87

Анонимен

преди 7 години

Гърция България Румъния хърватска Словения Сърбия Чехия Унгария - всички трябва да защитят Македония и балканския мир! Иначе един по един ще ни разфасоват. Слепи ши сте че всички нюголеми ни карат и после ни цепят. Тоя сценарии вече 200 години. Лидерите на балканите веднага да заемат позиция всички заедно. 15940

86

мда

преди 7 години

Бях преди време в Македония. Хареса ми красивичко беше в Охрид, но там си мерят пиш..те сърби и албанци... за чий ще трябва на нас да ни дреме при условие че самите Макета взимат Бг паспорти за да бачкат в омразния запад и после реват по ТВто че сме ги карали да учат Бг история за тия паспорти..

85

Членска карта №7

преди 7 години

до 94И как по-конкретно си го представяте!??

84

Анонимен

преди 7 години

Отново грешка. Всеки дели и смята чужда територия. Трябва всеки да е против. И да се чуе от всяка държава. Влизаме в лош кръг на чужди територии и ще стане мазало. Балканите трябва да се защитят сами или сега или никога.

83

Анонимен

преди 7 години

АКО СТАНЕ НУЖДА, ВСИЧКИ МЛАДИ БЪЛГАРИ КАТО ЕДИН ЩЕ СКОЧАТ И С ОРЪЖИЕ В РЪКА ЩЕ ЗАЩИТЯТ БЪЛГАРИЯ.или веднага ще избягат на запаз, за да не ги мобилизират.КОЕ Е ВЯРНОТО?

82

Анонимен

преди 7 години

"" Шиптърите са твърдо подкрепени от САЩ за създаване на Велика Албания,така че за Сърбия и Македония ще е трудно да се съхранят...То и нашата участ не е сигурна-след създаването на кюрдска държава в Сирия, Ирак и част от Турция,най-вероятно ще бъдем дадени като компенсация на Ердоган.Така че.... ""................така че само Русия ще спаси българския русофил.с такива хора съдбата на България е нерадостна

81

Анонимен

преди 7 години

Изкараха ли рускя разузнавателен кораб който потъна в черно море удряйки се в една гемия от Того или ще тряа пак норвежките рибари да им бършат уссраните зааадници ?

80

albaneca

преди 7 години

vreme e da si delim makedonia sled tova shte mojem da trugnem sreshtu turcite i da gi gonim ot ballkanite zaedno s tehnite djamii! no edno tryabva da znaete.....turcite imat kurtica na balkanite. v tehnite veni teche srebska krev kakto i obratno! jenta na sultan murat II e ot serbiya kakto i mnogo drugi! taka che pazete si pazate gurba ot "slavianskite" bratya ot zapad che ti padata osmani!

79

до 70

преди 7 години

Хайде проучи после се изказвай, албанците искат Велика Албания а не некаква си трета държава. Всъщност защо да не искат кaто гледат как благодарение на западните ни ''приятели'' сме със събути ***. Сърбите скоро ще имат доста силна армия ама за нас нещата са господ да ни пази

78

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До КежонЗнаеш ли защо е поискал да има графа "българин" при преброяването ?Не, защото е много загрижен за българите, а защото това обслужва интересите на шиптърите да разединяват християнското мнозинство в Македония.Коварно по ислямистки !Апропо същият този Зиедин Села снощи е бил линчуван от македонците и сега е едва жив ...Така и трябва !Всеки мюсюлманин, който настройва християнин срещу християнин трябва да получава такава участ !

77

Спрете се!

преди 7 години

Трябва да се укротят страстите ако не искаме нова балканска война. Този като е гнила ябълка няма да става шеф на парламента. Да преизбират друг! И да се възпрат от пеене на албански химни, че огъня ще пламне...

76

до хистерик

преди 7 години

Втората Византия е българска на Цар Иван Асен 2 но като военна мощ и икономика е катастрофа а и българинът Константин Драгаш е последния им император загинал с меч в ръката срещу нахлуващите в Константинопол--------Именно цар Иван-Асен 2 разбива новообразувалата се Латинска империя на Балканите,буквално ги размазва заедно със съюзниците им и владее целите балкани,включително и Константинопол е под властта(скиптъра) му,въпреки,че е бил извън пределите на България.За каква "катастрофа" говориш?!

75

ММ

преди 7 години

До ддЗащо ще даваме компенсации на някакви ненормално размножили се турци? Откъде-накъде?

74

Анонимен

преди 7 години

антични югословени.

73

Анонимен

преди 7 години

Тук пишат неграмотни индивиди, които не са наясно с историята и географията, но езикът им е просташки.

72

a7

преди 7 години

Имаше период на съвмесно съжителство, но сякаш всеки знаеше, че етнически конфликт между македонци и албанци е не избежен. Големите губещи от това ще са Македония и за съжаление не виждам как ще успеят да се възстановят политически, икономически и етнически ако нещата ескалират.Последните 10 год. доста се промениха нещата там, всеки които е пътувал там знае за какво говоря.

71

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Същото очаква всяка една държава, която размножава малцинство с различна религия от тази на основното население.В това число и България !

70

маке

преди 7 години

до долепишещитеправи впечатление колко свободно се ползва думата война ядрени удари и так далеевие знаете ли какво въобще пишете

69

Анонимен

преди 7 години

С албанец може да се разбереш като с равен. С антички не можеш.

68

Възможно е

преди 7 години

До КежонИма такъв момент, все пак има много българи останали в Албания, а те са една част траки /илири/, но една част са арнаути, дошли с османлиите и башибозука