35

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев не е аджамия, знае какво говори, въпреки необузданите изказвания на кyхитe лeйки тук. Радев може би е обладан от добри намерения, но е възможно да си прави някакви тънки сметчици. Има доста съветници, между които вероятно и умни, не само докарвачи, нека му дадат адекватни съвети. Аз нищо не очаквам да науча от някаква стенограма, защото едва ли е имало на въпросната среща радикални изказвания на самоубийци. По-скоро се очаква лавина гадателски "анализи" и замервания с кал.

34

Сетила се Мара

преди 7 години

Когато му обясняваха на Роско, че начинът на разкриване на досиетата на службите, включително и на действащи разузнавачи създава опасен прецедент и заплаха за националната сигурност, той друго мислеше и изпълняваше... Сега се сетил и се хванал за авторката на президентската институция. Каквото посееш....

33

Поручика Балканец

преди 7 години

Колко години вече минаха и виновни за ограбването на 2.5 милиарда на българите от КТБ НЕМА! Пожарникарят Винету, Дебелата Цаца и Цинтакът Радев им е през оная работа. Те имат "други интереси".

32

Към редактора

преди 7 години

На констатации ли се ходи при президента или на консултации? Пети абзац.

31

Анонимен

преди 7 години

Ако един човек (политик) е честен и няма какво или кого да крие, не би се притеснявал разговорите му с президента или която и да е публична личност да са публични.

30

младен

преди 7 години

Трай бе Поплювко мухленски.

29

Анонимен

преди 7 години

Как е възможно тая смрад да е била президент?

28

Патра

преди 7 години

Едва ли стенограмата е истинска. Такъв обир да се разсекрети не е за устата на обикновен президент без власт, а е дрънкане за авторитет. Това не е нормална държава та да има демокрация и да се разкриват гейтове. Току виж стигнали сме Румъния.

27

Анонимен

преди 7 години

Това напълно ме убеди че радев трябва да разсекрети тази стенограма и да изкара далаверите на *** и банския

26

Tron

преди 7 години

Плевньо, муxльo, ти пак обърка нещата. Всеки български политик е ДЛЪЖЕН да говори и върши деяния от които след това няма да се притеснява от разсекретяване на стенограми и разговори. Но ти дoлна пoдлогo, пак служиш на чужди господари, дори след мандата си. Ти си позoр за държавата ни.

25

Анонимен

преди 7 години

Страх ли те е, Росе, ааа? Страх те е какво ще излезе вътре!

24

Анонимен

преди 7 години

Какво крие Плевнелиев??? Че така се бори да не я отварят.

23

тото

преди 7 години

с една дума Мухъл

22

Българина

преди 7 години

А ти предателю неден как ще обясниш стратегическата си грешка да плюеш по Русия 4 г в резултат на което кирилицата стана македонска! Та ти е а май ката проста

21

dido

преди 7 години

Ще му лъснат кирливите ризи :))

20

аз

преди 7 години

Този екземпляр както винаги просто обслужва покоровителите си. Гнусен и жалък е!

19

Д

преди 7 години

Чакай бе Роска, нали публичността и прозрачността бяха основни принципи на демокрацията? А ти, радетелю, сега що даваш назад? Нещо не ти изнася тоя път, ама то не е като да плюеш по Русия и да ходиш до посолството в Лозенец за указания през ден, м?

18

От народа

преди 7 години

До Мислеща: Не може да има да има коренна промяна в общество, което само на думи иска такава промяна, а не му се занимава дори да си почисти двора, да си разтреби апартамента, да се усмихне, въпреки всичко, и да започне промяната от самия себе си.

17

Анонимен

преди 7 години

Кво друго да очакваш от мишкари, дето ги е страх да застанат и говорят открито ? Това не е изповедалня, един управник би трябвало открито да може да защитава думите и решенията си.

16

Анонимен

преди 7 години

Moже би се притеснява от това, че след като са решили да я разсекретят, вероятно вече е редактирана и вътре не е останало нищо скандално.