24

Анонимен

преди 7 години

Така са наредили "началниците" от ЕС и НАТО и Баце изпълнява. За "бежанците" и да се дават милиарди на НАТО за "безсмислени войни", както сам признава, ще се намерят пари, иначе няма да го погалят по *** и да се снимат с него. Какво тук значат някакви си българи?!

23

:)

преди 7 години

Парите в последните 6-7 години търсете в сметките на лицето на снимката. Там са. Всички до последния цент.

22

Защо 03 Май? Отговор

преди 7 години

Едва сега разбирам, защо правителството се бави толкова много. Най-много време в сравнение със съставянето на всички правителства до сега. Днес е срещата Меркел-Путин. Те ще се договорят за разпределение-преразпределение на сферите си на влияние в Източна Европа. Бойко каза - казваме правителството на 3 Май, знаейки, че срещата Путин-Меркел е на 2 Май. Нищо не се решава в България. Нашите политици, правителство са листа, гонени от вятъра, които изобщо не се сещат за хората в България и България

21

Анонимен

преди 7 години

Парите са за бежанци и армия, но Борисов обеща: И за доходи!Парите са за бежанци и армия, т.е. за крадене, но: И за ТЕХНИТЕ доходи!Това е толкоз просто и логично...

20

Анонимен

преди 7 години

Поживяхме си добре при Герджиков, тоя подплаши кoтарак се завръща гответе се за отичане на банките в тоалетното казанче, нови заеми и скъпа газ.

19

Анонимен

преди 7 години

"ЕС не ме чу,когато говорих преди години да затворим външните граници............."?!?!?!КОГА и КЪДЕ го каза това,че ние не разбрахме??Единствен,който говори за пълно затваряне на границите и вдигане на солидна стена беше Сидеров и неговата АТАКА!!Всички други,ехидно му се присмивахте на предложението му и си изпълнявахте стриктно всяка прищявка на онези с гумените глави от комисиите на Съюза в Брюксел!!С тая амнезия как ще я управляваш държавицата ни не знам??Приписваме си отново чужди заслуги!

18

Гюнтер

преди 7 години

Еднокнижния Олиго обясни приоритетите си.Но той така и не го разбра както и гладувалите за него Защото както е ясно са обратното на "много умни"!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Борисов е синоним на лицемерието. Знаете ли че в борбата против корупцията първо падна образованието - сега в университетите и една отверка не могат да си купят без да чакат 1 год. да мине през обществена поръчка и цената стане 3-пъти над тази в магазина.

16

Анонимен

преди 7 години

Вече не мога да го гледам, ако не е той и доходи няма да има и слънцето и луната ще изчезнат. Той обещал, той направил махни се бe изчезни да видим дали няма да стане по - добре, не ни пречи да си живеем.

15

БАБА КУНА

преди 7 години

БОКО Е САМОВЛЮБЕН ЛЪЖЕЦ, НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ!

14

Анонимен

преди 7 години

Ясно - 2 пера, през които адски много ще се краде. Армия нямаме, откакто я "закриха" преди години, а бежанците кой ще ти следи там за какво отиват пари!?!?!? За здравеопазване, образование, култура, спорт, забравете!!! То целта отдавна е да ни затрият, като нация, планът си продължава съвсем успешно.

13

гостенка

преди 7 години

Браво на Бойко, нека хората мизерстват със смешните заплати и пенсии, а той нека си дава пари за отбрана, като нямаме никаква армия или за други глупости, все пак приоритет на Герб остава мизерията на българина,нека тези които гласуваха за Герб да му мислят сега!

12

Некой

преди 7 години

"Борисов обеща и да продължи битката с корупцията и контрабандата." - хахахахахаха. Смях в залата.

11

Анонимен

преди 7 години

Обещал, тоя ли е обещал, а може ли да обясни колко негови мандата бяхме без доходи и работехме за слава, сега се сетил пак да ни мята по върбите с лъжи и обещания. Защо да му вярваме да сдаде поста премиер на Волен или на Каракачанов, а не да прибира лаврите и да се мисли за телевизионна звезда.

10

Анонимен

преди 7 години

Борисов повишавайте доходите на хората, че от 28 години здравето им взехте, дали и една капка воля им е останала.нямат ни смелост ни са окумуш парите сами да влизат в джобовете им.

9

Анонимен

преди 7 години

Ха Лъжливото банкянче говори ама нищо не казва ! Какво стана ,къде са конспираторите които искаха да го махат , а да, той се погрижи за тях както Ердоган с неудобните . Демокрацията това е ТОЙ ! ТЯ Е В НЕГО И ТОЙ Е В НЕЯ ! Всички гласували по щастливи, по свободни , по богати с ПЪРВА ЧАСТНА ФИРМА ГЕРБ!

8

Анонимен

преди 7 години

Да долни продажници "патриоти" - за 1 самолет в повече пак продадоха народа си, заплати през крив макарон! Ако сте слушали кмета на Панагюрище за честването на априлското въстание - той си го каза "губим цяло едно поколение" - истински патриот, не като тези, които избрахме.

7

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Задава се най-отвратителната власт в новата история на България. Факт !

6

Българин

преди 7 години

Тая тиква не можа да разбере, че най-важното за да останат българи в България е да се вдигнат доходите до европейските. Иначе 8 самолета пред 1000 турски на цената на мечтаната заплата за всички българи, е издевателство на народа, което не може да бъде оправдано с "партньорите искат". И парцалите патриоти се продадоха.

5

Анонимен

преди 7 години

Сега ще ни носят от сто кладенеца вода ,колко сме заобиколени от размирни държави ,колко пари трябват за всичко друго и пак не остават пари нито за пенсионерите,нито за работещите бедни.Тази дъвка я дъвчете вече 8 години ..Инак пари за увеличаване заплатите на депутатите и на всички политици винаги има,има пари и за най-големите субсидии в света за нашите пол.некадърници,има пари и за НСО,за охрана за Доган ,Пеевски,Борисов да се свети името им и да се движат като мафиоти но държавата ги пази!