103

Анонимен

преди 7 години

27 години евроатлантизъм - 27 години геноцид над българският народ - населението от 10 милиона стана 6 милиона, България е най-бързо намаляващата нация, българите станаха световно шампиони по измиране.

102

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 118Всяко второ дете живее на купони в САЩ. САЩ са много бедни. Нямат даже една АМ.

101

Анонимен

преди 7 години

"10 години България в ЕС - 10 провалени години! Най-бедна държава, най-висока смъртност в света, 2.7 милиона българи живеят под прага на бедността!"Съвсем нормално да е така след 72 години ли3ане на руски 3адници.. Ти какво друго очакваш. Дори заради ЕС сме много по-добре от Армения например, защото със сигурност щяхме да сме по-зле от арменците, ако бяхме в руската арбита като тях.

100

До 106

преди 7 години

За едно и също нещо говорим. Руснаците се топят, а Башкирия и Татарстан които са в състава на РФ се умножават. Така няма нужда от бой. Превземане отвътре се казва.

99

Чуч Хе

преди 7 години

Вчера пък Великият Вожд Ким III собственоръчно взривил водородна бомба! На анимационно филмче...

98

Анонимен

преди 7 години

Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните за храна които федералното правителство отпуска на бедни американски семейства.

97

Анонимен

преди 7 години

До ВъпросКоя е единствената държава избила десетки милиони от собствените си граждани в мирно време ?

96

Анонимен

преди 7 години

Видяхме руските С300 и С400. 59 пъти. Видяхме и руските авионосци - Кузя отново е на капитален ремонт.Видяхме и руските разузнавателни кораби. Овцевози ги потопяват.т'ва е рашка. Една Говн**ка

95

Анонимен

преди 7 години

Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.

94

Въпрос

преди 7 години

Коя е единствената държава в света използвала ядрено оръжие за масово убийство на цивилно население?

93

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 97В България драги се произвеждат част за почти всички видове маркови автомобили в ЕС. Колкото за Рено-Нисасн :)) логиката ти е като на руснак. Покъртително жалка и сбъркана. Ще ти повторя. Това дето са му лепнали марката лада е Дачия Сандеро. Имат и модификация на Дъстър пак с името Лада. :)))) Двигателите им НЕ СЕ произвеждат в руско. Руснаците нямат технологията и качеството на производство за да постигнат нивата дори на румънските коли. Та, това е Рашка.. Една Гов**шка

92

Анонимен

преди 7 години

Малкият Ким добре набива човката на оранжевия пуяк! Пуякът само подскача и издава нечленоразделни звуци, но нищо не смее да направи!

91

скотовоз от Того

преди 7 години

Съвсем скоро ще се изясни кой не спазва рузолюциите на ООН за неразпространение на ЯО. Достатъчен е само няколко милиграма ядрен материал от СК който ще покаже какво? Същият състав на изотопите като в сесесерските ядрени бомби. Отново ще чуем виене от Кремъл че това е клевета, че русия е най-честната и справедлива държава на света спазваща стриктно всички поети международни задължения и т.н. руски дежурни лъжи и безсмислици.

90

Анонимен

преди 7 години

10 години България в ЕС - 10 провалени години! Най-бедна държава, най-висока смъртност в света, 2.7 милиона българи живеят под прага на бедността!

89

Ким III

преди 7 години

С това темпо докато уцелят работеща ракета ще попривършат запасите. Хитро, явно около Трумп има някой останал с мозък. Пращаш 2-3 корабчета да се плацикат "там някъде" и диваците се самовзривяват. Интересното е, че и Рейгън така прецака кремълските гении - надпревара във въоръжението и внезапно *** останали без пукнат лев.

88

Анонимен

преди 7 години

До до 103С прииждащи мюсюлмани. Само в Москва са около 5 млн :)))

87

до 103

преди 7 години

Как Русия се топи, след като от 140 милиона население през 2010 г, сега са 146 милиона. И една от малкото европейски държави с положителен прираст. Но там дават по 10000 евро на всяко родено русначе. И калто виждаш, резултатите се усещат. И не пиши глупости!

86

Бау

преди 7 години

Тези имат ли изобщо успешен опит?

85

Фронто

преди 7 години

Към Роло:Много им даваш! В Япония е базиран 7-ми ам. флот, с всичкото което една такава мащабна единица включва. Защо тогава демонстртивно изпратиха онзи самолетоносач? Ами пи същата причина поради която в Европа докараха тук 3 танка, там 2 самолета, другаде сто воиника... Предупреждават! Кой разбрал- разбрал. Мнозина подценяват ам.дипломация: тези ходове са на ръба на точно дипломацията. Който не схваща ще реве,ако му останат очи!

84

прагматизъм

преди 7 години

А за какво им е да ги бият като и без това населението на Русия се топи с 3.5 милиона на година? Те и така ще се обезлюдят. Нашите братя в Башкирия и Татарстан просто ще разширят ареала и ще си върнем България на Българите.