138

Анонимен

преди 7 години

Днес май обслужва силните на деня. Трият се свестни критични коментари. Да и Не не работи. Демократично ли ? Нали сме все борци за демокрация и гластност. Кво става тогава? обратното е цензура.

137

До 151

преди 7 години

Тези, които баща ти има предвид като истински комунисти, са наивниците, избити мъченически преди Девети септември. Онези, които случайно са оцелели, след 1944 г. са били изолирани и са си останали обикновени хора или в най-добрия случай са станали дребни началници, чиито деца и внуци напразно са се опитвали да влязат да следват в някоя от най-елитните специалности или да направят добра кариера.Не си въобразявай, че на такива хора и на потомците им животът е бил лесен. От тях нищо не зависи.

136

Анонимен

преди 7 години

аааа знам го Наско.. и аз съм бил клиент на Лемчето н в ранните години когато беше по млада и взимаше по 20 долара за масаж ..на час

135

Анонимен

преди 7 години

Наско, добре че Ленчето ( жена ти ) изкарва по 300$ кеш всяка вечер в оня бар на Елстон и Пуласки ,, да и е здрава катери-чката че иначе си зле брато

134

Успял

преди 7 години

Мениджър в Сиатъл. Заплата 160К.

133

Анонимен

преди 7 години

Наско ..лъжеш брато ....и ти го знаеш и аз го знам . Бях в Америка 17 г и постигнах много ..но не лъжа като теб . За 2 месеца никаква кредитна история нямаш и банките не дават $ ей така на всеки кир-т ак дето е дошъл вчера и взима по 1400$ на месец ...

132

ДО НАСКО

преди 7 години

Кажи кой е наемател ?Всички в САЩ дават под наем ?

131

Анонимен

преди 7 години

До бай ***"днес се събуваш и влизаш и си плашташ ипотеката"Имам племенник в САЩ, взе жилище с кредит за 30 г и сега трепери да не го изгонят от работа, че ще изгори.

130

Стъни

преди 7 години

Хората окрадоха КТБ с 4 млрд и вкараха народа с 16 млрд. дълг , те за Тодор Живков тръгнали пишат ..

129

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАми на тате си да му кажеш, че заводите ги приватизираха партийни секретари на БКПКазах му и той обясни , че това били новите демократи, седесари, царисти гербери и бесепари, партийци, не били истински комунисти.

128

МНЕНИЕ

преди 7 години

Фактологията за *охолния* живот на бай Тошо е правилна . Става въпрос за 100-200 долара. Всъщност статията е написана и продадена на БГ Медиите от Дойче Веле .Това е достатъчно .

127

Анонимен

преди 7 години

До А баба помни!" през 1944г. в България има хиляди частни фабрики, някои от които създадени преди освобождението и с пазари в от Истанбул до Ню Йорк"Бабек изкукал, за кундури и селски *** ли? Бай Тошо направи България промишлена страна бе бабке.

126

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България Да пратим измамниците където им е мястото! 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ!

125

:)))))))))

преди 7 години

нас червеното знаме роди ниний добре сме си пак и сега-пак ще краднем и ще минем метъри така до края на света...

124

ХА, ХА

преди 7 години

току що по БТВ коментираха колко много стари коли купуват и карат българите, съветват ни да се ориентираме към чисто новите. Веднага след това се хвалеха как в Софи5я трамваите ще са Швейцарски рециклирани преди десет години.

123

Един от Северозапада

преди 7 години

Ха, ха, ха! Жени получила спортен фолксваген, Славков летял на Конкорд....Уредили се с по едно държавно жилище, в центъра...Абе, хора, връзват ви пак с паяжина...Сегаокрадоха КТБ, 4 милиарда, и куче влачи рейс, теглиха заеми 16 милиарда, разпродадоха България за кой колкото даде /в личните сметки обаче/, топим се като народ като ланския сняг, командва ни кой от където мине, а вие заедналека кола и няколко апартамента в центъра. Хоратаотдавнаимат имения с декари, по морето,планините, чужбина...

122

Малийййй,

преди 7 години

До бай ***"днес се събуваш и влизаш и си плашташ ипотеката"а след влизането ставаш дългов роб и трепериш , че ако не внесеш вноската пристигат събирачите на дългове със специалните си инструменти.

121

да бе

преди 7 години

Бай Тошо сравнен със сегашните е истински българин, направил много за България. Имало е държава България. Сега няма нищо, освен разнообразие от видове кражби.

120

Малийййй,

преди 7 години

До бай ганюза да се построи къщата трябваше цели 3 поколения да се лишаватТя твоята като на оня мъж след първата брачна нощ който се чуди, на музиката ли да вярва или на .... Ба ти едностранчивото мислене дето го имате, ограничено до банани, дъвка, кока-кола или как сега си купувате старите коли от германците.

119

весо

преди 7 години

като бях малък предимно по опашки за хляб и във влаковете чувах:Тато крадеше ама и за народа имаше (какво да креде б.а.)тоест хората съжаляваха че няма какво да краднат...тогава това ми се струваше странно.сега също.