30

Анонимен

преди 6 години

каде е НАТО ??? нали имаме крилати и некрилати ракети !!!

29

колко

преди 6 години

А терористите от ЕС и НАТО колко хора- деца,жени,мъже,старци убиха по жесток начин в близкия изток и продължават с терора в близкия изток над мюслюманите,с кражба на природните им ресурси ще си правят бизнес...да си купуват на борсови цени,нали се хвалят че са демократични страни....двуличие двуличие

28

За мен

преди 6 години

това са безлични физиономии....едни и същи.

27

1234

преди 6 години

Ей този в ляво ми лъха на ИТ специалист а другия на доктор!

26

Теди

преди 6 години

Нали си ги поканихте, сега им се радвайте- кой от двамата е инженера и кой е лекаря?

25

Анонимен

преди 6 години

Поредните фалшиви новини на либертодастите

24

До 44

преди 6 години

Там смени нямат, или си на работа или не си. Това е положението изгубени в превода

23

Анонимен

преди 6 години

"Сред ранените има трима полицай, които са били на работа..."===Няма ли да научите български най-после?

22

Анонимен

преди 6 години

Извършилите атентатите в Англия - британци, във Франция - франсета, в Германия - германци....коментара е излишен.---Мишока Мишо се роди в конюшня. Мишо е жребец.

21

Това

преди 6 години

не са ли Боко и Цвъки?

20

Анонимен

преди 6 години

Защо няма снимки на терористите от ЕС и САЩ които взривяват децата на мюсюлманите в Сирия, Либия, Ирак, Афганистан, Йемен? Само в Ирак избиха 1.2 милиона цивилни, взривените деца са стотици хиляди!

19

Циник до 35

преди 6 години

Точно - в Пазарджишката махала с бурките...и те са "биобългари"

18

Snorky

преди 6 години

Извършилите атентатите в Англия - британци, във Франция - франсета, в Германия - германци....коментара е излишен.

17

Анонимен

преди 6 години

Теа по филмите що лъжат бе, британците били бели и с червени коси? Нищо подобно!

16

Анонимен

преди 6 години

Има проблем с пакистанците тук и то голям и много ги мразя и никога не съм можела да го крия. Идват с купени паспорти от Холандия. *** гадна нация. Бившия ми шеф беше паки, мега некадърен, но с голямо самочувстие. Ако се появи един, след 4 месеца влачи още 40 роднини и деца от Пакистан.Набута 8 нелегални негови братовчеди да работят в различни отдели и подадохме сигнал на граничните и ги екстрадираха, а той беше уволнен. Беше най-прекрасния ден в живота ми и се смях с *** си

15

Българин

преди 6 години

Да ви пика я на антитерорестичните организации и властите ви въобще. Имали информация за него, но нямало елемент който да даде повод за задържане? Какви са елементите бе *** дали, няколко убити човека ли или ранени?Нашите и те пуснали радикален ислямът, син на радикален имам, който заплашва забележете Президента и друг лидер на политическа партия, при това констатирани че нямал психически проблеми. Е на какво да се надяваш освен революция незнам.

14

До Гадорян

преди 6 години

Проблемът е там, че геномът на онези, а също и на още някои други, е по-различен от този на хомо сапиенс. Изследванията са засекретени.Незначителни п..и..кли нито имат информация по тези въпроси, нито се интересуват от същината на проблема, но се опитват да се докарат, имайки предвид доктрините, налагани от новите ни "големи братя".Такива пар..ца..леси минават за "учени" (с връзки) и получават заплата, за да защитават националната ни идентичност с научни аргументи!Но се д/пят на силните на деня

13

Анонимен

преди 6 години

Типични англичани! Тенът им е по-тъмен, заради обилното слънце на Острова:-D

12

Циник

преди 6 години

Цитат:"Рашид Редуан, който е претендирал, че е от мароканска или либийска националност и който е бил непознат на службите за сигурност."Претендирал...тези шебеци си правят гаргара със службите...и касират мои, и ваши данъци под формата на социал.В изключително грозните им мутри - личи възвишеност...и интелектуално превъзходство - както се опитва да ни убеди професор Бир Салам в една съседна статия ! За мен са - ординарни алаходупци - вече им ударих по 2 шамара на снимките!

11

Анонимен

преди 6 години

Все чакам да видя славянин-терорист и все някакви арабси мутри ми показват.Тази раса трябва да бъде избита до крак.Докато има араби ще има терор.