47

Президент, но бивш!

преди 7 години

Най-важното сега е да бъдем толерантни!

46

Сър Андрю Смотанякис

преди 7 години

В Бъкингам всичко е спокойно .Сър Чарлз,Камила и Рептила пиха вече за закуска компот с бисквити и чай от Индийските колонии,които над 300г държат и контролират.Ядоха и немски препържени вурстчета с масло и препечен хляб с хайвер.Сън не ме лови и хваща за зеленчуковата градина на кралицата и дали не е прегоряла от слънце руколата.

45

Анонимен

преди 7 години

Английският Анреш Брайвик ли се роди?

44

да

преди 7 години

тия *** са избили народ за 5 световни войни през вековетевсички империи накуп не могат и половината бройка да им стигнатвсичко се плаща

43

Анонимен

преди 7 години

Интересува ме как ще реагира Банкянският ***, ще продължава ли да приема аллахакбаровци? Беате Шидло се опъна на гейовете от Брюксел които ще глобяват Полша, че не иска да приема убийци. Сигурен съм, ще приема го///ведото, защото за него е важно да го потупват по рамото от Брюксел, а за България и българите, не му дреме. Които гласуваха за този чук не разбраха ли, продажник и предател е.

42

Анонимен

преди 7 години

Колкото и образование и култура да им даваш, те пак ще си останат животни. Просто генно са ниско интелигентни. Да сте чули за велик мисюлмански изобретател или учен? Ако нямаха петрол отдавна да ги няма на тази планета.

41

да

преди 7 години

колко са страховити британските п'едалчета..с маски и автоматиуауууууу:)))))))))))))))атентата мина, балъци..сега ли се сетихте за охрана

40

ИВО

преди 7 години

КОЙ СЪЗДАДЕ ИДИЛ ?КОЙ Я ВЪОРЪЖИ ? КОЙ ИМИТИРАШЕ ПИСЛЕ С ГОДИНИ, ЧЕ СЕ БОРИ СРЕЩУ ТЯХ ? КОЙ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО СЛУЧИЛО СЕ В ЕВРОПА ПРОДЪЛЖАВА КАТО ПОДКУПЕН СЪДИЯ ВЪВ ФУДБОЛЕН МАЧ ДА ГИ ПОДКРЕПЯ ? КОГАТО СИ ОТГОВОРИТЕ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ ИЗЛИЗА ОТГОВОРА КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ВСЯКА ЕДНА ЖЕРТВА ОТ ИДИЛ И ЗА ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА ЕВРОПА.ЧЕСТИТО ***.

39

Анонимен

преди 7 години

Тъпата Мей преди време каза, че за българи и румънци ще има ограничения!!!!! Ха-ха-ха!! Ние ли сме им проблема? Категорично не но отклоняват вниманието лъм нас и Путин. Гледал съм гнусни ислямски - радикални протести в Лондон от известни на полицията крайни ислямисти. Полицията ги охранява а те агресивно обиждат Християнството и славят аллаха. И нищо???? И ние сме им виновни? Ще си ги трепят регулярно и не знам до кога.

38

Аналитик в ЦРУ DoD

преди 7 години

Колониалните евротолерасти берат само черешките на мултикулти толерастията която сами посадиха в задният си двор и Европа като домъкнаха тук тонове отпадна маса джихадист от Африка и Близкият изток и превърнаха стара ЕРвропа в ислямски клоузет.Честито евротолерасти сигурно джуджето от Кремъл е виновно нали.Недейте да ревете Бананите още не са узрели ,берете само черешки и то тук таме.

37

да

преди 7 години

който мрази България-границите са отворенищом я плюете - прав ви пъттичайте в Англия..чух,че там било сигурно и нямало атентати на ислямисти:))))

36

Анонимен

преди 7 години

Ко стана е, Тръмп що се *** от Ким Чен хахахахахаха

35

Лина Ватова

преди 7 години

Днеска, по ирония на съдбата може би, Брюксел наложи глоба на Полша в размер на 250.000 Евро за всеки ислямски касапин, изнасилвач и потенциален камикадзе, определен от режима на Меркел за "бежанец" от квотите, който Полша отказва да приеме! Най-якото е отговора на полската министър-председателка Беата Шидло, че "това е малка цена за Полша, в сравнение с щетите които тези "бежанци" биха й причинили"! Каква достойна премиерка - слава! Бихте ли я сравнили с послушника Тиквyн Банкянскио?

34

Анонимен

преди 7 години

То вече стана ежедневие... кофти работа.

33

да

преди 7 години

н'апиканите англета ли ще стават империя:))))))))))))нека пробват...вярно няма да има залез..ще им свети з'адника денонощно

32

Главната вина

преди 7 години

Главната вина за терористичния акт в Манчестър носят западняшките правителства. Те обявиха Русия за враг номер едно и си затвориха очите пред ислямския тероризъм!

31

Анонимен

преди 7 години

*** да не пробват нервите на англетата щото да няма после отново империя над която слънцето не залязва

30

М-да

преди 7 години

Скоро ще ни искат визи за острова.

29

Харалампи

преди 7 години

До Асан: Празнуваш ли? Сигурно, себеподобните ти полухора празнуваха и се радваха и на 11 септември 2001 от покривите на блоковете в Ню Джърси. Празнувай, защото малко ви остава. Света бавно, но сигурно се пробужда и съвсем скоро ще бъдете там, където принадлежите. Ти, и себеподобните ти полухора!

28

Asan

преди 7 години

АЛЛО англичаните колко деца избиха в Сирия?