11

Анонимен

преди 7 години

Утре руснаците ще ударят по една чаша одеклон, ще напсуват Германия и ще продължат да живеят в мизерия. Че и ние сме така, благодарение на тях.

10

Анонимен

преди 7 години

абе не знам какво ще празнуват утре руснаците, като Германия може да ги купи и продаде 10 пъти, руснаците отиват да бачкат и робуват на запад, а пък техните ветерани и други пенсионери умират от глад, докато немските ветерани и пенсионери всяко лято са на морето и си гледат кефа с огромните пенсии.

9

Анонимен

преди 7 години

1942 г Медведя беше хвърлен на 4атала приготвен за ..дране , но дойдоха ингилизите и янките та оттърва ножа , а сега за благодарност им върти мозъците .

8

Война

преди 7 години

Тройно повече загинали Руски войни...Вечна им ПАМЕТ!!!!

7

г

преди 7 години

Тия дето мразят Хитлер са същите дето мразят Исус-езичници комунисти.

6

г

преди 7 години

Езичниците също са казвали на Господ ,че е зло .И така 300 г.Но християнството се разпространява и хората знаят ,че е истината.Не ме интересуват вашите езичества и комунистически паради .Капища и тн .

5

г

преди 7 години

Ами аз какво да направя ,че празнуват ........Всеки си има право на това.Но политическата карта си е важна. Пък и лека полека така като гледам и тамошния ржим май пак на Хитлер бие. Хитлер победи навсякъде ......

4

ОНЗИ

преди 7 години

До г - Абе онзи, нацизма е по - голямото зло за самата Германия. Това, че СССР несъществува не е толкова важно - важното е, че Русия е най-развитата държава в областта на техническата кибернетика и е в състояние да смачка всички и всичко, което се прекланя пред този твоя хитлер. Много, много си зелен, и е добре да си седиш на насрания *** и да не коментираш подобни теми.

3

Cтaной от Axeлой

преди 7 години

До гНо утре в Москва ще е празник, а в германско - рев и спомени за разпрани семерини...

2

г

преди 7 години

Голям праз,важна е идеята.И факта,че СССР го няма вече,но ГЕРМАНИЯ отново владее Европа-както предсказа и фюрера.И впрочем Христос също не е признавам 300 г ,но е победил по-рано .

1

г

преди 7 години

Нацизмът победи ,днес Германия е обединена ,а СССР не съществува.Поклон пред Адолф Хитлер.