73

Анонимен

преди 6 години

Аз при соца живях най зле. Реди ха се на опашки за хляб. ...човече...Нямаше ток и тоалетна хартия....За техника да не става дума...Заведения липсваха ....Всяко лято правите консерви да не умрете от глад зимата....Сега живота е 100000 пъти по-Добър и разнообразен. Ако явно никога не си виждал , какво е живот и пари :)))

72

ЕЕЕ

преди 6 години

Българите сме пичове - сега очаквайте Лавина от Новини как български граждани са се разминали на *косъм*от Терористите .

71

Един от Северозапада

преди 6 години

Продължение на 81. Ако нашите умници, дето ни управляват, не се вземат в ръце, и не гледат само в джобовете си,не пълнят само сметки и търбуси, не гедат само в дирника на любовницата си, независимо от какъв пол са, най -късно след 5 години тук вече понятието България ще е само географски фолклор.Май единствения свестен , съдейки по изказванията му напоследък, от управляващите, ще излезе Марешки...

70

Анализатор

преди 6 години

Източноевропейците не сме лицемерни гейове като западняците и не търпим мохамедански изцепки! 5 века сме им сърбали попарата на тези ***! Колелото на историята се върти! Нека сега западняците се пържат на бавен огън и то от алчност (евтина работна ръка). Ще им приседне тази евтина работна ръка! Лукавите капиталисти-експлоататори не мислят за народа си!

69

Анонимен

преди 6 години

До 91 Я си лягай с тоя соц и затвор бе дядкка смешна. Кво си имал по соца? Един телевизор успя ли да си купиш? На твойте деца какво остави ? Или избягаха на Запад да живеят нормално ...заради съсипана та държава 50 години ? ***.А убитите десетки българи на границите при опит да излязат , не е ли атентат ?

68

Циник до U2

преди 6 години

Кретена си ти...кога си срещнал - алаходупец кореняк? И този в Ница, и Анис Амри, и Салман Абеди...всичко бежанецРазбра ли ***?

67

U2

преди 6 години

KРЕТЕНИ, къде прочетохте в статията,че става въпрос за бежанци? Научили сте една фраза, и я въртите, в опит да се правите на интереснu.

66

Анонимен

преди 6 години

82 Войната започна след атентата и двете кули в САЩ. Запада не е обявявал война на никой. Да плюеш твоето за сметка на чужди народи и религия ....е толкова българско :)

65

Циник до 74

преди 6 години

В Йемен вече 500 000 са заразени от холера...Ебола...черна жълтеница...проказа...скоро и у нас ( в Европа)Засега атаките са локални - има торкова много АЕЦ за взривяване...водоизточници за тровене...радиоактивни отпадъци за ползване...Притеснен съм за Брюксел, и Мурксул...конфортно ли им е...можем ли да отделим повече данъци за тях..

64

Анонимен

преди 6 години

УНИЩОЖЕТЕ КОМУНИЗМА И ТЕРОРИЗМА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ

63

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаМАЙНАТА МУ НА СОЦА И ТОТАЛИТАРИЗМА. САМО ЕС!

62

Анонимен

преди 6 години

Англия има един от най силните гръбнаци. Хитлер не можа да е пречупи с бомби и самолети 2 години....едва ли 5 мангалааа , ще успеят. Мисията им е провалена предварително. Скоро самите амуджууу ще почнат да се издават, защото 95% не са съгласни с такива атентати и треперят за бъдещето си там.

61

Анонимен

преди 6 години

СПРЯХА ИМ ОФШОРКИТЕ И ЕВРЕИТЕ ПОБЕСНЯХА, ВЪРНАХА СЕ КЪМ СТАРИЯ ЗАНАЯТ

60

Един от Северозапада

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Единственото спасение е дасе върнат Гранични Войски, с устава и порядките от преди 1989-та година. Стралба на месо, и награда на граничар, застрелял нарушител.Звучи гадно, но само това е спасението, ако не искаме след време и у нас да четем за бусове по тротоаритеили не дайси Боже-гърмежи някъде. Майната му на ЕС с неговата толерантност!

59

Анонимен

преди 6 години

До чудомирВойна срещу исляма няма да има, най-много да набият израел

58

ПЛЮШЕНО МЕЧЕ

преди 6 години

Ние с плюшените мечета ще победим Ислямска държава!!!

57

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ СЕЛСКИЯ РАЙОН НА ИЗРАЕЛ Е АРЕСТУВАН МЪЖ КОЙТО ЗАТРЕЛЯ ПИЯН ОСЕМ СВОИ РОДНИНИ.

56

Анонимен

преди 6 години

МАЖД АЛГАФАРИ Е ТЕРОРИСТ

55

чудомир

преди 6 години

Всичко това води до едно,война срещу исляма.Мюсулманските държави ще бъдат изтрити,мюсулманските диктатори избити.Но война без жертви няма,По време на война няма невинни.Най много атентати има в Европа,което значи че най голямия враг на исляма и ИД е Европа.Някой си играе с търпението на европееца,но фитила е запален.

54

Калин

преди 6 години

Бой по англосаксонските лицемерни и двулични кратуни, които поддържат и защитават същите тези терористи в Сирия и Ирак, но акъла им е толкова плитък, че те не виждат по далеко от носовете си и никаква милост за англосаксонците, както те нямат милост към другите и господ вижда, като им връща всичко тъпкано и претъпкано