17

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВервайте ми страхотен кеф е. Няма такова изживяване.----------------Кеф е, защото не плащаш наем, ток, вода, газ, телефон, данъци и т.н. Я питай комшиите си с по 5 деца, дали им е кеф?

16

Анонимен

преди 7 години

Ганчовци жалки вие виждали ли сте някога през живота си 5 банкноти по 100 долара.Толкова ми беше бакшиша в казиното. Ха-ха, продължавайте да пишете.

15

Голата истина

преди 7 години

Невероятно но факт.Американците живеят по зле от повечето европейци/ние не се броим за такива/.Когато здраве,образование,неща които в Европа ги имаме за даденост,ги остойностят двойно че и тройно,БВП набъбва ама насреща няма никой.Американците работят 30% повече време за 10% повече пари,които застрахователи и всевъзможни комисионери им изяждат.Като сложи и студентския заем дето поне 15г. изплащаш стандарта ти е като на оял се софиянец от Ботунец,но далеч назад от немци,ингилизи и французи.

14

до 13

преди 7 години

Понамали малко де, не така. Калко си вземал чисти на месец ? Аз зная какви са заплатите в САЩ.

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Живеех доста икономично"Явно си спал в кашон и ял от *** за да спестиш 180к за 4 години. Един тираджия прави 40 бона на година в кравария. 4 години по 40 бона са 160 бона, при положение, че не харчиш нито стотинка за нищо. Пак не ти стигат.

12

Анонимен

преди 7 години

Ама само ако знаете колко им дреме на американците, какво пишат по някъкв измислен форум някакви мизерни ганчовци с по 300-400 долара заплата. Хората взимат толкова за 2 дни при това без да се напъват особено.Пък вие си пишеше от люлинските панелки, пийте шльокавица и си мислете че сте някакъв фактор и на някой му дреме за жалкото ви мнение.

11

Анонимен

преди 7 години

През две години ходя в Маями, Флорида за по 3 месеца.Вервайте ми страхотен кеф е. Няма такова изживяване.200% купон.И хората не са завистливи и злобни като в милата ни татковина.

10

Анонимен

преди 7 години

Каква мечта, бе!У всеки по-голям град огромно гето, където и полицията не смее да влезе.

9

Анонимен

преди 7 години

Работих 4 години в Щатите като шофьор. Живеех доста икономично, но успях да спестя 180 хил $. Прибрах се на село, купих си къща за 20 хил $, доста прилична, почти нова.Сега колкото годинки ми остават ще си гледам живота и хич не ме интресува, че имам стаж за пенсия.Едва ли някой БГ пенсионер блъскал 40 и повече години за жалката пенсийка може да ми излезе насреща.Задоволявам си всички капризи.

8

Анонимен

преди 7 години

И страна, в която с раждането на детето, започват да му събират пари за колеж. Тато ни учеше безплатно, затова сега пиша толкова грамотно.

7

Анонимен

преди 7 години

Пф седнали да ги мислят американците

6

Анонимен

преди 7 години

страната където хората се раждат с вече продадени бъбреци. 20 трилиона дълг на 300 милиона

5

Анонимен

преди 7 години

Често гледам TLC - за едни дебели. Пътуват до един доктор в Тексас по 6 дена в кола. 'Бах ти и мечтата!

4

Анонимен

преди 7 години

И въпреки това в САЩ на ден се изкарват колкото в БГ е една средна пенсия.Говоря за обща работа. Ако умееш нещо и го върши добре ... ехееее.

3

бръм...

преди 7 години

Американската мечта все повече се доближава до българската. Факт !

2

Анонимен

преди 7 години

Характерното за тази мечта е, че за да работи за 1% от хората, трябва да прецака останалите 99%.

1

alehop

преди 7 години

Izlishnite hamerikanci - na Mars