8

Анонимен

преди 7 години

Много пари от бедния народец ще заминат в неизвестна поска по това председателство а Лилето знае как да ги праща в джоба на партийната олигархия.Дания която е най богатата държава в ЕС е.дала най малко пари за председателство и нейния министър председател продължава да се движи с колело на работа. А бедна България ще направи най скъпото и то без никаква полза.Но народеца харесва тези които го грабят и продължава да ги избира.

7

Ачо

преди 7 години

Това е най-наглото и грухтящо протеже на тиквата. Сигурно е толкова нагла, защото произлиза от семейство на нагли комунисти.Праската, се е накичила със скъпарски чанти за по няколко хиляди евро едната, но нали открадтаха милиони. Само далаверата в АПИ е за 50 млн., а има още мноого такива.

6

КОЙ

преди 7 години

Заю , прилича на Фидосова .Във Всичко .

5

Анонимен

преди 7 години

Толерантноста на EU доведе до засилване на псевдо-патриотите (русофили)

4

Хитър Петър

преди 7 години

Откажете се от българското председателство, по-добре не го приемайте, нека друга по-цивилизована и развита държава да председателства вместо вас крадливите и опърдяни мутри, миришещи на смрад.

3

Анонимен

преди 7 години

Аман вече от националните каузи на герп, кажете си го направо, всичко от което може да се краде ама много е национална кауза....

2

Мнение

преди 7 години

Трагедията българска.

1

Анонимен

преди 7 години

BG exit!