12

Пенка Полигенова

преди 7 години

Прекалено много хора си взеха кучета и положението вече е нетърпимо. Затова се слага отрова в парка. Кучкарите трябва да си разхождат кучетата извън града. Там отрова няма, защото няма да пречат на никого.

11

Анонимен

преди 7 години

А младият лешояд с червената джуфка кой е?

10

Анонимен

преди 7 години

То там май е забранено за кучета? Аз лично съм имал куче, и ги харесвам, но хората трябв а да проумеят някой неща и да спазват правилата.

9

No comment

преди 7 години

Боли ме фара за лияра на Генова. Единствено се моля утре сутринта полицията пак да влезе в Сливенския *** квартал. Край

8

Анонимен

преди 7 години

Паркът е единственото място където човек може да си отдъхне и да си почине от стреса, от напрежението, от работата, от града... Съжелявам, може и кучетата ви да нямат място за игра и разходка, но докато хората нямат конфорт няма как да ми е жал за кучетата ви. Парковете в София приличат на кучкарници, агресивни и неагресивни песове тичат на воля без намордници. Водете ги в гората и ако нямате къщи с големи дворове не си взимайте кучета, те се нуждаят от място, но не пречейки на хората.

7

Кид Шелин

преди 7 години

Ама на каишка ли е било ? Защото иначе...

6

Бау Бау

преди 7 години

Алахата акбар

5

Умник

преди 7 години

Гледайте си кучетата на село, където псето може да живее на двора. Що за човек трябва да си да гледаш куче в апартамент и единствената му разходка да е с намордник и на каишка?

4

сс

преди 7 години

кучета място там нямат. а и ако беше с намордник, както е по закон, надали щеше да се случи

3

Анонимен

преди 7 години

Коя е тази бе, аман от фараони и богоизбрани какво става с равенството нали искате всички да са равни. Не ни интересума пък точно нейното куче, дайте кучето на някой обикновен човек.

2

Гошо

преди 7 години

А така!!! Да ги разкарат песовете от парка.Никой не е длъжен да хваща бълхи, да го лаят ,хапят и гонят и да им слуша виенето.Има обособени места за кучелюби и помярчетата им , навсякъде наоколо обаче нямат място.Тровете ги докато ненсе научат да спазват реда.

1

ИВАНУШКА

преди 7 години

Ей са почвам да се моля....