53

Анонимен

преди 7 години

Гущера(с прякор ЛЪЖА) се опитва да си скъса опашката. Корни когато лично го е канила в изпълнителното бюро на БСП, да не би да не е знаела, че е виден корупционер и посредник на политически и икономически интереси. Да ме ми се прави на току що събудената Спяща красавица. Чак сега след като човека похарчи милиони и се изкърти от работа за да й събира гласове за егото й, тя се сети, че бил такъв какъвто цяла България го знае. Не на нас тези драматургии!

52

ФАКТ

преди 7 години

ГЕРБ И БСП СА ОТ ЕДНА МАЙКА БКП И ОТ ЕДИН ТАТКО ДС

51

Анонимен

преди 7 години

БКП/БСП - българският аналог на Ал Кайда/Ал Нусра !

50

Анонимен

преди 7 години

До ЗАПОЗНАТТи не си запознат ти си един бегръбначен червен *** който за нищо друго не става освен да пише простотии за жълти копейки.

49

Циник до 43

преди 7 години

Тази "партия" - ( повръща ми се като пиша думата) - та тази партия - унищожи в България ИЗОБЩО ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ВЪЗНИКВАНЕ НА ПАРТИИ!!! В България няма различни партии - в България има само различни съкращения на ВЕЗДЕСЪЩИТЕ ДРУГАРИ, които от 44 ни лъжат, изнасилват, грабят, и манипулират!Истината е , че това е мафиотска структура владееща държавата!

48

Анонимен

преди 7 години

Таз ко само си дава поста май нещо и мина мерака :)

47

ЗАПОЗНАТ

преди 7 години

ГЕРБ ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР И ДА ИЗХВЪРЛЯТ МАМИН ВАНЬО ОТ РЕДИЦИТЕ СИ КОЙТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ИДЕИТЕ НА ГЕРБ А С ЛЕЛЯ СИ МЕНТА ИГРАЯТ ТОЧНО С ГЕРГОВ ЗА ОГРАБВАНЕТО НА ПЛОВДИВ. В ЧЛЕНСКАТА МАСА НА ГЕРБ-ПЛОВДИВ ОСТАНАХА САМО ПОСЛУШНИ ,КРАДЛИВИ ,***,НАРКОМАНЧЕТА

46

Анонимен

преди 7 години

Ето един типичен пример за тая партия свинаря гергов, от ткзесар без срам и с лакти до мултимилионер, в партиата на пролетариата само върли капиталисти вълци и мултимилионери олигарси

45

Анонимен

преди 7 години

До *** лъжечета те и се отвращавам още повече! такова ейзуитско писане, такава манипулация ... не се чудете, че на другите избори 55% няма да стъпят в стаичката... не сме толкова прости, колкото ви се иска!

44

Българин

преди 7 години

Корнелия може да е била в миналото всякаква, но в момента е последователна и реагира точно както трябва.Не съм привърженик на Бсп, но за тези като коментар N 15- Бсп е със значителни резултати спрямо предишното гласуване, защо да са загубили?В заключение - Корнелия че се вдига в очите със желанието си да промени нещо!

43

БРАВО БАЦЕ ТИ СИ

преди 7 години

ГЕРБ КАКВО ЧАКАТ МИ НЕ ИЗКЛЮЧВАТ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ИВАН БОРИСОВ ТОТЕВ ПОДЛОГАТА НА ГЕРГОВ

42

Курнелия лъже

преди 7 години

Братство , равенство и социализъм. Над 50 години ни лъжат, че сме братя и равни ама останаха само на приказки. Както и сега *** Нинова(г-жа Лъжа) щяла да замрази заплатите на депутатите. Това може и да работи сред бабите които хвърлят пари от балкона на ало-измамниците и гласуват наново вярвайки в БСП , но тази демагогия не върви за нормалните хора. Като бяхме толкова равни , защо другарката Нинова и нейния любим Кирчо Добрев(бивш трафикант) са милионери , а баба Гицка от село е с 150 лв. пенсия ?

41

формат А3

преди 7 години

До мнениеЗаради такива като Гергов и още няколко стари муцуни не гласувах за БСП. Нинова е на прав път и като политик е отлична. Ако на гласуването на нея и покажат пътя БСП да се пише умряла. Това е последният шанс на БСП.=не бях чел до момента толкова много манипулация, събрана в 4 изречения!Браво, Майсторе, майстор си!

40

българин

преди 7 години

БСП е една безродна партия която прокарва чужди интереси.Най-добре ще е да се саморазпуснат.

39

Циник до 36

преди 7 години

Мен ме трият....но още има горди, и мислещи българи - като теб!Браво!Искрени поздрави!

38

Анонимен

преди 7 години

До Корнелия - То и Путин правеше имидж с този евтин номер...при крепостните върви, защо да не върви и при пенсиите !

37

ЗАПОЗНАТ

преди 7 години

И за първолаците е ясно,че свинаря Гергов играе в отбора на Бистришките тигри т.е ГЕРБ.ГЕРБ му дадоха останалия държавен дял от Пловдивския Панаир.ГЕРБ му отпуснаха заем от държавната банка за възстановяване и развитие.Благодарение на Гергов Тотев печели изборите в Пловдив.

36

мнение

преди 7 години

Заради такива като Гергов и още няколко стари муцуни не гласувах за БСП. Нинова е на прав път и като политик е отлична. Ако на гласуването на нея и покажат пътя БСП да се пише умряла. Това е последният шанс на БСП.

35

до 28

преди 7 години

ДА! Тези имена и истории не ги ли знаеше "КОрнелия Нинова лъжливата промяна"?? Ами тогава не става за НИЩО!! Какво ще ми гласува и предлага в НС??"НОвите дрехи на царя"( дали е чела приказката??? Не искаме хора, НЕИНФОРМИРАНИ да ни бъдат "за еталон.Никога не съм членувал в БКП от 1945 до сега. В никоя партия досега-2017.НО винаги заставам на страната на ПРОГРЕСА,ДЕМОКРАЦИЯТА.Не БСП- Наглост, Забрава, Заблуда за немислещите.

34

Анонимен

преди 7 години

За първи път червените *** мълчат по по важна политическа тема. Явно нямат спуснати опорни точки и парички. Човека с парите е път да го изгонят от БСП и доста *** ще останат без работа.