12

Petrov

преди 7 години

Като гледам шкембето на Каракачанов половината бюджет на МО трябва да отиде за неговото изхранване. Останалото няма да стига за нищо, камо ли само за изхранване на редовна наборна армия.

11

vah

преди 7 години

Наборна военна служба в България ще въведе Каракачанов, когато отслабне и стане манекен. Стига глупости, то няма пари да изхранват сегашните редовни ***, дето по цял ден седят и се чудят кое врабче да ударят в поделението, кво остава за наборници

10

анонимен

преди 7 години

Абсалютно празни приказки да каже нещо донаборната служба е отминало нещо сигурно и трудови войски ще иска да връща.Дрънка още сега празни приказки да минава времето да се нагушат интересно ми е ако излезе от политиката(не само той а болшенството от омръзнали ни политици с общи приказки) какво могат да работят да си изкарват прехраната.

9

честит празник

преди 7 години

аз съм от тези,дето от време на време плюят образование,възпитание,здравеопазване,чалга -изобщо нещо в държавата. но днес,като гледах парада,като засвириха химна -насълзиха ми се очите и разбрах,че още си ми е мила България. дано ,до като има още българи,на които тя е мила, да я има и нея,нашата малка България !

8

Пешо

преди 7 години

Този плондир разбира много от армия в казармата е бил библиотекар!

7

анонимен

преди 7 години

Каракачанов трябваше да бъде социален министър за да си изпълни предизборните обещания за 300 лв. минимална пенсия.

6

Анонимен

преди 7 години

Нещастен дебелак, без един ден трудов стаж, несъздал нищо в безсмисления си живот!

5

Хм, да

преди 7 години

Последния набор (2007-*** година) влязоха няма и 3000 души в казарма. Как ще ме убедят, че сега имат ресурс да приемат дори толкова души?

4

Анонимен

преди 7 години

Ти искаш превъоръжаване,подобряване на социалната сфера в армията и за това трябват пари,ама да има,защото Тиквата иска да си строи магистрали и да си реже лентички.

3

Анонимен

преди 7 години

Да треперят турците. Ще им смачкаме шушонките! Ще освободим Константинопол! България на повече морета!

2

Джурналист

преди 7 години

Почти съм сигурен, че нито Каракачанов, нито Джамбазки или Сидеров са били в казармата. Когато Пеевски го вкарат в казармата и аз влизам!

1

Анонимен

преди 7 години

Шкембе воеводата не в бил изобщо в казарма. И как ще направи така, че България да има добра армия, като за последните 10 години гробарите къде какви можаха от имотите на БА продадоха? И какво ще стане, ще се купуват отново от частни лица но на двойна цена. Голям мераклия е Шкембето, но нека първо даде пример със себе си, да отслабне, стегне и къпе понякога. Толкова ли нямаше един професионален военен да бъде министър а не този приказливко дебел!!!