8

ФХ

преди 7 години

Учителите са прави. Първите седем години се изграждат вкъщи, не в училището! Агресията се ражда от липсата на любов и внимание у дома.

7

хм

преди 7 години

Новият закон, който влезе в сила от 1 август, съвсем върза ръцете на учителите и в това отношение - дисциплината. Можеш да отстраниш ученик, но нямаш право да му пишеш отсъствие, сиреч му правиш услуга, изпращайки го да блуждае в някаква стаичка. Учителите нямат никакви права, от тях за съжаление, новият закон по-скоро очаква и изисква да са аниматори, а не преподаватели.

6

с

преди 7 години

Закрийте провалената система на образование сега,след 30 г ще е създала чудовища.

5

Анонимен

преди 7 години

Подкрепям напълно доводите на синдиката Не подкрепям масовото следене с оправданието, че се борим с агресията, това само по себи си е аграсия.Децата ми вече са големи, но не одобрявам камери детските градини и ясли, където всеки родител ще наблюдава спящите или пробличащи се деца.Вие давате ли си сметка вратата към какво отваряте? или точно това целите? Я си предсатвете, ги нямаше тези машинарии, как ще решим проблема тогава. Ние сме хора и само с човешки средства ще се решават проблемите.

4

е кви сте

преди 7 години

не сте усмирители, но имате правилници...наложете спазването им, наказвайте и изключвайте! ...но не смеете...директорката не дава...не дава, защото взема бюджетче...

3

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е в липсата на адекватни наказания , а също и зависимостта на бюджета от бройката ученици, което връзва ръцете на директорите да изключват на воля.

2

Анонимен

преди 7 години

Пращайте наркоманчетата в затвора и там ще учат.

1

бай ганю

преди 7 години

напълно прави саповедението и възпитанието се оформя в къщи от родителя който в много случаи прехвърля вината към училището и учителите защото така му е по леснов училище се трупат знания и умения за да служат на детето в зряла възраст