72

Анонимен

преди 7 години

Причина за война между Турция и Русия е различието в позициите ум спрямо Сирия, едната го подкрепя другата не Повода за война беше свален руски изтребител от турски военни сили над Сирийско въздушно пространство! На един и същ език ли говорим?....Не, различията им в позициите спрямо Сирия не е причина. Гледай по-напред.Ако беше причина войната отдавна да е започнала.Явно не четеш какво ти пиша.Самолетът беше свален над турското въздушно пространство.

71

Анонимен

преди 7 години

Повечето победи на САЩ са айкодо-победи-оставят противникът да се срине сам като насърчават слабостта му.

70

До 108

преди 7 години

Значи: Причина за война между Турция и Русия е различието в позициите ум спрямо Сирия, едната го подкрепя другата не Повода за война беше свален руски изтребител от турски военни сили над Сирийско въздушно пространство! На един и същ език ли говорим?

69

Анонимен

преди 7 години

Да Сащ и Цру трябва да четат вашия вестник ,че да знаят схемите :))) Ставате смешни.САЩ когато прави нещо го прави 30 години напред. ..изобщо даже си нямате бегла представа какво се случва.

68

Влади

преди 7 години

...Утре заминавам за Париж... се пееше в старата песен за Гошо Хубавеца. Не, за Америка! Като гледам какъв тъ.пан е сегашния президент, а е милиардер, си мисля, че мноооого лесно да си милиардер в Америка, щом такъв ..з е успял!

67

Анонимен

преди 7 години

Правя разлика между двете понятия! Когато стана този инцидент, Турция беше против режима на Асад(тя и сега е) а Русия беше основният поддръжник!Това е причина за война, а повода вече го коментираме!......Това, че Русия поддържа режима на Асад е повода да е там, причината е друга.Както казах поводите не могат да бъдат причина, затова и различията относно Асад не е причина за война.Причината за присъствието на Русия в Сирия обслужва и турските интереси, затова двете нямат причина за война.

66

Анонимен

преди 7 години

104 Наркоман не знам дали е, но със сигурност потурчен *** на 3 ракии.

65

Трак

преди 7 години

Аз пък не познавам сънародници , които не са горди , че са Българи.Сега може и да не сме във възход , но да ви напомня ли , как два милиона сме газили всичко на балканите , преди няма и сто години.И тогава са ни подценявали , но после са плакали.

64

Анонимен

преди 7 години

Ухгахахахаха...някакъв наркоман тук си барва известни за сайта никове и си мисли, че е интересен!

63

Анонимен

преди 7 години

Тук наблюдавам в темата, че от 1 час поне всички са се изпонапили и си играят на обиди и никове.

62

Трак

преди 7 години

Най-голямото и срамно предаване на войници пред врага е на руснаци към германци през втората световна.Едно към сто за германците е било.

61

Трак до 82

преди 7 години

Стига си лъгал като руснак бе.Ако не бяхме българите да ви помогнем , никога нямаше да спечелите войната с турците.

60

Анонимен

преди 7 години

циничето превъртя,вече е руснак хахахаха

59

Трак

преди 7 години

От тази статия "излиза" че СА е най-могъщата държава на света.Но истината е между редовете на статията , а именно "95% от жертвите на тероризма са мюсюлмани".Сега разбирате ли защо политиката на запада е такава.

58

До бай

преди 7 години

Вече няма те наричам пич щото си ***. Само да ми кажеш, как така хем съм" момчето ти" хем съм със остарял мозък и всяко нещо с времето си и т.н.?Ти да на си столеткик бе ***?

57

Анонимен

преди 7 години

Колко си руснак не знам, но не си прав.Ние сме много малък народ и имаме само един избор-към коя от големите сили да гравитираме.В момента сме част от ЕС, утре може да сме само транспортен коридор-нещо като абревиатура с номер.

56

До 73

преди 7 години

Връщай!!!!А ако искаш да кажеш защо ни обиждаш заповядай!

55

До 68

преди 7 години

Правя разлика между двете понятия! Когато стана този инцидент, Турция беше против режима на Асад(тя и сега е) а Русия беше основният поддръжник!Това е причина за война, а повода вече го коментираме!

54

Циник до 65

преди 7 години

А ти даже и смешен не си...само жалък!.Опитай с още 5 ника - оставаш си същия ***!:-)

53

До 64

преди 7 години

Пич незнам дали не обърка номера към когото се обръщаш, или може де ратора пак се е развихрил обаче все едно.Аз незнам какво значи да умреш първи, при положение че сума народ е измрял.Обаче знам че аз ще умра веднъж, докато ми се струва че ти го правиш на седмица по няколко пъти!