24

Анонимен

преди 7 години

ВУРСТВИЗИЯ

23

Анонимен

преди 7 години

Нашия пeнди не е баш каот Кончита ВУРСТ, затова и сме само на второ място. Ахахахха.

22

Анонимен

преди 7 години

Ама вие всички ли сте гледали еввровизията? Всички бяха зле, но нашето момче си се представи най-добре от останалите. Нямаше песен, която бих си затананикал.

21

Оne

преди 7 години

Кристиян е уникален! Предствави България по възможно най-добрия начин и трябваше да спечели, но за съжаление този конкурс винаги е бил нагласен.А колкото до анаболните селяни, които го наричат гейче - тези селски анаболни псуващи простаци не могат по никакъв начин да се докоснат до чувствителната артистична душа на Кристиян. Все едно *** да хареса лебед - няма как да стане.

20

До 34

преди 7 години

А ти какво си направил !? Не баба ти и дядо ти !? Замислил ли си се !?

19

turk

преди 7 години

Българите видяха колко са обичани в европа!поне ако участваше турция щяхме да имаме още 12 точки!браво момче.България се гордее с теб.тапред към световната сцена!

18

Анонимен

преди 7 години

Не се ли срамувате от коментарите си !? Та той е още дете ! Как може така извратено да коментирате едно дете достойно защитило БЪЛГАРИЯ ! Колко от вас са го правили !? Колко !?

17

ясно

преди 7 години

В Русия смятат нашия участник за истинския победител!

16

Анонимен

преди 7 години

С огромния напън на частната фирма, с държавния бюджет на бнт,с шикалкавенето от Русия съм пък от България - Е,НЕ СТАНА !Кой и как и с какво право реши ,че ти ще представляваш България ?Конкурса кога беше ? Ти не разбираш ли,че не е честно,или ние сме *** и при нас всичко може?

15

Анонимен

преди 7 години

Песента на Салвадор беше най отличаваща се от останалите. Надявам се Салвадор да се оправи. В момента търси донор на сърце.

14

пак

преди 7 години

Оказа се че победителя имал тежко заболяване и хората от съчувствие са гласували за него а не че е пял хубаво,така че пак ни откраднаха победата!

13

Анонимен

преди 7 години

Офтси, вечно недоволни! Болна нация :(

12

НИЕ. ВИЕ. ТЕ

преди 7 години

СВЕТЪТ ЧУ И РАЗБРА ЗА БЪЛГАРИЯ КРИСИЯ ОТ РАЗГРАД. НО БРАВО И ЗА КРИСТИЯН.

11

Няма Пари Бегайте !

преди 7 години

Рядко гледам толкова корумпирани предавания .Според мен Швеция,Гърция и Азарбайджан бяха фаворити .Обаче тоя *** дето прилича на Мариус Куркински от балшой театър с мелодия наФранк Сенатра и някви бръщолевиния отмъкна наградата .За пореден път се оказва че този конкурс е ТРАГЕДИЯ !Саня пък все едно беше на погребение и общо взето си беше точно това !Това беше проекта на Вирджиния Рекърдс един *** да го направят звезда .Е Успяха но Бойко няма пари за ПЕНСИОНЕРИТЕ камо ли за Евровизи

10

Анонимен

преди 7 години

Още вчера казах,че този конкурс изобщо не си заслужава комплексарските ни напъни от години да го спечелим....Пошло и от към музика,извратено откъм визия на изпълнители и нагласено откъм резултати

9

егати самочувствието

преди 7 години

"най-накрая света знае за България" - Ей -ти ли бе ? ти ли прослави България?Николай Гяуров, Райна Кабаиванска и мъничката уникална Крисия за тях чул ли си ?българите масово не те харесват и не те припознават за свой представител , пък и не си . твоето участие от квотата на България беше подигравка с Талантливите Български Певци.

8

Манолски

преди 7 години

този конкурс според мен е парад на кича и пошлостта. Да, момчето пее страхотно, но сякаш целенасочено искат да ни вменят подобен стайл в модел за подражание, подобно на Кончита Вурст, сега и нашия тик'веник...и цялата тази истерия и шум....

7

дима хетеролан

преди 7 години

споко, победи португалец значи през 2018 не се предвиждат оранжеви революции.

6

Анонимен

преди 7 години

Отвратителни коментари Срамувам се от всички вас дето оплюване срещу Кристиян Не народ ,а ***

5

браво на детето !

преди 7 години

природа,таланти - в тази малка страна - наспорил Господ. ама и колко злоба е изсипал отгоре,та чак съсипал всичко !