47

До 47 ТВ

преди 7 години

Съвсем очевидно е, че въпросът не е в чистенето, но който не е имал такъв съсед никога няма да разбере за какво става въпрос.

46

До 49

преди 7 години

Това с изпращането в старчески дом е измиване на ръцете. Хората в нейното положение , изпратени без волята им, рядко изкарват там повече от половин година.

45

ТВ

преди 7 години

Бас държа, че децата, които са спрели да я посещават, ще доприпкат бързо-бързо, когато бабата си отиде от тоя свят, за да получат апартамента "без тежести и изадължения".

44

ТВ

преди 7 години

Това е голяма тъпотия - жената си има апартамент, ако социалните искат да са от полза, просто могат да изпращат служители да й чистят 2-3 пъти седмично и въпросът ще се реши. Но нашите "социални" с такива работи не се занимават - те могат само да издават предписания и да се правят на ангажирани.

43

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че за тази жена по-добро е всичко, което няма да я остави да продължи досегашния си начин на живот. Изгонването й от жилището е по-добро и за нея, а не само за съседите й. Не знам що за хора са тези дето осъждат съседите й и искат тя да продължи да живее сред мръсотията и вонята!

42

ЗАЩО

преди 7 години

ВСИЧКИ СЕ НАХВЪРЛЯТ ВЪРХУ СЪСЕДИТЕ Й?И АЗ НЕ БИХ ИСКАЛА ДА МИ Е СЪСЕД ТАКОВА ЧУДО.ДЪРЖАВАТА БИЛА ВИНОВНА,НО НИКОЙ НЕ ПИТА,А КЪДЕ СА ДЕЦАТА Й,ЗА КОИТО СЕ Е ГРИЖИЛА,ДОКАТО Е БИЛА ЗДРАВА.ТЕ НЕ ИСКАЛИ ДА Я ПОСЕЩАВАТ.НО,ВИДИТЕ ЛИ,НИЕ ВСИЧКИ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА Я СЪЖАЛЯВАМЕ И СЕ ГРИЖИМ ЗА НЕЯ.

41

Я гледай....

преди 7 години

До Анонимен 2 Преди да пишеш, би трябвало да прочетеш ЗЕС и ЗС.Там е записано в какви случай собственика се лишаво за 3 г. да е във владение на жилището.Собствеността си е негова и дори трябва да си плаща данъците.Това е за наказание да знае, че не живее на село и не може да прави каквото си иска.Сега ясно ли ти е ?

40

Анонимен

преди 7 години

Гадни долни природозащитници.Мразя ги в червата.Заради тях ще стана убиец на котки!

39

Така е

преди 7 години

Това вече го четохме.А иначе опърничавата баба си е получила заслуженото.Сага какво , общината ли да и намери жилище? Във всеки блок има по 1-2ма ненормолници , дето тормазят целия блок.Живущите след дълги години тормоз са постъпили правилно с ненормалната баба.Дано случая послужи за урок на останалите.

38

Морски_

преди 7 години

Нещата никога не са толкова прости, колкото изглеждат. Така че не се подсмихвайте и не осъждайте. Бабата в момента се нуждае от дом. Не вярвам, че ако са имали желание всичкия този народ от входа са били в невъзможност да се хванат и да изхвърлят те *** от жилището на жената за по-малко от ден. Но като е за сеира за 10 мин. могат да да я изхвърлят. Сега бабата или котките са с приоритет ?

37

Анонимен

преди 7 години

Всеки вход се има вътрешен ред и правила които трябва да се спазват , защото ако всеки вземе да прави каквото си иска няма оправия. Единственото което не разбрах е дали са я изгонили по зяконов ред в присъствието на компетентни органи от кметство или е било самоуправство .

36

Аз

преди 7 години

Явно жената има някакъв писхически проблем. В такъв случай защо за Бога трябва да даде съгласие, за да бъде настанена където и да е !? Мишките в общината ще се оправдават, че не е освидетелствана и ще си измият ръцете, а от това страда жената и съседите й...Психическото здраве в България е страшно подценявано, проблемите се прикриват и резултатите са налице...

35

До 35

преди 7 години

Не мисля, че има деменция. Според мен си е за психиатрия. Няма друго обяснение за водене на такъв начин на живот.

34

Анонимен

преди 7 години

Съседите й не са виновни, че държавата не се грижи за болните като тази жена. Жената е била на 64 години, когато е започнало преди 20 години. Защо държавата не се е погрижила както за нея, така и за съседите й, за да могат и те да живеят нормално?

33

Анонимен

преди 7 години

АБЕ ДА ВИ МИНАВА ПРЕЗ АКЪЛА ЧЕ ЕДИН ДЕН ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ НА СЪЩИЯ ХАЛ? ТОГАВА И ВАС ЩЕ ВИ ПОДРИТВАТ....НАЙ-ВЕРОЯТНО ЖЕНАТА Е ЗАБОЛЯЛА ОТ НЕЩА КАТО СТАРЧЕСКА ДЕМЕНЦИЯ, ЧАСТИЧНА ЗАГУБА НА ПАМЕТ И ЗАТОВА НЕ МОЖЕ ДА СПРАВИ

32

Анонимен

преди 7 години

Да я приберат журналистите и съчувстващите й щом си падат по смрад от котки.

31

Анонимен

преди 7 години

КАК МОЖЕ ЖЕНАТА ДА БЪДЕ ОСТАВЕНА 20 ГОДИНИ ДА ТЕРОРИЗИРА СЪСЕДИТЕ СИ ?ЗНАЕТЕ ЛИ КАК СЕ ЖИВЕЕ С ТАКЪВ СЪСЕД....

30

Анонимен

преди 7 години

КАК МОЖЕ ЖЕНАТА ДА БЪДЕ ОСТАВЕНА НА УЛИЦАТА ? ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ДА СИ САМ НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ....

29

Анонимен

преди 7 години

Ами, няма как да се пусне обява " търсим дом на една баба", ако с животните може да си играем на размени, то с хората е по- сложно, държавата трябва да си свърши работата.

28

Анонимен

преди 7 години

Който не го е преживял, не може изобщо да си представи за какво става дума и какво е да живееш в един блок с някой, който води живот като тази. Лесно е да се говори високопарно и да се раздават морални оценки, но действителността е съвсем друга - такива хора трябва да бъдат принудително настанявани в съответното здравно заведение.