17

Анонимен

преди 7 години

може ли и аз да протестирам ?!имам искане - масона слави, бореца за човешки правдини, робин худа от учиндол, да си раздаде офшорните пари на пенсионерите с пенсии до 200 лв?става ли да дойда да протестирам утре?

16

Анонимен

преди 7 години

Застреляйте го тоя. Вече ни писна. Няма ли кой да го набие един път и да се свърши. Затворете и шоуто му. Пълен *** и експлоататор на деца.

15

Анонимен

преди 7 години

Чалгарят Славчо знае, че никой вече не му гледа безмисленото и долнопробно предаване.Сега иска да привлече внимание с поредните си простотии, само че на улицата.Минало му е отдавна времето чичко Славчо.

14

Стефчо

преди 7 години

Тея от парламента на недосегаеми ли се правят - неразбирам?Колко нагъл политик ,премиер или там къв да си да не се съобразяваш с народа ?

13

Анонимен

преди 7 години

Слави ,и аз ще дойда до теб ,но моите искания са ясни :- против поскъпването на парно,ток и вода !- против поскъпването на винетки и градски транспорт!- спиране на кражбите от бюджета и еврофондовете !- ревизия и конфискация на незаконно заграбено имущество в особенно големи размери!

12

Анонимен

преди 7 години

Слави си изкарва "хляба" под сянката на Троянския кон !

11

Анонимен

преди 7 години

Много жалка картина става от ден на ден за мафиотите от парламента ,много !Жалка картинка са всички от парламента , жалка !

10

Тцтцтц

преди 7 години

Част от злорадстващите тук ,явно не разбират ,че проведеният вот за референдум не е манипулиран и това е желанието на 50% от населението ( което е напълно достатъчно ).Дали там стои Слави или който и да е ,е само по себе си похвално ,че защитава интереса си ! Какво хейтвате ??! По-добре мигрирайте ,не сте за тук!

9

Анонимен

преди 7 години

В момента организирам 25 000 човека кореняк Софиянци 5-то поколение толкова сме останали през последните 27 години. Писнани на дедовият "УМНИ" селянжъри да ни правят на май.мунарници. Ако нещат с добро да оправят държавата и народа ще обърнеме грапавата страна на сопите. То се е видяло че с добро едвали ще стане. Няма да търпиме да сме заложници на някаква *** дето е гласувала за децата на комунистите за гербавите и за пишман партриотарите. Вземаме нещата в свои ръце няма да търпиме повече.

8

Анонимен

преди 7 години

Наглия народ седи и чака некой да му избърше дзадника и гледа от компа !

7

Шоумчо

преди 7 години

Бездарните изцепки на един селяндурин, подкрепен единствено от интелектуално немощни пичове ,които се "титулуват" сценаристи, създават шум на иначе свещено място. Незнайно защо се изживяват като някакви гуру-та на България - жалки индивиди,които неуспешно цапат имиджа на България. Няма ли кой да ги изгони?

6

Анонимен

преди 7 години

А Цура Цачева е министър на правосъдието - ах ха ха ха тая пародия на нещо си там

5

сминдух енд чесън

преди 7 години

Скоро ще се убедим всички ,че ,,седящия протест" не дава резултат в цивилизована и демократична България

4

ONGYLA

преди 7 години

Никой няма да гласува промени срещу себе си. Това дето иска няма как да стане, в парламента може да са всякакви, но не и луди :)

3

Сливи

преди 7 години

Сливи Трифонов, кажи пак за суверена, Сливи.

2

от Славянин

преди 7 години

защо не се бунтуватe, защо не палите София, защото сте роби а не свободни като руснаците

1

Анонимен

преди 7 години

Не ни трябва шоу, не върши работа.