37

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Така им се пада...Нали точно те гласуват за ботоксния диктатор,нали те с пяна на уста крещяха името му след анексиятя на Крим.Ама си мислеха,че огънят ще е само в чуждия двор.Дръжте сега тая сопа...

36

до 48

преди 7 години

Ходил съм там много пъти за съжаление те са националисти, много. Може да идеш в Сочи има работа много и плащат супер но поработиш известно време година две и пак не можеш да вземеш гражданство, туй е положението ако даваха гражднаство по-лесно тука няма да се върна никога. Рускините са красиви няма чалга и всякакви ***, супер е там.

35

Мишо

преди 7 години

Просташка статия за просташка аудитория.

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 43Супер са руснаците, ама не искаш да идеш да поживееш там на супер хубавото. Ще ти дадат работа, заплата 500000 рубли, ще ти платят жилището, ще ти намерят и руски *** за ежедневно ползване, ще ти плащат и храната, тока и топлото.

33

Българин

преди 7 години

Елче, давай напъни се малко повече. Много слабо тази вечер.

32

Анонимен

преди 7 години

Съвсем се изчерпаха с теми за пропаганда...

31

Анонимен

преди 7 години

Супер са руснаците тука не можете един незаконен катун да съборите Путин е човек на място и сега им раздава супер скъпи апартаменти в небостъргачите, браво. Във САЩ всеки четвърти човек е безработен и им раздават купони за храна.

30

Анонимен

преди 7 години

Той Путин ще ги овъзмезди. Има лични спестявания от закуски в размер на 200 милиарда долара, така че на 200 хиляди души ще може да раздаде по 1 милион долара да си посрещнат най-необходимите нужди на първо време.

29

Анонимен

преди 7 години

Всъщност това е лоша новина за нас. Пак ще плъзне имигрантска вълна да се заселва в Поморие.

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Сумата от заплатите ни е 950 лева на месец. След плащането на сметките и фактурите ни остават 200-220 лева за храна, обяснява 49-годишната Катя Колешева в дома си в софийския квартал Бухово.----------------Екатерина Колешевич от Масква не само че няма какво да яде ами я гонат и от жилището и.

27

Анонимен

преди 7 години

А ние със землянките какво да правим?

26

Това ли ви е проблем

преди 7 години

Изобщо няма драма. Дават на хората нови жилища. Но много от тях са ги ремонтирали и са вложили много пари в тях и не искат да ги напуснат. Някои жилища хрушчовки са супер лукс вътре. Има и специална програма за ремонтиране на хрушчевки. Не ги мислете руснаците, мислете себе си и България.

25

rusnak

преди 7 години

А *** ***, това ли намери да пуснеш днес?? Много сте жалкии:))Междо другото сте забравили да споменете, че местят хората в същите или по големи жилища, и в близост до старите им..

24

Анонимен

преди 7 години

В Русия мили ми дрогарки и дрогари има повече джамии от колкото в целия ЕС накуп, да не говорим,че мирната религия е 10% от населението , а в ЕС е 4 % , а пък за стандарт на живот просто няма и сравнение след като 2.0 млн. българи са на запад и всичките номенклатури учат на запад дори и боГ Ким Чен Ун ,който воюва с Ю.Корея, Япония, Китай и САЩ.

23

Анонимен

преди 7 години

Само пълен негламотник може да напише подбна глупост, знаете ли колко струва апартамент във някой небостъргач във Москва. Гонят ги във високи сгради ? Селооо селооо. Живях в Швеция е там не мога да си боядисам прозореца ако не питам съседа отсреща дали няма да му наруша правата ако искам прозореца ми да е розов. Предпочитам апартамент в Москва заменям 2 къщитука и апартамент моля изгонете ме там.

22

Анонимен

преди 7 години

Тръмп има нотариален акт за необстъргачи за 20-30 милиарда долара в Нщ Йорк построени от роби върху земя заграбена от индианци. Има и 150 милиона бездомни американци които не могат да си купят жилище.

21

Анонимен

преди 7 години

всичко е политика

20

Анонимен

преди 7 години

Що за народ са руснаците? Хем са недоволни от Путин, хем с повод и без повод са готови да му лапат пишкaта. Така е от векове, в тази загубена държава, всички са виновни, но никога не е виновен царя или вожда.

19

Анонимен

преди 7 години

Кой твърдеше, че крепостничестворо в Русия е отменено? Местят крепостните както им скимне.

18

Leonard Cohen

преди 7 години

Everybody knows that the dice are loadedEverybody rolls with their fingers crossedEverybody knows that the war is overEverybody knows the good guys lostEverybody knows the fight was fixedThe poor stay poor, the rich get richThat's how it goesEverybody knows