61

Анонимен

преди 7 години

Харесва ми как овцете преливат от тема в тема, коя от коя по-селска, за да се карат. Първо беше строителството в Младост, после небостъргача, сега това... Странна селективност на народното мрънкане, все за несъществени неща, човек би си рекъл, че са ни се изчерпали проблемите.

60

Анонимен

преди 7 години

Мечтата на сeлянина или сeлянката е асфалт, независимо дали е от село Долно Нанагорнище или от Самоков. Като прибавим, че чрез асфалт сeлянката ще краде повече и въпросът е предрешен.

59

Бурбонска ванилия

преди 7 години

Всички процедури са спазени- но правата на гражданите не са .Тази столична администрация май ще остане в историята като проводник на най-неестетичните решения за нашия красив град.

58

54 до 64

преди 7 години

Аз съм от София и майка ми и баща ми и баба ми и дядо ми ! Знаеш ли какъв хубав град беше София ?Вие селяните сте нагли,арогатни ,нахални и унижтожихте града! Живях в емиграция 20г и пак тръгвам тук става все по-зле !

57

Анонимен

преди 7 години

Павета.И всичкото селянин- да си ходи.Ако иска да стои в София- да не се бърка в сфери, от които не разбира.Приемственост на визията е нещо наложително- достатъчно им е, че направиха Витошка на нещо средно между селски площад и площадка на автогара.Ако искат да живеят в столица, а не в голямо село- да слушат истинските софиянци.

56

Димитър Борисов

преди 7 години

Когато режат ленти за полагане на асфалт на магистрала, след това два пъти в годината се прави ремонт. Не унищожавайте повече държавата с полагането на бракуван и некачествен асфалт. Или повикайте чуждестранна европейска фирма която знае да полага качествен асфалт. По-евтино ще бъде защото поне десет години няма да се прави ремонт след полагането. Дали с павета или асфалт трябва да се направи много качествено както го правят европейците. 20.4.2017г.

55

Eмо

преди 7 години

Павета - да, стига да са поставени професионално и да не друса, като се возиш. Иначе - по-добре е да е асфалт, също професионално поставен, при строг контрол!

54

dmx

преди 7 години

Че общинската мафия иска асфалт е ясно - вижте лъжливите им визуализации при гласуването. Тази с асфалта беше и с много дървета, а с паветата почти без. Хитри са като стадо лисици. За Дондуков - павета, а за чиновниците - затвор!

53

Анонимен

преди 7 години

Асфалт - при всеки дъжд локви, които се задържат дълго. Павета - или няма ловки, или те не се задържат дълго. Асфалт - джигити с 100 км/час ще ни газят на пешеходните пътеки, а те там са през 30-40 метра.Павета - джигитите ще избягват Дондуков, защото трудно ще карат с 100 км/час.Асфалт - ремонти по няколко пъти в годинатаПавета - ремонт на 2-3-4 години.

52

Анонимен

преди 7 години

Анкетата на сайта на Столичната община е една пародия на анкета. Сигурен съм, че резултатите от анкетата са предварително нагласени.

51

Софиянец

преди 7 години

Очевидно е, че Дондуков с павета е по-добрия вариант, но според мен ще сложат асфалт, защото чрез асфалта могат да крадат повече и по-често. Разбира се ще го сложат защото "хората така искали", изтъркан номер прилаган ни често.

50

Софиянец

преди 7 години

Аз живея близо до Дондуков и редовно шофирам по него. Моето мнение е категорично - да си останат паветата. Асфалт искат едни недонoсчета, които искат да шофират там с 100 км/час, вместо с до 50 км/час и нощно време да си правят гонки по асфалта.

49

Анонимен

преди 7 години

Честито селяни -вие превзехте София ! Всичко поселянчихте - сгради, хотели,улици,култура! - Кич и чалга ! Да , в бг остана само "лош матрял" - Жестока истина !

48

Анонимен

преди 7 години

вредните газове, излъчвани от нагрят асфалт, са канцерогенни за човекатъкмо като заменят паветата ще има повече работата за лекарите и гробарите

47

Иван Пешев

преди 7 години

Никакъв асфалт, после що карат като луди , щото настилката им позволява.

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Далновидно ли е половин София да минава оттам с кола, а ние да се правим, че сме в ерата на файтоните?

45

Анонимен

преди 7 години

Бях свидетел за колко време се ремонтира дупка около 4 км2 на паважа улица. Идва малък камион и стоварва половин кубик пясък, слизат двама работника и за 2 часа дупката е оправена.За сравнение, дупка в асфалтирана улица около 1км2, седи около месец. След това идва режеща машина и изрязва асфалта около дупката на 4км2. След седмица идва бригада, валяк, камион с горещ асфакт, бъркат дзифт - около 2 часа дупката се запълва, трамбова и се запълват фугите около новия и стария асфакт с дзифт.

44

Анонимен

преди 7 години

Дондурков не е за паваци ... |Много е шумно там

43

Анонимен

преди 7 години

Градовете са направени за хората, а не за автомобилите. Това, че някоя 20 годишна бричка има опасност да се разпадне на паважа не бива да ни пречим да мислим далновидно.

42

до 40

преди 7 години

Използваш думата 'селянин' обидно, но не пишеш грамотно. Би било жалко, ако наистина живееш на Дондуков, а си неграмотен егоист, които използва думата 'селянин' обидно. Повечето БГ интелигенция не е от София. ПРОУЧИ ГО