123

Анонимен

преди 7 години

Дори 60 годишен Миг-21 ще разпердушини тази ***! Превъзхожда го във всичко. Максимална скорост, височина, маневреност, боен радиус... А този *** има боен радиус от 300 километра. Къде се мери с руснаците!

122

А

преди 7 години

Ние нямаме нужда от подобна "щайга". Летателни способности: 1. Лети на право ...

121

GOGO

преди 7 години

На снимка 5 ,това ли е пилота !!

120

до 191

преди 7 години

Не говоря глупости. И за да се убедиш, намери снимки на излитащ вертикално Як41 и Ф--35. Както се казва-открий десетте разлики. Но няма нито една! Но якът е произведен още през 1986 г, тка , че не можеш да кажеш, че руснаците са го копирали от американците. Защото знам, ще точно това ще напишеш.

119

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ защото Ф 22 дори на Израел не го продават Пък и Ф 35 пак е над вси4ко дето го правят в ко4инатати

118

Анонимен

преди 7 години

Общо взето руснаците предлагат модерни оръжия - самолети падащи в морето, подводници оставащи на дъното , кораби потъващи на всякъде без значение колко е солено морето, пушещи самолетоносачи да не го загубиш + бонус водка за месец напред.

117

Анонимен

преди 7 години

Тромав,скъп и без перспектива! Дори американците признават,но са дали толкова пари,че няма връщане! Четете бе,за въоръжението,конструкцията,двигателя,целите! Самата идея е сбъркана! Останалото е реклама за Ост- блока!

116

Анонимен

преди 7 години

До до 188 Еврофайтара е с класи над вси4ко руско се едно Сравняваш Лада с Мерцедес но верно ни идва СКЪП Все ПАК Грипен ) ВОЛВО СААБ си е добра машина къде къде над Ладата

115

Анонимен

преди 7 години

А руснаците предлагат самолети дето сами кацат в морето. ГПС няма за щото е на противника : ) Също и комплекси ц400 за стреля не на гарги, защото томахавката не е лови. Но пак може да свалят пътнически самолети.

114

Анонимен

преди 7 години

Руснаците продадоха технологията на Як 41, за производството на тази летяща щайга, и сега им гледат сеира! А Яка веднга го спряха от производство. Ползват най-добрия морски самолет в света-Су-33.

113

Анонимен

преди 7 години

PRI NEOBHODIMOST RUSIA MOGE DA NI PODARI PONE 120 SAMOLETA SU-29 ZA DA ZASHTITIM VAZDUSHNOTO SI PROSTRANSTVO.

112

до 177

преди 7 години

Вземат се тези самолети защото са евтини,чисто нови и изискват най-малко подръжка.Останалите алтернативи са много стари (ф16) това е модел на почти половин век и еврофайтър ( скъп,втора употреба еднакво слаб както и грипен срещу новите су,миг и тн)Шведските ще изкарат най-дълго защото са нови а другите ще трябва да бъдат сменени след десет години.

111

ОНЗИ

преди 7 години

Тактичен е българския президент, който добре познава руските технологични възможности и военни изделия от този род - това с финансовите възможности е приказка от вида ".... ти върви пък аз ще дойда ...."

110

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 179 су 25 бомбандирова4 )))) както се вика без коментар А колкото до Грипена по тяговъоръфение Е ПО МОЩЕН от вси4ко руско А и на радар се открива много по трудно Естествено не е Еврофайтър или Ф 22- 35 НО си е много сериозна машина Колкото за су 25 Ли4нотоми мнение 4е ни трябва подобен клас шурмовик оръжие за бедни е но върши работа по земя

109

Анонимен

преди 7 години

GRIPEN SE VZEMA ZASCHTOTO E NOV VE PUQK I MODEREN ZA KVO SA NI 30 GODISCHNI RIJDILNICI F 16 DA STOQT NA ZEMQTA LI?

108

Анонимен

преди 7 години

А руснаците как прекръстиха потъналия супер кораб за подслушване онзи ден? Хахаха

107

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 174 виц виц ама е верен руснака му знаем и кътните зъби Били с ме се с него и врагове и съюзници много се шеслави ама малко струва

106

Burzum

преди 7 години

Кви са тия грозни селкостопански самолети бе?

105

Анонимен

преди 7 години

До Мома от Факултето по добър е от дребното джудже ако ще ги сравняваш пък и този е от Опъл4ението националната гвардия на Тенеси

104

Мома от Факултето

преди 7 години

Някой може ли да ме започнае с красавеца от снимка 5 ?