия комбинатор е единствения без среща с америкаския президент.

44

Поп Грую

преди 6 години

Браво на Гoвeдoтo, преписало е яка статия от бта!Мууууууууууууууу!

43

Анонимен

преди 6 години

до 75 Уточнвай се докрай, момко! САЩ спонсорираха оня ден със 100 милиарда долара Ислямска Държава, която праща терористи в Европа да се самовзривяват сред мирни европейски граждани.

42

Циник

преди 6 години

Чаооо момчета, мойте араби дойдоха да ме вземат. Ще пием бира и ще се ч... в името на Световната комунистическа революция.

41

Анонимен

преди 6 години

до 67 А що не помага тоя някой на Марешки, бе?

40

Анонимен

преди 6 години

По всичко личи, че някой му помага на Златев...