57

Анонимен

преди 7 години

*** ***, дето 2 думи не може да каже!

56

Анонимен

преди 7 години

В гимназията му викахме Румен Дудата, защото много обичаше да яде черници, но бели, дето им казват дуди.Как са сега дудите, Румба ?

55

до 59

преди 7 години

Теб една те командва, ама яко, че изперкваш.

54

Ха- ха- ха

преди 7 години

От Хасковско хората котка за дамазлък не си взимат, ние президент си взехме!!! Ще му слушаме простотиите и ще се дивим. Дори вицето Йотова има повече умствен багаж от ***!

53

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ВЪВЕДАТ ЛИ ВОЕННАТА СЛУЖБА ---ВЕДНАГА ,ПАРИ ЩЕ ДАМ НА СИНА МИ ДА ЕМИГРИРА В ГЕРМАНИЯ И САЩ!!ИЗОБЩО , НЯМА ДА МУ ПОЗВОЛЯ , ДА ЗАЩИТАВА , ТЛЪСТИТЕ И МАЗНИ *** НА ЧЕРВЕНИТЕ ИЗ.МЕ.КЯРИ....!ЗАБРАВЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

52

Анонимен

преди 7 години

*** Радев пак се изказал неподготвен

51

Деси

преди 7 години

Румене, отивай да купиш салатки от Женския пазар!И по-бързо, *** !

50

Пешо

преди 7 години

По лесно би било всичките тези патриоти да застанат пред обществото и да си признаят че са жени затворени в мъжки тела!

49

Анонимен

преди 7 години

В Израел има задължителна военна служба и за жените.

48

Анонимен

преди 7 години

Тоя *** Радев защо се обажда изобщо ?!Той няма законодателна власт, освен това е командван от три жени - ***, идЙотова и Деса Траверса.

47

Анонимен

преди 7 години

По принцип президентът е прав!Проблемът е,че всички мъже,които са в управлението на държавата-общински служители,кметове,областни управители,депутати,министри и президенти. трябва да са били в редовната армия-а не в трудови войски- минимум 18 месеца и да са запасни офицери- за знаят що е труд,ред,дисциплина,план,режим и отговорност!Проблемите на всяка държава са в нарушаването на това правило!БГ е изключително точен пример за това-след 1989г -навсякъде пациенти за мъжката гинекология!

46

Пешо

преди 7 години

Ясно Шкембе воеводата пак е неподготвен?Незнакм защо ни е лаладжия за военен министър?Така се прави армия заставаш пред танка вдигаш ръка и се снимаш!Я марш всичкото хитлерист на гей парада там ви е местото!

45

казармата гей купон

преди 7 години

Освен ,че младежите се учат да боравят с оръжие ,в казармата се учат и да правят секс по между си ! просто принудата ги кара , всички живеят заедно ,спат заедно ,къпят се общо в една баня , а тази близост ги провокира да правят секс ! Също като в затвора ! Не е хубаво хора от есин и същи пол да живеят под общ покрив ,да се къпят заедно в една обща баня ,да спят в една спалня !

44

Анонимен

преди 7 години

Само Строителни войски да върнат и там да съберат всички, които не работят или не учат и най-важното - независимо от етноса, за да няма обвинения в дискриминация. Няма българин, няма ром, щом нищо не правиш - в казармата!

43

Анонимен

преди 7 години

Окрадoха парите и завлякоха и КТБ сега търсят кой да им служи за една бобена чорба, а обеднели *** се чудят как да замажат далаверите на шефа си.

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 46но Все пак Василев да ни информира той какъв личен пример е дал на своите деца!Общи приказки, отправени като съвет, всеки може да дава.

41

Анонимен

преди 7 години

А какъв ще е текста на клетвата? Сигурно, нещо от рода: Да пазя живота и имотите на тиквата и хилядите знайни и незнайни милионери в Република България!Е в такъв случай, една комбинация от три пръста!

40

До 33- Нали за това

преди 7 години

малцинство пишем?Три години в Строителни войски ще им се отразят много добре.А на лицата от женски пол от това малцинство - платено майчинство и детски надбавки само за две деца и то само при условие, че майката е навършила 18 г. и се е осигурявала поне една година. Плюс отнемане и настаняване в социален дом на децата, родени от момичета под 18 г. Щом не ще да учи и е родила - на принудителен труд, за да плаща издръжката на детето в социалния дом.Начини има, управленска воля няма!

39

Анонимен

преди 7 години

Старите баби - комунистки много го харесват тоя, бавно говори да ти се прис*ре, уравновесен е...

38

Новата патерица

преди 7 години

Костадин Костадинов върна ли субсидията или не му разрешават хе хе хе