31

добавям

преди 7 години

И реститутките и реститутките останаха в България, заедно с ромите и червените пенсионери

30

Ицака

преди 7 години

До Работодател 28Приятел, ти нямаш грам мозък! Ако си нищожен "работодател" (робовладетец), който има дребен бизнес и за който може да наеме пенсионери да вършат работа, те разбирам. Това е така. Но помисли за няколко години напред.Едрия бизнес, не може да се развива, защото младите бягат. Това знаеш до какво ще доведе?!?Много скоро данъците ще ви бъдат вдигнати, защото хазната няма да има от какво да се пълни.Няма да има, кой да учи вашите деца. Няма да има кой да ви ликува.Идва криза!!

29

Анонимен

преди 7 години

До 29 Тая куца теория е рааз правяй другаде. Избягаха страхливите и слабите на лесното. Тук има много умни хора и работещи. ИТ сектора ни превъзхожда половин Европа. Туризма се управлява от млади хора с много идеи. Това че ти си търтей и неспособен е деуг въпрос.

28

ПАЦО ОТ ГЕРБ

преди 7 години

БАТЕ БОЙКО ТРЕБЕ ДА ГИ ИЗТЕПА КУМОНИСТИТЕ КОИ УТЕПАХА ДЕДА МУ И ЧАК ТОГАВА МЛАДИТЕ ЧЕ СЕ НАУЧАТ ДА РАБОТАТ

27

Анонимен

преди 7 години

Колко от вас големите по дадохте ръка на младежи ? Колко от вас осигуриха някаква работа на младежи ? Защо все вината е мятаме на младите ...та те са деца ..Не знаят нищо ! Ние сме тези , които трябва да ги научим. Аз всяка година намирам младежи и им давам каквото мога . Има много умни и дейни деца работещи повече и от големи хора. Плюене то по тях е плюене по себе си.

26

Анонимен

преди 7 години

Кадърните млади избягаха в Западна Европа. В България останаха само ромите, търтеите и червените пенсионери.

25

Работодател

преди 7 години

Младите трябва да разберат, че комунизма свърши и при капитализма работодателят се стреми към възможно най-висока печалба като плаща възможно най-ниска заплата на работника. Капитализмът е най-справедливата система, никой не е измислил по-добра. Ако не им харесва да работят за 500 лева да си стоят в къщи, никой не ги кара насила. Има толкова много възрастни безработни с много по добра кфалификация които трябва да си плащат сметките и ще работят дори за по-малко.

24

Анонимен

преди 7 години

Човек на 18 19 години не му трябват 1000 лв. Той няма разходите на голям човек. Въпроса е самосъзнанието и какво им говори родителя. Младежите трябва да се впускат в всякаква работа и да се учат с желание, а времето ще им покаже правилния път към успеха. Като им повтаряте, колко малки били заплатите нищо не правите. Преди 20 години и вие вземахте 400 лв. Не сте умрели.

23

младен

преди 7 години

20% от младежите у нас нито работят, нито учатЕ па за какво им е. Тате носи, мама меси, кръчми и кафенета бол....

22

Анонимен

преди 7 години

Виновни са комунистите, трябва да се изчистим от комунистите.

21

Анонимен

преди 7 години

Виновна е избирателната система. Трянва да се реформира избирателната система.

20

Анонимен

преди 7 години

Какво значи на 18 години давали 500 лв заплата ? Колко да ти дадат ? Нито си с професия, нито си кадър . На тези години не трябва парите да се водещи , а желанието да се учиш. Човек на 18 години има много да учи за бизнеса и отношенията. Не ставайте смешни с тея заплати. От такива като вас младите се настройват така.

19

Анонимен

преди 7 години

Не знам как става, ама всички младежи, които заминат за Европа си бачкат и получават много добри пари. Много от тях са и работници в индустрии, където се работи стабилно, но знаят защо работят, а шефовете ги уважават.В България шефът ще ти даде 400 кинта на месец и ще те кара да работиш по 6 дни в седмицата и по 10 часа на ден. Еми няма как да стане. Сами да си работят шефовете, а младите избягаха в нормалната Европа.

18

Анонимен

преди 7 години

Виновни са политиците. Трябва да ни дойдат политици които да мислят за България и за народа да взима големи заплати.

17

Анонимен

преди 7 години

Виновна е съдебната система. България трябва да реформира съдебната систем.

16

Анонимен

преди 7 години

Родителите са виновни. Не възпитават правилно. При всяко лято идват да търсят работа младежи и то надъхани. Бизнеса да им дава повече шанс и да се отнася към тях с уважение. Защото утре те ще са гръбнака.

15

Търтей

преди 7 години

При живи родители кой е луд да бачка за 460 лв. А относно *** те просто не искат да учат. Те и сега имат достъп до образование, но държавата плаща помощи и то доста добри, за да си лежат в къщи.

14

Демонокрадец

преди 7 години

След 30 години демонокрадция и 10 години в ЕС 76% от българите живеят под прага на бедността, 3 милиона слугиват на запад, безработицата реално е над 35% и България е първа по смъртност в света.

13

Анонимен

преди 7 години

Те на запад чакат само нашите необразовани и мързеливи младежи.

12

Либералист

преди 7 години

да благодарим на българо-съветската дружба и посткомунистическите им метастази в България - обществото се дели на 3: червени азиатци - богати, червени азиатци - бедни и умни и красиви европейци.