28

До IC XCНапълно вярно. Хомосексуализма е вид заболяване. Тия всичките с обратни наклонности трябва, не да им позволяват да си правят парадите, ами държавата да вземе мерки и да ги вкарва всички дето бият на ляво по лудниците да се лекуват.

27

Анонимен

преди 7 години

Не съм обратен, но зачитам правата на обратните и ще подя на парада във София.

26

Анонимен

преди 7 години

Лятото ще има и в София така, че ... и БХК няма да ги спаси

25

Античервен уролог

преди 7 години

Познавам хора,на които лявото м***де е по-голямо от дясното а на обратните дясното е по-голямо. А да манифестират гайове по улиците е все едно ония хора да наизлязат по улиците разголени,за да ни натрапват различието между м***детата си и да го ползват като повод за гордост.

24

Ко?...Не!

преди 7 години

Само сопа за тия гн*усни из*ро*ди об*ратни...!!

23

Анонимен

преди 7 години

"" Като гледм коментарите се чудя какво търсим още в ЕС! Да спертнем един референдум, като Великобритания и да се присъединим към Евразийския съюз! "".....................и какво виждаш в коментарите ... няколко селянина със скрити хомо наклонности (и фантазии) убеждаващи себе си, че не са обратни.Колкото за референдума за Евразииския съюз такъв референдум се провежда на всеки избори и привържениците на Путин и Евразийския съюз май сте доста малко ...

22

Баба Гуси

преди 7 години

По, чадо, не се кахъри. Ние тука със семинаристчетата постоянно се разчекваме.

21

до 24

преди 7 години

Просто не искаме да парадират с различието си, заядливко!

20

Анонимен

преди 7 години

Като гледм коментарите се чудя какво търсим още в ЕС! Да спертнем един референдум, като Великобритания и да се присъединим към Евразийския съюз!В България явно само мачовците имат права. Жени, хомосексуалисти, инвалиди, майки с колички и т.н. да си затварят устата и да не искат никакви права!

19

Православен еЛГБТист

преди 7 години

Е аз като съм и православен и обратнославен кое да подкрепя?Шествието или контрашествието? Да се разчекна ли?

18

IC XC

преди 7 години

Само така! Да живее Православието! Хомосексуализма е болест....

17

Анонимен

преди 7 години

ПРАВИЛНО

16

На ръба наТърпението

преди 7 години

Тукашните ЛГБТ ще оценят ли най-после нашето патологично търпение спрямо техните изцепки? Ще благоволят ли най-после да си организират тържествата някъде настрани, в някой хотел нает специално за целта, за да не дразнят останалите хора?Техните симпатизанти ще проумеят ли най-после каква лоша услуга им правят, като толерират наглостта им?Онези, които се преструват на ЛГБТ с цел да изкярят нещо, защо не вървят на Франкфурт на Майн (без Франкфурт)?

15

Анонимен

преди 7 години

Гледам пернАтия доста почитатели има, което си е успех за формалинен експонат в природонаучния музей.

14

Шанън

преди 7 години

Ще хванем Ампосланика и ще му завря моят пени.с колан публично клипа ще се разпространява в социалните мрежи за да знаят другите какво ги чака!

13

Анонимен

преди 7 години

Това ли.берастите Путин ви е като колче между полукълбата.Връткайте се.

12

Фена на Путин

преди 7 години

Не Додо, не ми плащат вече, защото мангизите на товарищ Путин бая понамаляха! В момента се изживявам като безплатна, интернет кypвичкa!

11

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Това са кенийски и нигерийски расисти са провалили шествието. A бяха афганистански гейове нямаше да има проблеми, търсете виновните в Кения и най-вече родното село на Обама.

10

Додо

преди 7 години

Путлеристче, плащат ли ти за коментарчета и лайкчета?

9

Анонимен

преди 7 години

Има една много характерна черта на птицата додо - изчезнала е. Най-вероятно заради вродената си тъ.пота, а може и да е станала 100% ляворезбова.Та така.