151

БАЙ ЙУХ

преди 7 години

Шоуто се пренася извън студиото и БТВ помагат за политическата кариера на Славито.

150

свинаря

преди 7 години

Всичко това е един театър.При предишното спиране на предаването интереса към Шоуто на Слави и БТВ като цяло се увеличи многократно. БТВ до сега са търпяли какви ли не глупости в това шоу и не го спряха,а сега изведнъж решиха,че нарушава етичните норми след толкова години. Васил Иванов е същата работа,търпял цензура 14 години и чак сега осъзнал,че не е правилно да му налагат цензура

149

юбералес

преди 7 години

Много тв продукции са сменили телевизиите, като по света така и у нас. ''Шоуто на Слави'' обаче ще го направи обществено достояние.

148

Анонимен

преди 7 години

И НОВА ТВ И бТВ СА РУПОРИ НА ЦИОНИЗМА И НОВИЯ СВЕТОВЕН (РЕД),САМО СИ НАПРАВЕТЕ ЕКСПЕРИМЕНТ И КОГА В 19 ЧАСА ЗАПОЧНАТ ДА ДАВАН НОВИНИТЕ ПО ДВЕТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ,ПРЕВКЛЮЧВАЙТЕ И ГЛЕДАЙТЕ И ПО ДВЕТЕ КАК АБСОЛЮТНО ЕДНИ И СЪЩИ НОВИНИ И РЕПОРТАЖИ ПОКАЗВАТ ТЕЗИ ДВЕ МЕДИИ.ИЗВОДА Е,ЧЕ И ДВЕТЕ ТЕЛЕВИЗИИ НОВА И бТВ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ЕДНО И СЪЩО МЯСТО И НОВИНИ И ВСИЧКО КОЕТО ИЗЛЪЧВАТ ПАК ИМ СЕ СПУСКАТ ОТ ЕДНИ И СЪЩИ (ХОРА) ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА(ДЕМОКРАЦИЯ) СЕ ОКАЗА ПЪЛНА ИЗМАМА

147

МЕДИИТЕ

преди 7 години

МЕДИИТЕ СА *** НА ВЛАСТТА !!!!!

146

Активист на БКП

преди 7 години

Цензурата е НАВСЯКЪДЕ !!!

145

талибан

преди 7 години

Що не питате Слави , що ходи с охрана 3-*** мутри го пазят??? От кой се пази?и чиии интереси защитава с тия огранители?

144

Сандо

преди 7 години

на СлаФчо ша му дръпнат шалтера ако продължава в тоя дух. ДС го направи шут на държавата, същите ще го и закопат

143

АНОНИМЕН

преди 7 години

Къде беше Славчо когато Мутрата изтегли 20 милиарда заеми? Къде бе Славчо когато политическата *** Кунева съсипваше образованието в компанията на други некадърници-реформатори? Къде е Слави , когато приятелят му Доган купува избиратели? Когато застъпваше идеята му за мажоритарен вот защо нито веднъж не покани противниците на този вот?Това ли е демокрация по Учиндолски? Колкото до предаванията на Слави те отдавна не са мой приоритет и не ги гледам изобщо.

142

юбералес

преди 7 години

Има много телевизии, шоуто може да се премести. Или държат да са в БТВ?

141

Анонимен

преди 7 години

Единствения човек, който дърпа конците и със сигурност има пръст тук е Боко!Чудя се ще се намери ли смел прокурор да го разпердушини!

140

Анонимен

преди 7 години

Ужас, сега ставам и немога да повярвам, че пак са спирали шоуто!! В каква държава живеем вече?? Нали от комунизма бягахме!А че бтв и нова са в картел това е ясно! Нова всички знаем на кой е и коя партия лансира!Тиквата като отиде там ба интервю все едно си е в Банкя!

139

Анонимен

преди 7 години

всички са маскари,всички,до един. а по - *** народ няма

138

Анонимен

преди 7 години

псевдопатриотчето Славчо да си ходи вече,времето му изтече

137

Дарвин философ

преди 7 години

Когато те бият за да мълчиш е диктатура, а когато ти плащат да мълчиш е демокрация...

136

Анонимен

преди 7 години

Васил Иванов беше сред най-пламенните защитници на хунтата ГРОБ. Явно са му намалили грантовете. Никога не ми е бил симпатичен - слаб поръчкова журналист.

135

Анонимен

преди 7 години

Сто процента катализатор за цензурата е предаването в понеделник, с гост Осман Октай. Каза толкова много вярни неща,че комунистите и гереберастките им издънки са в шок. И човека е прав. За два-три дена избиха интелигенцията на страната, за да може диви колибари, рабфакови милиционери и доказани некадърници с по шест апартамента, да се правят на политици.

134

Анонимен

преди 7 години

При бодогарда на Бай Тошо има по- голяма цензура, отколкото при самия Бай Тошо.

133

бг

преди 7 години

След татовия тоталитаризъм,синия костовски болшевизъм,хунтата на Борисови деспотизъм е естествен завършек на тази нация.

132

До само да питам

преди 7 години

При реакция на изброените от вас първите, които ще им скочат, ще бъдат цензуриращите. Интересно ще бъда дали някоя тв ще излъчи пресконференцията.