32

Анонимен

преди 7 години

Българска музика, която никога няма да бъде представена на Евро-гъзияИ още по-добре!Откровение на Ирфан(за ценители)

31

д

преди 7 години

В България успяват само соц мутрите и ДПС.

30

Анонимен

преди 7 години

Й тоя недохранения е българин, колкото и македонските от Скопие. А а се възползва от БГ паспорта де.

29

Анонимен

преди 7 години

Не разбрахте ли, че е умишлено сложен тоя *** там, защото има нещо руско (или от републиките, все тая) в кръвта си и по този начин да спечели повече гласове от руснаците. Като не можем да пеем, мислим други хватки. Българите винаги сме играли по този начин. Жалко, че на сериозната сцена (геополитическа и в няколко големи войни) заради такива извъртания на правилата, все са ни смятали за мизерници и са ни навирали в миша дупка!!!

28

Анонимен

преди 7 години

Отново блестящ ход на Путин. Така тънко се подигра с хохлите. Сега цяла Русия ще гласува индиректно за представителя си, че аспирант като българин.

27

Анонимен

преди 7 години

До ."Не го знаех, че съществува тоя, преди да прочета тази статия. Потърсих в Гуугъл, за да го чуя как пее. Амииии... според мен пее супер гадно. А на външен вид изглежда и се държи като сeкcуално неориентирал се. А на сцената преиграва, което го прави твърде изкуствен."На всичко отгоре като говори фъфли. Сещам се за певци, които като говорят фъфлят или заекват, но като пеят, всичко е наред. При това момче обаче фъфленето е ясно доловимо дори когато пее.

26

Анонимен

преди 7 години

Българи, имате повод да се радвате. Не злобейте! Песен с визия, звук, аранжимент, изпълнение на световно ниво.

25

Анонимен

преди 7 години

До TTНе завиждам бе човек, БЪЛГАРСКА песен, на български, кво ти е толкова трудно да го разбереш.Мултикултурализмът не е задължително да ми харесва, въпреки че ме задължават да се правя, че го харесвам.Айде, друм!

24

Замислен

преди 7 години

Момче, момче ... е колко да е момче?

23

Анонимен

преди 7 години

И аз не разбрах какво точно е българското на тази песен, представена от русначето на английски. Иначе най-добрата песен в цялата история на Евровизия е Вода на Стунджи и Елица, но естествено че еврохейовете никога няма да позволят да спечели в тая режисирана геополитическа пародия, претендиращи да е музикален конкурс.

22

.

преди 7 години

Не го знаех, че съществува тоя, преди да прочета тази статия. Потърсих в Гуугъл, за да го чуя как пее. Амииии... според мен пее супер гадно. А на външен вид изглежда и се държи като сeкcуално неориентирал се. А на сцената преиграва, което го прави твърде изкуствен.

21

Анонимен

преди 7 години

""". шестте държави, които се класират автоматично - Великобритания, Франция, Германия, Испания, Италия """-- каква е тази перверзия. Няма да ягледам изобщо.

20

торашко

преди 7 години

Какво ни занимавате с тия простотии Евровизия и разни подобни. Голяма работа , че това момченце стигнало до финала. Не виждате ли какво става в държавата, всеки ден сме свидетели на тотална агресия сред децата водеща до фатални последици. Какво ме бърка , че това недоносче стигнало до финала, че даже и да спечели нещо ще се променили в държавата ? Ще се зарадвам, ако се вземат спешни мерки за овладяване на агресията сред децата и не само при тях, ще се зарадвам, ако народа е малко по добър......

19

Анонимен

преди 7 години

Не гледам и мога да го обясня-българската песен коя е?

18

аз

преди 7 години

До АнонименТова "отдавна" колко е точно? Че съм забравил рускините кога точно спечелиха? Преди пет или шест години? По принцип - това е конкурс за нови песни и изпълнители - затова е нормално не всяка победила песен да стане хит. Но около половината си стават!

17

До 19

преди 7 години

Крис, Азис, все тая. Абсолютна халтура.

16

Анонимен

преди 7 години

Хареса ми Путин как тънко се подигра на хохляците. Отново им показа кой комсндва парада, след като те се опитаха да политизират конкурса.

15

Оруел

преди 7 години

Стига с тая политика, момчето си е българче, баща му е българин ,майка ми киргизка, няма нищо руско в него, само там е отрасъл! Успех момче!

14

Анонимен

преди 7 години

Клипа на песента видях вчера тук. Нищонезабележима песен. Но визията му е топ. И като се вземе предвид, че си го може - успех!!! "Вода" беше поне 100 пъти по- хубава песен. Но който ходи на политико-песенни конкурси трябва да е подготвен.

13

Анонимен

преди 7 години

Евровизия отдавна е загубил стойност като музикален конкурс и се добави е превърнал в политическа пародия.