23

до 22

преди 6 години

Не сме народ, много злоба има у хората всеки гледа да прекара някого, защото това ще му осмисли живота и вечерта ще седна пред кабеларката да гледа чалга не хора, а не знам какво. Hикога няма да тръгне тази държава в правия път.

22

Анонимен

преди 6 години

sori za maimunicata: nqmam bgvnimavaite v metroto kogato ste s kufar!!!!!moqta priqtelka patuvashe s kufar za letishteto I imashe bilet za nego. vliza kontrola I kazva che veche ne e neobhodim bilet za bagaja I Dr put da ne si kupuva.ako vi se sluchi poiskaite im nomera na slujebnata karta da vidite kak shte reagirat tiq tarikati.

21

x

преди 6 години

Няма спасение за тази територия. Не знам защо сме толкова сбъркани тук, но всеки който е бил в една две западни държави е наясно колко безнадеждно е положението тук. Няма значение колко "читави" има - като цяло нещо тук е непоправимо объркано.

20

Анонимен

преди 6 години

Айде без захаросани историйки. Аз съм живяла в Лисабон и никога не съм си позволявала да пътувам без билет. В целия градски транспорт се пише и говори само на португалски. А автобусите спират само, след като се натисне бутона и невинаги се обявяват спирките. Ако не знаеш езика, ще се оправиш в града на Куково лято. И те са хора, и те понякога са груби. Нито сме най-ужасните, нито най-негостоприемните. А това, че се изисква в градския транспорт да си с билет, въобще не разбирам защо се обсъжда!

19

Анонимен

преди 6 години

До 92974Да турят и едно бюро гербаджийско за обмен на финикийски знаци с произволен курс!

18

Анонимен

преди 6 години

t

17

Анонимен

преди 6 години

градски автобус, някъде в Испания, бг фемили с малко дете, тръгнали на разходка.Подават пари на първа врата за билети, шофера с усмивка връща ресто и обяснява повече с жестове отколко на английски, че детето пътува без билет. Дори и за момент не съм допуснал, че може да ме метне.При добро желание всичко може.

16

ЕС

преди 6 години

Шофьорите са в схемата, делят си с контрольорките глобите на края на деня, може лесно да се докаже със скрита камера

15

До двамата анонимни

преди 6 години

До 8 и 12Тук не става дума, че чужденците не са искали да си купят билет, а че не им е била дадена възможност за това. Плюс безобразното отношение...Това, на което бях свидетел, беше че чужденците искаха да си купят билети от шофьора, понеже не бяха намерили откъде другаде, шофьорът на автобуса каза "нямам билети" и след това дойде проверката.

14

Севда

преди 6 години

1-во: Не знанието Не оправдава чужденците!2-ро : Надали ,ако сте в чужда държава ще ви простят, че сте чужденец и ще ви погалят по рамото казвайки ви ,няма нищо вие не знаете!3-то : Аз като отида в друга страна,се интересувам за спирките,цените на билетите ,от къде до къде е транспорта,цените на такситата и .пр

13

Българин

преди 6 години

Всеки чужд лев, оставен в България, е само от полза. Така че никакво жалене на парите на чужденците. Има ли как да вземем, трябва да го правим.

12

Анонимен

преди 6 години

До 8 та солун ли е образец ???

11

92974

преди 6 години

Много са зле! Сега само да не сложат един от ония жалки автомати в тролея и да чакат чужденците да пускат 1 лев и 60 стотинки, защото няма откъде да ги вземат :))))

10

Анонимен

преди 6 години

Защо не вземете така да си седнете във влакчето от летището в кьолн и ще ви погалят с перце. Да са си купили билети!

9

Анонимен

преди 6 години

Факт е че на Летище София няма организиран от Летището транспорт от Между Терминал 2 и Терминал 1, а вместо това се ползва градски автобус. И то само в 1-та посока, ако не искате да минете през Орлов Мост. Това е тъпо, но е гаф на Летище София не на Столична Община.

8

анонимен

преди 6 години

това е практика от 30 години всичко е канализирано и никои не може да разбиесхемата печелят наи много от багажа вьпреки че по билет имат право на 23 кгобаче гр транспорт си е измислил свои размери на багажа които са по малки отавиационните което е грубо погазване на варшавската конвенция

7

nkavrakov

преди 6 години

Ако това е истина значи нямаме място в тази държава.Няма никакъв смисъл без да.се живее тук повече.Това е държава на ужасите,капан от който няма измъкване.

6

Ич не ми обяснявай

преди 6 години

Щом ползва рейс, ще намери начин как да си купи билет. Цип ли има на устата че не може пита някой случаен миновач, от къде се купува билтет и как се дупчи?Бил съм на Летището в Солун - Същата работа. Бутка за билети, обяснения само на Гръдски, Перфоратор и Контрола вътре. Не ми обяснявайте тука, видите ли манната небесна е в чужбина и колко сме били лоши ние Българите, щото не е вярно.

5

Анонимен

преди 6 години

Поредната комунистическа мизерия ... убеден съм, че парите от тази мизерия отиват в нечии комунистически джоб.Когато предложиха концесия всички (до един червени връзкари) в един глас ревнаха не та не на концесията ... хайде щавете чужденците още от летището да знаят къде са дошли ... в комунистическа Бойколандия

4

да,

преди 6 години

абсолютно прав е господинът!Живея в панелен 8-етажен блок с10 входа в голям град от 40 години : ОТЧАЙВАЩА воинствена ПРОСТАЩИНА,НЕВЪЗПИТАНИЕ,срамно желание да "ПРЕЦАКАШ",да "ПРЕМЕТНЕШ" оня, който е по-интелигентен и се опитва да се държи добросъседски."Балама"- мислят си "хитраците"..Понякога си мисля да ги питам спомнят ли си "АНдрешко"... но се отказвам...Може И някой да им обясни КОЙ е Андрешко... след това ще започнат"А,значи ти за *** ме мислиш".Няма и да се сетят,че да си ХИТЪР не е дос