31

Анонимен

преди 7 години

По времето на соца активите на държавата се оценяваха на 120 милиарда щ.д., които в началото на крадливия преход клептокрацията се обявиха за 40 милиарда лева, но в крайна сметка в хазната не влезе нищо. Тези хора са вече гелосани *** индустриалци които не обичат да плащат соц. осигуровки и нормални заплати на работниците. Напоследък пък уж загрижени да няма безработни, започнаха да искат по-ниски цени на тока, за да продължават да произвеждат стока която изнасят чрез офшорки!

30

хм...

преди 7 години

към 39Назначенията на министри са политически. Това , според мен , е една определено решаваща грешка , защото не е нормално човек без познания и компетенция в дадена област да взема решения . Често юристи са министри на здравеопазването , земеделието т.е са полифункционални , което е неприемливо .Всеки трябва да деен в областта , в която има познания.

29

Анонимен

преди 7 години

>Тези кадри продължават да управляват държавата и сега, дори и в настоящия парламент е има>рабфаковци</ След 1989 год. властта премина по елегантен псевдо демократичен начин в ръцете на ***-децата, внуците, снахите, зетьовете, охранителите, шофьорите, секретарките и любовниците на бившите активни борци против фашизма и капитализма, много от които сега станаха борци против комунизма, и са най-наглите и алчни хора жадни за власт.

28

Gaskoing

преди 7 години

Язък.... такива където не могат да крадат не ги искат за министри! АМАТЬОРИ!!!

27

Анонимен

преди 7 години

Може ли някой да ми каже с какво се занимава специално учредената за борба с корупцията агенция "БОРКОР" или БОРК*Р беше?

26

Анонимен

преди 7 години

Между 1944 г. и 1989 г. на власт бяха *** бившите партизани и ятаци от банда Чавдаровци, която беше и ядрото на Политбюро на ЦК на БКП. След като придобиха властта, по най-бързия начин те се саморазправиха с интелигенцията, премахнаха партиите и поставиха на държавни постове само техни хора. А ето тази слабичката на фотото е наследничка на същите тези уж партизани които не са били нищо друго а айдуци на селски мандри. Е кажете ми демокрация с комунисти имали? Не! И никога няма да има!

25

бръм....до 33

преди 7 години

Е , много си интересен , че те нали за това влизат , като баш бабаити , за да крадат.Ако няма келепир , няма да се натискат за министри.

24

ВАЛЖАН

преди 7 години

Да му се чуди човек на акъла на Борисов!При положение,че разполага с хора с действителна експертиза по отношение на отбраната като ген. Константин Попов и Валентин Радев,да приеме кандидатурата на Каракачанов за военен министър е истинско безумие!Без никаква експертиза,ярък националист-ксенофоб,АНТИНАТОВЕЦ И АНТИЕВРОПЕЕЦ, част от "петата колона" на Москва у нас! И на всичко отгоре агент на ДС !Как ли ще гледат на Каракачанов колегите му от съюзниците ни от НАТО и ЕС ,а чрез него и на България

23

Анонимен

преди 7 години

Имам обосновано предположение,че тази един ден ще влезе в затвора,може да не е днес или утре,но някой ден със сигурност.Изглежда затова толкова я пазят и пак я гласят за министър.

22

От герберите

преди 7 години

Ние сме безмозъщни гербери освен това сме ама много прости човешки създания също като дебелата *** Лиляна Павлова вожда ни Бойко Борисов по известен като боко тиквеника затова се разбираме и обичаме.

21

ЧЕСТНО КАЗАНО

преди 7 години

Нито един тиквар няма да ми липсва.Особено главната тиква в държавата.В целия кабинет "Тиква-1" и "Тиква-2" нямаше един кадърен човек.Само едни безлични и полуграмотни хорица ,готови на всичко в името на властта и на личната си облага.Нито един експерт ,нито един професионалист.И това е нормално.Кой успял и реализирал се човек ,би се оставил да го командори някакъв глуповат селски тарикат?За кражбите и далаверите ,да не говорим.Страната ни съсипана от герберската простотия и алчност.

20

Анонимен

преди 7 години

лапаничка лапаничка :)))

19

Анонимен

преди 7 години

Който и да е министър в ГЕРБаво правителство, ще краде, ще лъже и гарантирано, ще е некомпетентен родоотстъпник.

18

Го4о

преди 7 години

Днес е ред на червените *** да плюят по още неизвестното ново правителство..... ще си изядат топките от мъка, че са във вечна опозиция

17

Анонимен

преди 7 години

Комунистите се опитват да дискредитират наред знаковите фигури на ГЕРБ, но упражнението им е безсмислено след категоричния вот на народа в подкрепа на ГЕРБ!

16

Анонимен

преди 7 години

Тази е ясна на всички,но защо мълчат за Ивайло Московски,който довърши БДЖ,а при последната жестока катастрофа край Хитрино го скриха,а иначе цялата гербаджийска банда се беше исипала там и пиле не можеше да прехвръкне.Добре са потулили следите от лошата инфраструктура,причина за многото сакатлъци.И този некадърник пак го гласят за министър.Явно резервната скамейка им е много къса или така са се оплели един в друг,че я изгори някой,я е повлякъл и другите.

15

Го4о

преди 7 години

Днес е ред на червените *** да плюят по още неизвестното ново правителство..... ще си изядат топките от мъка, че са във вечна опозиция

14

Бай Тошо

преди 7 години

Съжалявам но Павлова няма да се помни за два мандати с нищо. Магистралите ги кърпят през 6 месеца, което говори за качеството им. С кви очи иска 3ти път да става министър? А санирането й стана направи осиране.

13

Анонимен

преди 7 години

Замълчете ***,живеете само заради провокациите!

12

анонимен

преди 7 години

кои го интересува кои ще бьде министьр мен ме интересува защо от 27 г не могада си купя агн месо и да си пусна парното на 5 не излизам навьн защото не мога да дишам от мрьсния вьздух в люлин