53

Анонимен

преди 7 години

Оригиналният сайт, от който са крадени снимките, е американският peopleofwalmart и няма нищо общо с Русия. Всичките са снимани в евтината верига Уолмарт и показват бедни, обикновено на социални помощи, с психични заболявания. Сайтът е известен като пример за мобинг в интернет.

52

Петербург

преди 7 години

Валмарт, кларо. Бедните са най дебелите, защото не могат да си позволят телешки стеак за 30$ и ядат *** като нас, с тази разлика че ние нямаме $ и не можем да ядем толкова много като тях. Но общо взето руснаците са по стройни, но льокат много, че и женте и те само водка пердашат.

51

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 7 години

Леле колко грозота и пошлост на едно място! Затлъстели хора приличащи на тюфлеци, облечени безвкусно и гротескно. Но всъщност те са безсъзнателни жертви на обществото създадено от "най-великата демокрация". И тия искат да внасят ГМО храните си в Европа, че и ние да заприличаме на тях. Боже опази!

50

Мене

преди 7 години

руснаците = този измислен сайт........И едното и другото си приличат много по начин на мислене,налагане на мнение,промиване на мозъци и диктатура....Съвпадение или закономерност?!?

49

ъ

преди 7 години

А помните ли как Путин технологизира ,което е вярно наистина ,армията си .С помощта на младия Буш ,който вдигна цените на нефта на световния пазар. Дали са предполагали ,че Русия ще направи това дето стори ,Мисля ,че са го очаквали донякъде.

48

до 53

преди 7 години

Иво Христов,пак ли си се озлобил тая вечер.Има и други мислещи освен тебе бе момко.

47

Анонимен

преди 7 години

Синдрома на роба - какви ли не т***потии измисля,само и само американската поврътня да е отгоре!Ето затова роби,изчезващата ви държава и вие самите,ще отидете в небитието!Не заслужавате нищо друго!

46

тв КАЛФА

преди 7 години

Войната явно ще почне в Корея .Интересно ми е Турция дали ще ни нападне и към кои ще е . .....Политиците ни не знаят изобщо за световните дела и си мислят ,че политиката е реденето на кабинета.

45

...

преди 7 години

Не искам някой да ме убеждава, че трябва да се стремим към цивилизационни ценности като тези.

44

Анонимен

преди 7 години

Какви рускини какви българки ще се ЖЕНЯТ бе хахо. Та тия на снимката са пeдерaси

43

Тото

преди 7 години

Знаете ли колко руснаци или рускини ще хукнат да се женят за тия от снимките, само заради едната виза, а и българки също.

42

anon

преди 7 години

уолмарт спешъл. магазина е много евтин и бедните пазаруват доста от него. тези снимки са правени от американци да се подиграват на клиентите на този магазин. има доста "колекции" за клиентелата на уолмарт.

41

Анонимен

преди 7 години

След това американците могат да разчитат само на старите им изгнили шахтови кюнци от 1962 година . Без флота американците само ще си киснат на континента и няма да могат да мръднат. Толкова им е военната мощ.

40

До 45 Анонимен

преди 7 години

Ашколсун, бре!Кажи на каква марка трева караш, и аз искам да пробвам такава!

39

до 45

преди 7 години

Хитлер също имаше най -технологичната армия,ама видяхте какво стана после .

38

Анонимен

преди 7 години

Каква студена война какви 5 лева . В момента САЩ не са в позиция да се ежат на Русия. Повече приличат на стар беззъб хищник дето само се ежи а иначе не може да ухапе никой. Нямат нито финансовата нито военната мощ да се противопоставят на най-мощната, подготвена и модернизирана армия в света - руската. Руснаците имат възможностите да ги смажат за минути дори конвенционално. Бойни спътници за американските такива , подводници за кабелите под океана , няколко ракети за самолетоносачите и край.

37

...

преди 7 години

Изграденото американско общество е ГМО. На мен не ми допада, не искам да приличам на някой от тях.

36

помнещ

преди 7 години

Да ви кажа липсва ми Борис Николаевеич,щеше със своя стил да дръпне една тирада на Путин и Лавров и да им обясни защо е забранил КПСС.Бе те -Путин и сие на младини бяха с него ама какво им стана тия години ,ей богу парите страшно опиват властово .

35

помнещ

преди 7 години

Елцин тогава залиташе,ама беше по - умен от сегашните дето се ежат на САЩ.На какво отгоре Русия ще иска нова Студена война? В какво са изпреварили САЩ.Имат медии ,които мязат на американските,супер ,е и ?

34

Анонимен

преди 7 години

Точно за това да бягаме далече от всичко евроатлантическо и американско. Който иска да прилича на тези извратени *** с психични отклонения да се натиска за американски ГМО и култура. Слава на белия православен свят !