498

Rus

преди 7 години

Das Russische ще изневерят на природата си ако не използват сгоден момент да направят някоя мpъcотия. И след това се чудят защо никой не ги обича и уважава!

497

Анонимен

преди 7 години

До я руский------Нали разбирате че с подобни писания отблъсквате русофилите в тази държава? Или Ви е все едно? Да ***, а?

496

упс...

преди 7 години

Славянската писменост дойде при нас от македонска земя-------Вярно е!Но, с едно допълнение - територията на така наречената "македонската земя" по времето на цар Борис I, беше част от Българското царство!!!!Проблемът не е в Путин, нито в "макетата", а в нас!Много "срамежливо" отстояваме историята си, а напоследък дори я отричаме, в очакване мумията Срс и неговите НПО да я пренапишат вместо нас!Народ, който не уважава себе си и миналото си, не може да очаква уважение от другите народи

495

don

преди 7 години

Защо странно гледа македонския президент , също като гледаше молдовския президент по време на 9 майския парад в Москава.Тука Путин допусна голяма политическа грешка и която ще има сериозни последици.Той обиди директно обикновяния български гражданин който винаги е имал добри помисли и е желал приятелско отношение между българския и руски народ.Знаем как македонците които са част от българския народ които искуствено бяха създадени като нация след втората световна война си преписват историята

494

Анонимен

преди 7 години

За благодарност - "царю освободителю признателна България" - там под коня и срещу народното събрание задължително.

493

Анонимен

преди 7 години

*** НЕЩО СЕ Е ОБЪРКАЛ . МНОГО СЕ Е ОБЪРКАЛ И МОЖЕ БИ ЗА ТОВА КАРА РУСКИТЕ ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И ДА КРАДАТ ОТ ДЪРЖАВАТА . НОРМАЛНО ЛИ Е ЛУКОИЛ ДА НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И АКЦИЗИ И 15 ГОДИНИ ДА СА ВЕЧНО НА ЗАГУБА? ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?????

492

Анонимен

преди 7 години

..оттук до йапонското море Мацедон е заплождал. Сичко македонско е. Зъби, питеци, азбуки, сичко.

491

Анонимен

преди 7 години

Той Путин може да си приказва каквото иска, ама Георге Иванов нали има и българско гражданство, редно е било да го поправи.

490

Анонимен

преди 7 години

До вввНещо много руски прочит на историята правиш и одобряваш руските интриги. Без България азбука нямаше да има. Тива е историческата истина.

489

Анонимен

преди 7 години

Борис I е цар от първото българско царство. Той е задържал Наум в Преслав и изпратил Климент в Охрид. Кирил и Методи са създали глаголицата. Кирилицата е създадена от Климент на територията на първото българско царство.

488

Анонимен

преди 7 години

Всичко е целенасочено, преднамерено! Руското джудже продължава с хибридната си война срещу България и Европа!

487

додовил

преди 7 години

неосведоменост, недипломатичност, безхаберие и още всичко това демонстрира руския президент, а може би нарочно, но нейсе,те руснаците и без това не са славяни, а диви варяги /викинги/,те вече си го признаха и въпреки,че сме им дали азбука, не ни разбират писмено и говоримо...

486

ввв

преди 7 години

Хубаво е да се направи прочит на историята - Братята Кирил и Методий са синове на гръцки сановник и написват азбука по поръчение на византийския император, по искане на великоморавския княз !!! А иначе всеки може да си говори каквото иска и ние българите и македонците и руснаците. Историята винаги се използва за политически цели.

485

пак аз

преди 7 години

..и ся една атомна централка да му дадем на жужето, за да ни върне "кирилицата" ... цъ,...нИща, ша си купя свещи ...Паисии така е преживявал ... ние да не сме повече от него?!

484

аз

преди 7 години

*** нали другаря ленин я беше направил тая кирилица ...беее ... ся кво стана?! Как шъ са обяснява в маскава кви ги говори....не хубаво да се лъже, макар и политически :) :) :)

483

Анонимен

преди 7 години

Няма руска мpъcотия извършена срещу България, която да не бъде обоснована, оправдана и одобрена от русофилите. И след всичко тоеа подобни индивиди имат претенциите да се наричат български патриоти.

482

Анонимен

преди 7 години

до руснаците т'ва дето му викате църковнославянски език е старобългарски. да се знае !

481

българин

преди 7 години

Каквото и да казва Путин в България е пълно с руснаци които са дошли да живеят тук още отпреди 30 години.И сега идват заради това,че с наши паспорти могат да пътуват в Европа.А не се сещам за нито един българин дето да е отишъл да живее в Русия.

480

Анонимен

преди 7 години

До я рускийКато гледам, думите в руският език не са с гръцки произход а са с български такъв. Фамилиите на -ов в руско са с български произход. Азбуката ви прилича на българската не на гръцката а ти не си руский а си путинопитек.

479

Анонимен

преди 7 години

Ако аз кажа ,че формулата за лице на кръг дойде при нас от египетската земя-това комплимент към древните египтяни ли е или към сегашните?Много трябва да се внимава с нюансите